• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon numara bulma

morciceklidal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2022
454
428
33
Kızlar konu kısaca evli bir adamın genç kızla aldatması
Kızın telefonunu bulmaya çalışıyorum sosyal medya hesaplarını buldum ama oradan yazmak istemiyorum cevap vermez engeller diye direkt aramak istiyorum numarayı adamın telefonundan bulamadım
Ben sadece sosyal medyasını ve oturduğu siteyi bilerek bu kızın numarasına nasıl ulaşabilirim
He bi de şifremi unuttum yaparak numaranın son iki hanesine ulaştım

Güncelleme 3. Sayfada

Son düzenleme:
Kızın telefonunu bulmaya çalışıyorum sosyal medya hesaplarını buldum ama oradan yazmak istemiyorum cevap vermez engeller diye direkt aramak istiyorum numarayı adamın telefonundan bulamadım
Ben sadece sosyal medyasını ve oturduğu siteyi bilerek bu kızın numarasına nasıl ulaşabilirim
Ha gayret 9 hane kalmış

Numaraya ulaşıp ne yapacaksınız?
Sadakat sözünü bozan adam sonuçta
Adamın ebesini bulsanız? (Mecazen) (burnundan getirip defetseniz anlamında)
Bulmak isteyen kişi annem ve ısrarla ulaşmak adamın söylediği ile kızın söylediği uyuşacak mı anlamak istiyor ben de ona yardım etmeye çalışıyorum

Evli bir adam kocanız mı oluyor? Her bilgiye sahipsiniz zaten, ulaşmak için epey imkânınız var. Sosyal medyadan yazın. Neden engellesin ki?
Hayır babam.
Ulaşmak isteyen kişi de annem ama numarayı bulana kadar ona söylemek istemiyorum daha çok başı ağrımasın diye sosyal medyadan da tabi ki direkt engelleyebilir son çare yazacağım ama numarayı bulabilirsem iyi olur

Bulup ne yapacak ona göre fikir verelim?
Kız 17 yaşında adam 45 yaşında mı mesela?
Aslında pek bieşy yapamayacak yani anladığım kadarıyla boşanmayı da düşünmüyor sadece babamın söylediği ile kızın söyleyecekleri uyuşacak mı ne zamandır var vs gibi aklındaki sorulara cevap arıyor
Kız reşit tabi ki o kadar da küçük değil ama arada yine de yaş farkı çok

Aslında pek bieşy yapamayacak yani anladığım kadarıyla boşanmayı da düşünmüyor sadece babamın söylediği ile kızın söyleyecekleri uyuşacak mı ne zamandır var vs gibi aklındaki sorulara cevap arıyor
Aradaki bilgiler uyuşsa ne olacak ki? Boşanmayacakmış nasılsa
En fazla kızın ailesine ulaşıp kızınız evli bi adamla beraber diyip kızı yanlışından kurtarabilir belki

Aradaki bilgiler uyuşsa ne olacak ki? Boşanmayacakmış nasılsa
En fazla kızın ailesine ulaşıp kızınız evli bi adamla beraber diyip kızı yanlışından kurtarabilir belki
İşin garibi galiba kızın annesinin haberi var ama emin değilim 😂 babası da ortada yok zaten.
Bence de ulaşmaya çalışması anlamsız ama kafayı takmış durumda o yüzden yardım etmeye çalışıyorum

Kızı bulunca n'olacak mesela
Yani annenize söyleyin madem boşanmayacak yüzleşmesin boş yere. Sizde yardımcı olmayın boşverin. Sosyal medya dan yazsın kendi numara bulursa belki kafayı takacak anneniz uğraşmayın derim
Bilmiyorum çok kararsız kaldım ben de bugün dedim boş ver diye ama gerçekten söylediği gibi mi yoksa fazlası mı var diye merak ediyormuş ki fazlası varsa bile kız sana söylemez zaten sana söyleyecek olsa bu zamana kadar kaç kere ulaşırdı sana dedim ama tatmin olmadı maalesef.
Dediğinizi yine de düşüneceğim çok sağolun

İşin garibi galiba kızın annesinin haberi var ama emin değilim 😂 babası da ortada yok zaten.
Bence de ulaşmaya çalışması anlamsız ama kafayı takmış durumda o yüzden yardım etmeye çalışıyorum
Anneniz eşinin yemeğine şap koysun madem
Hem lezzetli olur hem de az tansiyonu yükselir de oturur oturduğu yere

Boşanmayacaksa kurcalamasın o zaman. Yaptığınız suç bu arada hesap patlatmaya çalışıyor gibi duruyorsunuz çünkü şifremi unuttum olayında. Arasanız da engeller sosyal medyadan yazınca engelleyecek kız.

böyle durumlarda genelde amaç para veya farklı bir maddi konu olduğu için, sizin bilmediğiniz çok daha fazlası olabilir. babanız elindekini avucundakini kaptırmış veya borca girmiş olabilir. başıma geldiği için biliyorum. belki önemsiz sıradan bir ilişkidir belki de dediğim gibi çok daha fazlası vardır. bence araştırın hafife almayın çünkü başınız ağrıyabilir, ama asla kadına ulaşmayın. o zaman sağlıklı bir sonuca ulaşamayabilirsiniz.

Niye boşanmayı düşünmüyor?
Madem boşanmayı düşünmüyor öğrenmesi ne işine yarar?
Eğer kadın da adamin evli olduğunu biliyorsa zaten sevgilisi çoktan ona söylemiştir, karıya yakalandım böyle böyle dedim diye. Aynılarını soyler, anneniz de saf saf 'kocam hakliymis' der, evliliğine devam eder.
Ya da kadın sinirlenir, her şeyi olanca cipllakligiyla kanıtlarıyla anlatır. Anneniz de üzülür, kahrolur ama kendisine boynuz takan adama kadınlık etmeye devam eder.
Hangi seçenek daha güzel?
İkisi de birbirinden kötü.
En iyisi hiç konuşmaması.
Ayrıca bir insanın numarasını legal yollardan almanıza imkan yok. Adını soyadını biliyorsanız devlette, güvenlik guclerinde, kargoda, hastanede,çağrı merkezinde çalışan bir tanidiginizdan illegal olarak bilgilerini isteyebilirsiniz. Onlardaki sistem her şeyi bulabiliyor. Ama KVKK diye bri şey var,kişisel verilerin korunma kanunu. Buna aykırı bir şey olduğu için öğrenilirse kişinin meslek hayatına son verilebilir,üstelik o ve siz ceza alabilirsiniz

adamin telefonuna numaranin son 2 hanesini yazip kimlerin ciktigina baktiniz mi?

böyle durumlarda genelde amaç para veya farklı bir maddi konu olduğu için, sizin bilmediğiniz çok daha fazlası olabilir. babanız elindekini avucundakini kaptırmış veya borca girmiş olabilir. başıma geldiği için biliyorum. belki önemsiz sıradan bir ilişkidir belki de dediğim gibi çok daha fazlası vardır. bence araştırın hafife almayın çünkü başınız ağrıyabilir, ama asla kadına ulaşmayın. o zaman sağlıklı bir sonuca ulaşamayabilirsiniz.
Kadına ulaşmadan nası araştıracağız ki 😟 güya babamın ailesi kadına ulaşmış konuşmuş araştırmış sıkıntı yok öylesine can sıkıntısından olan bir görüşme altında bir şey yok dediler ama annem tatmin olmadı

Back
X