• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon numarasından sosyal medya hesaplarını bulmak

mumcicegi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
219
510
103
Herkese merhaba, ilk defa konu açıyorum ve doğru bir yerde mi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bana bir çeşit kötülüğü dokunmuş biri bulunuyor şu an ve benim bu "kötülük"ten en yakınım aracılığıyla haberim oldu. Yaptığı şeyi tekrarlaması çok yüksek bir ihtimal olduğundan bu kişiye ulaşabilmek istiyorum. Yani aynı şeyi tekrar yaparsa bir şekilde kontakt kurabilmeliyim, şu anda da kurabilirim(numarası var) ama biraz da tanımak istiyorum bu kişiyi. Aslında olay bu: "düşman"ı tanımak. Elimde cep telefonu numarası var, ismini biliyorum ama soyadını bilmiyorum.

Şimdi ben elimdeki kısıtlı bilgilerle(numara ve isim) bu kişinin kullandığı sosyal medya hesaplarını bulabilir miyim? Bulabiliyorsam yöntemi nedir, nasıl yapabilirim?

Instagram için de numarayı rehberine ekledikten sonra kendi hesabından rehberini bağlarsan çıkar, tabii instagramı varsa.

Fbook arama bölümüne direk numarayı yaz.
Denedim ama bir sonuç alamadım. Benim de orada numaram ekli ama "sadece ben" şeklinde ayarladığım için kendi numaramı yazınca hesabım çıkmıyor. Belki bu kişi de öyle bir ayarlama yapmıştır.

Instagram için de numarayı rehberine ekledikten sonra kendi hesabından rehberini bağlarsan çıkar, tabii instagramı varsa.
Numara varken ve numarayı telefondan sildikten sonra kişiler listemde herhangi bir eksilme yaşanmadı. Bunun işe yaraması için hesaptan çıkıp tekrar girmek gerekir mi acaba?

hesabını bulsan da profili gizlidir büyük ihtimalle.
açık dahi olsa tanımak için bi gösterge olur mu bilemedim.

eğer telefon numarasını tanımladıysa bulabilirsin
yoksa telefon numarası ile bulamazsınız
f.book arama kısmına telefon numarasını yazıp aratın tanımladıysa
intagramda telefon ile bulabilirsiniz

Denedim ama bir sonuç alamadım. Benim de orada numaram ekli ama "sadece ben" şeklinde ayarladığım için kendi numaramı yazınca hesabım çıkmıyor. Belki bu kişi de öyle bir ayarlama yapmıştır.

Şöyle yapın. Facebook ana sayfasının giriş kısmında, kullanıcı adı kısmına telefon numarasını yazın. Şifremi unuttum diyin. Belki o şekilde çıkar...

En azından o numaraya kayıtlı bir hesap var mı onu anlamış olursunuz.

Numara varken ve numarayı telefondan sildikten sonra kişiler listemde herhangi bir eksilme yaşanmadı. Bunun işe yaraması için hesaptan çıkıp tekrar girmek gerekir mi acaba?
Numara varken bakmış mıydın onun hesabı çıktı mı diye? Belki de instagramını numarasına bağlamamıştır o yüzden eklesen de silsen de bir değişiklik olmamıştır. Ad soyadını biliyorsan ve ortak arkadaşın varsa oralardan bulmayı dene derim.

hesabını bulsan da profili gizlidir büyük ihtimalle.
açık dahi olsa tanımak için bi gösterge olur mu bilemedim.
Gizli profile erişebilirim, o kısım kolay aslında. Tanımak derken tabii ki sosyal medyada herkes sadece istediği yönlerini gösteriyor ama benimki daha çok ne öğrensem kârdır mantığı. Kafamda belli bir profil oluşturmalıyım ki olası bir iletişimde adımlarımı ona göre atabileyim. Benim hesaplarım açık, soyadımı ve nasıl bir insan olduğumu az çok biliyor vs. şu an benden bir tık ileride ve bu moralimi bozuyor.

eğer telefon numarasını tanımladıysa bulabilirsin
yoksa telefon numarası ile bulamazsınız
f.book arama kısmına telefon numarasını yazıp aratın tanımladıysa
intagramda telefon ile bulabilirsiniz
Denedim ama bir şey bulamadım, sanırım numarasını hesaplarına eklememiş ya da direkt bu uygulamaları kullanmıyor. Öneri için teşekkür ederim.

Numara varken bakmış mıydın onun hesabı çıktı mı diye? Belki de instagramını numarasına bağlamamıştır o yüzden eklesen de silsen de bir değişiklik olmamıştır. Ad soyadını biliyorsan ve ortak arkadaşın varsa oralardan bulmayı dene derim.
Tek ortak noktamız bu durumu bana söyleyen kişi aslında, soyadını da bilmiyorum o yüzden durum bu kadar çıkmazda. Bir de kendi ismiyle hesap göremeyince belki fake'i vardır diye düşünüp ekle/çıkar yaptım ama sonuç alamadım. Hesabı olmayabilir ya da numarasını eklememiştir diye düşünüyorum.

Şöyle yapın. Facebook ana sayfasının giriş kısmında, kullanıcı adı kısmına telefon numarasını yazın. Şifremi unuttum diyin. Belki o şekilde çıkar...

En azından o numaraya kayıtlı bir hesap var mı onu anlamış olursunuz.
Bunu yaparsam ve hesabı varsa bildirim gitmez mi hesabınıza giriş yapılmaya çalışıldı şeklinde?

Direk baglantılarda çıkıyor Facebook ve instagram. Birşey yapmana gerek yok. Messengerdan da Facebook adresi çıkıyor

Direk baglantılarda çıkıyor Facebook ve instagram. Birşey yapmana gerek yok. Messengerdan da Facebook adresi çıkıyor
Hiçbir uygulamada çıkmadı. Ya numarasını eklemedi ya ekledi ama sadece kendisi görebileceği şekilde ayarladı ya da hesabı yok. Yanıtınız için teşekkür ederim.

Bunu yaparsam ve hesabı varsa bildirim gitmez mi hesabınıza giriş yapılmaya çalışıldı şeklinde?

Hayır ilk gösterdiğinde bildiğim gitmiyor.
Sadece şifre sms gönder (telefon numarası kayıtlıysa)
ya da mail adresinden gönder yazar.

İkisinden birini seçerseniz şifre gider. Ya maile ya cep telefonuna.

Şimdi denedim tekrar. Böyle oldu. Zaten mail de gitse telefona şifre de gitse bunu yapan kişi ile alakalı birşey gitmez karşı tarafa. Sadece şifre alır.

şöyle çıkar: ...... kodunu kullanarak facebook şifreni yenileyebilirsin. şeklinde. O da eğer sonuna kadar giderseniz eğer bu kısım çıkar. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. :)

ortak arkadaşlarınızın listelerine bakın
onların profilinde gezinirken önerilere çıkar
Ne yazık ki ortak arkadaşımız da yok. O kadar alakasız bir yerden ki. Okuduğu üniversite ile bölümünü de biliyorum ve bununla alakalı gruplara bakıyorum ama çok vakit alıyor.

Back
X