ahh ah aynı daral bana da geldi, hiç hoşlanmıyorum bu işlerden.Ben şu an vestel venüs kullanıyorum, önyargılıydım ama memnunum şimdilik. Sadece fotoğraf çekimini beğenmiyorum megapikseli düşük. Donma filan yapmıyor. Onun dışında uygun fiyatlı olarak lg, asus, casper gözüme çarpıyor. Özelliklerini bilmiyorum ama pek. Telefon seçerken daral geliyor bana.
aslında tam da dediğinz şeyler için kullanıyorum, o yüzden açılmak istemiyorum.telefonu ne için kullanıyorsunuz? internet, basit oyunlar, mail vs içinde 1500 bile fazla. zaten 1500 verip de zorlayıp 2500e kadar çıkabilirim dediğinize göre bence gereksiz bi masraf kalemi açıyorsunuz kendinize.
LG den galiba memnun herkes, aklımda , çok teşekkür ederim.Lg G4 kullanıyorum gayet memnunum, eşimde LG V10 var, baya iyi bir cihaz...O kadar paraya gerek var mı? Bence yok..
Ben de LG2 var, hala eskitemedim. Başarılı telefon.YAzdığınız modelleri not alıyorum arkadaşlar çok sağolun, hepsine tek tek bakacağım .
LG ön sıraya geçti şu an :)
aslında tam da dediğinz şeyler için kullanıyorum, o yüzden açılmak istemiyorum.
S3 ü ilk çıktığı zamanlarda almıştım ama internette hep takılma yaptı ve hiç memnun kalmadım. İnterneti de fazlasıyla kullanıyorum.
2500 ü çok üst rakam olarak söyledim, verebilecek durumum var ama dediğim gibi o parayı bebeğim için ayırmayı tercih ediyorum. Hani 1500e kadar bir şey bulamazsam eeeh yetti be deyip iphone serisinden bir şey alabilirim, ama umarım gerek kalmaz
g3 için diyorlar ekran çözünürlüğü çok yüksek. Ama bence hiçbir noktada sorunu olmayan bir telefon. 1 yıldır kullanıyorum. İphone almıcaksam eğer telefon almayı düşünmem o denli memnunum.Ben de LG2 var, hala eskitemedim. Başarılı telefon.
Bir modeli için şarz hızlı bitiyor diyorlardı. Ekran çözünürlüğü gerektiğinden fazla olduğundan. O konuda bir araştırma yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?