telefon konusunda yardım istiyorum

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.415
35.473
1.123
39
Merhabalar,
Bu konuda bilgili arkadaşların olacağını düşünerek size sormak istedim. Telefonum bozuldu ve acilen yenisini almalıyım. Çok fazla beklentim yok, S4 kullanıyordum ve gayet memnundum. Çok ısınması dışında bir şikayetim yoktu. Aynı ayarda ama samsung olmayan bir telefon öneriniz var mıdır?
Fiyat konusunda çok açılmak istemiyorum,kendimce koyduğum üst sınır 1500 lira.
Hamileyim, 100- 200 demeden kenara koymaya çalışıyorum.
Eğer bu rakama kullanılacak bir telefon bulamazsam en son çare olarak çıtayı tamamen yükseltip 2500 civarı bir şey bakabilirim ama dediğim gibi tercihim bu yönde değil.
S4 ten önce S3 kullandım ama ondan pek memnun değildim. çok fazla donuyordu telefon, aniden kilitleniyordu. bazen telefon çalarken donup kalıyordu aramalara cevap veremiyordum.
mesela bu siteyi okurken yorum yazamıyordum, kilitleniyordu :)
Kriterlerim az çok anlaşılmıştır sanıyorum, cevap veren herkese teşekkürler

Son düzenleme:
Ben şu an vestel venüs kullanıyorum, önyargılıydım ama memnunum şimdilik. Sadece fotoğraf çekimini beğenmiyorum megapikseli düşük. Donma filan yapmıyor. Onun dışında uygun fiyatlı olarak lg, asus, casper gözüme çarpıyor. Özelliklerini bilmiyorum ama pek. Telefon seçerken daral geliyor bana.

telefonu ne için kullanıyorsunuz? internet, basit oyunlar, mail vs içinde 1500 bile fazla. zaten 1500 verip de zorlayıp 2500e kadar çıkabilirim dediğinize göre bence gereksiz bi masraf kalemi açıyorsunuz kendinize.

Samsungun yeni serisi var 2016 serisi onların fiyatları uygun ve özellikleri iyi 1500 e rahat alırsın
Bana kalsa samsung s7 derim orası ayrı

ahh ah aynı daral bana da geldi, hiç hoşlanmıyorum bu işlerden.
teşekkür ediyorum önerilerinize bakacağım.

Note 3 kullanıyorum gayet güzel ve kullanışlı 1-5 yıldır kullanmama rağmen ne kamerasında sıkıntı ne donma oldu ,ısınma sorunu her telefonda var bunun için clean master kullanıyorum telefonumda soğutuyor işlemciyi,onun dışında hafıza alanı da harika bir telefon.

telefonu ne için kullanıyorsunuz? internet, basit oyunlar, mail vs içinde 1500 bile fazla. zaten 1500 verip de zorlayıp 2500e kadar çıkabilirim dediğinize göre bence gereksiz bi masraf kalemi açıyorsunuz kendinize.
aslında tam da dediğinz şeyler için kullanıyorum, o yüzden açılmak istemiyorum.
S3 ü ilk çıktığı zamanlarda almıştım ama internette hep takılma yaptı ve hiç memnun kalmadım. İnterneti de fazlasıyla kullanıyorum.
2500 ü çok üst rakam olarak söyledim, verebilecek durumum var ama dediğim gibi o parayı bebeğim için ayırmayı tercih ediyorum. Hani 1500e kadar bir şey bulamazsam eeeh yetti be deyip iphone serisinden bir şey alabilirim, ama umarım gerek kalmaz

Lg G4 kullanıyorum gayet memnunum, eşimde LG V10 var, baya iyi bir cihaz...O kadar paraya gerek var mı? Bence yok..

Lg G4 kullanıyorum gayet memnunum, eşimde LG V10 var, baya iyi bir cihaz...O kadar paraya gerek var mı? Bence yok..
LG den galiba memnun herkes, aklımda , çok teşekkür ederim.
o kadar paraya gerçekten gerek olmamalı, ben de acıyorum telefona verilen rakamlara.

YAzdığınız modelleri not alıyorum arkadaşlar çok sağolun, hepsine tek tek bakacağım .
LG ön sıraya geçti şu an :)

bir Samsung kullanıcı olarak ve genel olarak Samsung dan memnun biri olarak Iphone diyorum.. bütçene uygun olan modeli de var bence onu al.. ama tabi ekranı şu an kullandığın telefona göre küçük, onu da hesap et..

YAzdığınız modelleri not alıyorum arkadaşlar çok sağolun, hepsine tek tek bakacağım .
LG ön sıraya geçti şu an :)
Ben de LG2 var, hala eskitemedim. Başarılı telefon.

Bir modeli için şarz hızlı bitiyor diyorlardı. Ekran çözünürlüğü gerektiğinden fazla olduğundan. O konuda bir araştırma yapabilirsin.

bence sizin için max bütçe 1000 tl olmalı.

asus zenfone serilerine bi bakın.

Casper VIA m1 aldım.
1000 TL.
Memnunum.
Donma vs hiç yaşamadım. Eskiden galaxy mega kullanıyordum, beklentisi karşıladı.

Ben de LG2 var, hala eskitemedim. Başarılı telefon.

Bir modeli için şarz hızlı bitiyor diyorlardı. Ekran çözünürlüğü gerektiğinden fazla olduğundan. O konuda bir araştırma yapabilirsin.
g3 için diyorlar ekran çözünürlüğü çok yüksek. Ama bence hiçbir noktada sorunu olmayan bir telefon. 1 yıldır kullanıyorum. İphone almıcaksam eğer telefon almayı düşünmem o denli memnunum.

Asus zenfone 2 kullanıyorum, fena değil henüz 2 ay falan oldu. Eşim ve kardeşim LG G4 kullanıyor, daha iyi bir telefon. Eşim 1 senedir kullanıyor performansında en ufak değişiklik olmadı.

Kesinlikle iPhone diyorum değerini hiç kaybetmiyor eşim gecen gün model yükseltmek icin nerdeyse beş yıldır kullandığı iPhone 5 ini 550 ye saydırıp takas yaptı şuan onun sıfırları 900 lira
Kullanım olarakta çok iyi ben 6s kullanıyorum ama alt modelleri de ondan asagi kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…