telefon konusunda yardım istiyorum

herkes model önerisi vermiş bende nerden almayı düşündüğünüzü sorayım :)
bilmeyenler için vatan bilg da kullandırılan kredi faizi çok uygun öyle telefoncuların 2 senede fiyatı 2 ye katlayan fiyatlarına kanmayın..

Gerçekten öyle, bence de kullanımı iphone'dan daha kolay. Benim şarjım da daha iyi gidiyor.
Ama konu sahibi muhtemelen o kadar eski modelini almaz istemez, şimdi 5 i mi çıktı?

Telefon konusunda o kadar sıkıntılıydım ve cok da ilgilwnirim teknolojiyle
Lenovo vibe shot aldım cok süper bir telefon.Resim çekimi, hafızası,
Lenovo nun diger telefonlari da güzel cok.Benim aklımda iphone 5s vardı ama eylülde 7 si cıkacakmıs galiba , vazgectim
Samsunglara baktım, lenovoları gösteriler vatan bilgisayarda
,vuruldum aldım tavsiye ederimm

Lg g serisi.. Htc desire serisi. Fiyatı uygun güzel telefonlar.

Ekran küçüklüğü problem olmayacaksa iphone 5s hepsini solda sıfır bırakır.

LGg3 kullanıyorum çok memnunum 1,5 yıldır kullanıyorum daha ilkkez şarjın çabuk bitmesi yüzünden verdim

teşekkürler, o konuyu hiç düşünmemiştim, sadece model bakıyorum şu an.

Uzun süre sorunsuz bir cihaz kullanmak istiyorsanız ıphone 5s alın, fiyatı da şu an çok uygun, benim telefonum üç yaşına girdi hiçbir problemi yok maşallah, takılma ısınma falan hiç karşılaşmadım

android olarak lg ler şuanda ön planda. g3 yada g4 fiyat aralığınıza girebilir.

Bende note 2 kullanıyordum bozuldu s7 edge aldım memnunum. Note 5e bakmıştım birde ama note2'ye göre büyük geldi bana,kasasınıda beğenmediğim için vazgeçtim.
Iphone 4s kullandım Samsungdan önce ama Iphone düşünmedim hiç tekrar,bana göre Samsung daha iyi,kullanışlı. Öyle ki uzun zamandır bilgisayar kullanmıyorum nete girmek için,herşeyimi hallediyorum telefondan.
Bence çıkıp bakın,şarj süreleri,hafızası,kamerası vs sizin için önemli özellikleri karşılaştırarak seçim yapın derim.

rica ederim yakın zamanda bir tanıdığım aldı 60 lira faizle taksit yaptılar bilginiz olsun..
ben gıcık oluyorum telefoncuların üstüne 1000 e yakın fiyat koymalarına..
Evet kesinlikle, ben de vatan bilgisayardan almıştım, odea bankla anlaşma yapmışlar, ben o zaman çok güzel bir kampanyadan faydalanmıştım hiç faiz ödememiştim. 2000tl lik telefonu 2000tl ye almıştım, şu an baya da düşmüş fiyatı

Nasıl havalı cümle bu ya bayılıyorum
Cidden iPhone fanlarında hep var bu
Benim 1000 tllik telefonun da ön kamerasında flash var işte...
Öyle gerçekten ama. Iphone telefon değil zaten.
Bir defa kullanınca başka telefonlar bir garip geliyor elime alınca.
Çok kızardım eskiden son modeli takip edenleri.
Şimdi kocacımla dört gözle 7'yi bekliyoruz!!!

evet eğer odea bankın kredi kartını alırsanız faizsizde taksit yapıyorlarmış ama kart çıkmadı benim tanıdığa:)

Çok teşekkür ediyorum herkese.
LG G4 ya da iphone 5s şu an hem fiyat aralığı olarak hem de yorumlara bakarak tercihlerim arasında. akşam eşimle vatan bilgisayara bir bakarız artık.

evet eğer odea bankın kredi kartını alırsanız faizsizde taksit yapıyorlarmış ama kart çıkmadı benim tanıdığa:)
Eşimde vatandan 24 ay mı 36 ay mı ne taksitle almıştı ama kart çıkarmadık bankamatikten ödüyor k.kartı çikarınca gene böyle çok taksit yapıyorlar mı? Faizsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…