• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon konusunda yardım istiyorum

LG G3 ben kullanıyorum memnunum. G4 eşim kullanıyor o da memnun. Bunları düşünebilirsin.

gerçekten fakirlik zor:eğlence:
elimdeki parayı da telefona yatırmak istemiyorum.
2500 liraya telefon demek benim bir aylık ücretsiz iznim demek, kır dizini çocuğuna bak de mi ya:KK53::spor:

işin bir de o tarafı var. zaten gözüm bozuk:confused:
Valla bende de s4 var bozukta değil ısınmasından sikayetçiyim ama yeni telefon istiyorum bende 3 senedir kullanıyorum.
Biraz teknoloji hastalığı var bende param yok ama genede istiyorum :70: Allah kocama sabır versin :27:

Valla bende de s4 var bozukta değil ısınmasından sikayetçiyim ama yeni telefon istiyorum bende 3 senedir kullanıyorum.
Biraz teknoloji hastalığı var bende param yok ama genede istiyorum :KK70: Allah kocama sabır versin :KK53:
ben kullandığım her telefonun bataryasını yedim:KK45:
yeni batarya da işi çözmüyor. 2 senede elden çıkıyor artık.
s4ü ben sarjdan çekemez oldum, aşırı ısındı patlayacak diye korkuyorum. ki bu 2. bataryasıydı, ama benden önce eşim kullanıyordu yani ilk sahibi de değilim.
3 sene bence son derece makul bir telefon için, al gitsin yenisini:rapci:

ben kullandığım her telefonun bataryasını yedim:KK45:
yeni batarya da işi çözmüyor. 2 senede elden çıkıyor artık.
s4ü ben sarjdan çekemez oldum, aşırı ısındı patlayacak diye korkuyorum. ki bu 2. bataryasıydı, ama benden önce eşim kullanıyordu yani ilk sahibi de değilim.
3 sene bence son derece makul bir telefon için, al gitsin yenisini:rapci:

Bunu eşime demek lazım :27:
Bu arada lg 4 beat de güzel telefon esimin kardeşi kullanıyor çok memnun

amacım sadece alo demekti, o sebeple bb mobile e 111 aldım, asker telefonu,100 lira gibibirfiyatı var, genel olarakiyi, belki ses kalitesi çokdaha iyi olabilirdi ama benimihtiyacımıkarşılıyor, hafif,küçük, yalın bir telefon.

Lg g4 aldim daha 10 gun oldu
Memnunum
Fotograf konusunda ozellikle
Bataryasi gun boyu gidiyo
Aslinda o kullanim sekline bagli ama
Bnmki 1 gun gidiyo
Simdilik sorunum yok
Ben baya arastirdim kafama yatan bu oldu
Ozellikle kamera konusunda
Cocugum oldugu icin her anini cekip atiyorum pc ye
Tavsiye edilir

Ben note 5 kullanıyorum çok memnunum özellikle kamera sı sesi çok güzel.Bundan önce iPhone 5 kullanıyorum bi elimden düştü tuzla buz oldu şarj aleti sorunu da ayrı tabi ikide bir bozuluyor orijinalıni alsan en az 100 lira sahte alsan iki gün sonra bozuluyor aldığımız şartlarla yeni bir telefon alırdık emin olun

xperia m5 kullanıyorum indirimden 1200e almıştık gayette memnunum her işimi görüyor

Nickimden de anlaşılacağı üzere xperia Z kullanıyorum nişanlı iken almıştım ta, 4 senesi bitti sanırım hala çok memnunum ama en son Z kaç çıktı bilmiyorum benimki düz Z olmasına rağmen öneririm en uygunu hangisi ise Z serisinin seçebilirsin
Düzeltme: hesapladım 3 senesi bitmiş 4 e girdik :) geçen hafta kapandı tlf aha nihayet bozuldu yenisini alicam diye sevindim ama tlf bozulmamış sadece şarj aleti bozulmuş, bu gidişatla bir nene olduğumda da hala bunu kullanıcam sanırım :D

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bu konuda bilgili arkadaşların olacağını düşünerek size sormak istedim. Telefonum bozuldu ve acilen yenisini almalıyım. Çok fazla beklentim yok, S4 kullanıyordum ve gayet memnundum. Çok ısınması dışında bir şikayetim yoktu. Aynı ayarda ama samsung olmayan bir telefon öneriniz var mıdır?
Fiyat konusunda çok açılmak istemiyorum,kendimce koyduğum üst sınır 1500 lira.
Hamileyim, 100- 200 demeden kenara koymaya çalışıyorum.
Eğer bu rakama kullanılacak bir telefon bulamazsam en son çare olarak çıtayı tamamen yükseltip 2500 civarı bir şey bakabilirim ama dediğim gibi tercihim bu yönde değil.
S4 ten önce S3 kullandım ama ondan pek memnun değildim. çok fazla donuyordu telefon, aniden kilitleniyordu. bazen telefon çalarken donup kalıyordu aramalara cevap veremiyordum.
mesela bu siteyi okurken yorum yazamıyordum, kilitleniyordu :)
Kriterlerim az çok anlaşılmıştır sanıyorum, cevap veren herkese teşekkürler:KK25:
Sahibinden.com da var ikinci el o parayada gayet temiz bulabilirsin Iphone4-5 memnun kalırsın her açıdan çok kullanışlı bir telefon ben 5 kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum

Back