Telefon sorunsalım

Ayni durummudur bilemem ama, bende telefonda karsi tarafin soylediklerini hep yanlis anlarjm. Abim a der ben b anlarim.
En sonunda bagirir, kizim sen nasil dinliyon beni yaa diye.

Ya yazicak yada karsimda olucak o kisi.
Galiba kucuklugumden beri dudak okumaya alistim telefondan konusani duyuyorum ama ne dedi anlayamiyorm.
Li hecesini duyuyorum beynimde hemen li ile baslaya kelimeler ariyorum. Lile limon liman liste felan diye.
Anlamadim tekrar soyle diyemiyorum utancimdan. 5 6 kez tekrarlasa yine anlamiyorm cunku.

aa kendim gibi başkalarının da olduğunu görmek beni şaşırttı. bende de aynı sorun var. yüzlerce insan önünde konuşma, sunum yaptım yaparım da ama gel gör ki telefondan korkuyorum resmen. biri beni arayacak diye aklım çıkıyor. bunu çevremdekiler de biliyor ve artık sıkıntı yaşatmaya başladı. saçmalayacağımı düşündüğümden de değil sebebini bilmiyorum. çünkü yüz yüze rahatça saçmalayabildiğim arkadaşlarımla bile telefonda konuşmaya çekiniyorum. konunu takipteyim, umarım tavsiyeler işimize yarar.

Telefonda insanların yüz ifadelerini göremiyoruz ya o da etki ediyor sanırım telefonda duygu yok mesajda da biraz öyle ama onda daha rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…