• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon Sapığı Yardımm!!

minik_melek_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
96
0
36
Edirne
arkadaşlar ben geçen gün bir numarayı çaldırmıştım yanlışlıkla, arkadaşımı arayacağıma. o günden beri adam arıyor mesaj atıyor. bir kere açtım kusura bakmayın yanlışlıkla olmuştu dedim önemli değil ama ben sizi tanımak isterim falan dedi kapadım hemen. sonra sürekli aradı mesaj attı, bir kere açtım beni rahatsız etmeyin bir daha mesaj atmayın dedim. ama hala atıyor ve arıyor. turkcell hat kullanıyorum onun numarası da turkcell, acaba numarayı engellemek için bir yöntem var mı?? turkcell bayiine gitsem yardımcı olurlar mı?
lütfen bayanlar yardım edin çok rahatsız oluyorumm :59: :14:

Ay,bana denk gelecekti onu öyle bir benzetirdim ki :)) Bağır çağır,bana bak babam savcı ona söylersem seni süründürür,de...Bir daha arayamaz.

tanıdığın bi erkeğe açtırıp "ne arıyosun evli barklı kadını, bela mı arıyosun" tarzı konuşturursan bir daha aramaz...
ya da
hattın faturalıysa engelleyebilirsin diye biliyorum. müşteri hizmetlerini ara ya da bi bayisine uğra bence.

bildiğim kadarıyla operatörler tek bir numarayı engelleme hizmeti vermiyor. bir dönem ben de çok madur olmuştum bu durumdan. söylendiği gibi çok rahatsız oluyorsanız savcılığa başvurabilirsiniz. diğer türlü de; siz görmezden geldikçe, hiç umursamadıkça, kaale almadıkça o zaten bıkacaktır. kim olduğunuzu, nerede yaşadığınızı bilmiyor sonuçta. bazı telefon modellerinde numara engelleme oluyor ama bu biraz lükse kaçar tabi ki :61:

bazı telefonların özelliklerinde istenilen numarayı engellleme özelliği bulunuyormuş,telefonun özelliklerinde varmı öğren canım sen bi..
birde senin telefonundan bi erkekle konuşsa bir daha aramaz belki:44:

teşekkür ederim.. yok benim telefonum nokia ve yok öyle bir özelliği :50:
sanırım biraz daha görmezden geleceğim o manyağı. olmadı dediğiniz gibi bir erkeğe açtırıp utanmıyor musun evli kadını aramaya falan dedirtirim :1:
veya açar kocam savcı falan derim 17 yaşındayım ama nerden bilecek :1:
çok teşekkür ederim kızlar tekrardan..
nesi hoşuna gidiyor böyle yapınca anlamıyorum ki..

Ay ne manyaklar var ya.. :27:
Bence de canım git sen birine konuştur kocasıyım. Avukatım,savcıyım, sizi takipe aldırırım falan dedirttir.
Samsung teelfonlarda engelleme olayı var ama nokiada yok evet.
Turkcell bir arkadaşıma bu engelleme konusunda yardımcı olmuştu.
Ama en kısa çözüm tehtit. :56:

Kolay gelsin..

ben telefondan numrayı engelleme diye birşey biliyorum o aradığında sürekli meşgul çalıyor denedim çunku kendı telefonumdan ama mesaj atabilir mi onu bilmiyorum

evet telefondan engelledim program indirip. aradığında meşgul çalıyor ama mesajlarını engelleyemiyor ve hala adam rahatsız ediyor.. yarın turkcelle gideceğim bakalım :50:

Back