Gerçekten öyle, bence de kullanımı iphone'dan daha kolay. Benim şarjım da daha iyi gidiyor.g3 için diyorlar ekran çözünürlüğü çok yüksek. Ama bence hiçbir noktada sorunu olmayan bir telefon. 1 yıldır kullanıyorum. İphone almıcaksam eğer telefon almayı düşünmem o denli memnunum.
Eğer nete giriyorsan telefonla ben de LG G3 ü tavsiye ederim.Lg G3 kullanıyorum çok memnunum. ve seve seve tavsiye ederim.
teşekkürler, o konuyu hiç düşünmemiştim, sadece model bakıyorum şu an.herkes model önerisi vermiş bende nerden almayı düşündüğünüzü sorayım :)
bilmeyenler için vatan bilg da kullandırılan kredi faizi çok uygun öyle telefoncuların 2 senede fiyatı 2 ye katlayan fiyatlarına kanmayın..
Ben iphone'dan başka telefon beğenmem...
teşekkürler, o konuyu hiç düşünmemiştim, sadece model bakıyorum şu an.
Evet kesinlikle, ben de vatan bilgisayardan almıştım, odea bankla anlaşma yapmışlar, ben o zaman çok güzel bir kampanyadan faydalanmıştım hiç faiz ödememiştim. 2000tl lik telefonu 2000tl ye almıştım, şu an baya da düşmüş fiyatırica ederim yakın zamanda bir tanıdığım aldı 60 lira faizle taksit yaptılar bilginiz olsun..
ben gıcık oluyorum telefoncuların üstüne 1000 e yakın fiyat koymalarına..
Öyle gerçekten ama. Iphone telefon değil zaten.Nasıl havalı cümle bu ya bayılıyorum
Cidden iPhone fanlarında hep var bu
Benim 1000 tllik telefonun da ön kamerasında flash var işte...
Evet kesinlikle, ben de vatan bilgisayardan almıştım, odea bankla anlaşma yapmışlar, ben o zaman çok güzel bir kampanyadan faydalanmıştım hiç faiz ödememiştim. 2000tl lik telefonu 2000tl ye almıştım, şu an baya da düşmüş fiyatı
Eşimde vatandan 24 ay mı 36 ay mı ne taksitle almıştı ama kart çıkarmadık bankamatikten ödüyor k.kartı çikarınca gene böyle çok taksit yapıyorlar mı? Faizsiz.evet eğer odea bankın kredi kartını alırsanız faizsizde taksit yapıyorlarmış ama kart çıkmadı benim tanıdığa:)
Iphone 6 plusBanada bedava iphone verseler kullanmam çok kücük ekranı bit kadar yazılar onlamı uğraşicambir samsungcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?