- 20 Ocak 2010
- 45.888
- 162.939
- 798
- 43
Çok paraIphone 6 plus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok paraIphone 6 plus
Öyle...Çok para
Hayalimde samsung s7 var plus olsa ne güzel olur ama fakirlik zorÖyle...
parası olan konuşurIphone 6 plus
Para var huzur var e tabii iphone 6 plus var!!!parası olan konuşur
gerçekten fakirlik zorHayalimde samsung s7 var plus olsa ne güzel olur ama fakirlik zor
işin bir de o tarafı var. zaten gözüm bozukBanada bedava iphone verseler kullanmam çok kücük ekranı bit kadar yazılar onlamı uğraşicam bir samsungcu
gerçekten fakirlik zor
elimdeki parayı da telefona yatırmak istemiyorum.
2500 liraya telefon demek benim bir aylık ücretsiz iznim demek, kır dizini çocuğuna bak de mi ya
Valla bende de s4 var bozukta değil ısınmasından sikayetçiyim ama yeni telefon istiyorum bende 3 senedir kullanıyorum.işin bir de o tarafı var. zaten gözüm bozuk
G4 atakta, ilk sıraya aldım, teşekkürlerLG G3 ben kullanıyorum memnunum. G4 eşim kullanıyor o da memnun. Bunları düşünebilirsin.
ben kullandığım her telefonun bataryasını yedimValla bende de s4 var bozukta değil ısınmasından sikayetçiyim ama yeni telefon istiyorum bende 3 senedir kullanıyorum.
Biraz teknoloji hastalığı var bende param yok ama genede istiyorum Allah kocama sabır versin
Eşimde vatandan 24 ay mı 36 ay mı ne taksitle almıştı ama kart çıkarmadık bankamatikten ödüyor k.kartı çikarınca gene böyle çok taksit yapıyorlar mı? Faizsiz.
ben kullandığım her telefonun bataryasını yedim
yeni batarya da işi çözmüyor. 2 senede elden çıkıyor artık.
s4ü ben sarjdan çekemez oldum, aşırı ısındı patlayacak diye korkuyorum. ki bu 2. bataryasıydı, ama benden önce eşim kullanıyordu yani ilk sahibi de değilim.
3 sene bence son derece makul bir telefon için, al gitsin yenisini
Sahibinden.com da var ikinci el o parayada gayet temiz bulabilirsin Iphone4-5 memnun kalırsın her açıdan çok kullanışlı bir telefon ben 5 kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorumMerhabalar,
Bu konuda bilgili arkadaşların olacağını düşünerek size sormak istedim. Telefonum bozuldu ve acilen yenisini almalıyım. Çok fazla beklentim yok, S4 kullanıyordum ve gayet memnundum. Çok ısınması dışında bir şikayetim yoktu. Aynı ayarda ama samsung olmayan bir telefon öneriniz var mıdır?
Fiyat konusunda çok açılmak istemiyorum,kendimce koyduğum üst sınır 1500 lira.
Hamileyim, 100- 200 demeden kenara koymaya çalışıyorum.
Eğer bu rakama kullanılacak bir telefon bulamazsam en son çare olarak çıtayı tamamen yükseltip 2500 civarı bir şey bakabilirim ama dediğim gibi tercihim bu yönde değil.
S4 ten önce S3 kullandım ama ondan pek memnun değildim. çok fazla donuyordu telefon, aniden kilitleniyordu. bazen telefon çalarken donup kalıyordu aramalara cevap veremiyordum.
mesela bu siteyi okurken yorum yazamıyordum, kilitleniyordu :)
Kriterlerim az çok anlaşılmıştır sanıyorum, cevap veren herkese teşekkürler