Güvenmediğiniz, sürekli kontrol ettiğiniz biri neden eşiniz asıl?Eşimin telefonuna bakmayacaksam niye eşim? Ama her dakika tetikte olmak sıkıntı. Sana yazık.
Güvenden bahsetmiyorum, herkes şöyle bir bakar eşinin telefonuna. Hiç bakmayanlara saygı duyuyorum ama çoğu kişi arada da olsa bakıyordur. İlla iz sürmek değil bu. Merak.Güvenmediğiniz, sürekli kontrol ettiğiniz biri neden eşiniz asıl?
Konuyu okudunuz mu?Güvenden bahsetmiyorum, herkes şöyle bir bakar eşinin telefonuna. Hiç bakmayanlara saygı duyuyorum ama çoğu kişi arada da olsa bakıyordur. İlla iz sürmek değil bu. Merak.
Konuyu okudum. Yukarıda söyledim zaten. Takıntılı bir mevzu. Kendi yorumumu katmak istedim yani karıştırmak çok anormal değil ama sen aşırıya kaçıyorsun demek istedim. Ay kendimi ifade etmeyi hiç sevmiyorum ya.Konuyu okudunuz mu?
çok zor elimde değil istemıyorum ama kafam atamıyorum daBöyle yaşamak zor olmali. Babanizda sahit oldugunuz durumdan etkilendiginizi yazmissiniz, bu travmayla yalniz başa cikamayabilirsiniz. Belki bir terapi cunku yokur düsünme, güven diye telkin verilmesi bir işe yarar gibi gelmiyor şöyle durumlarda.
Karıştırmak anormal değil demeniz anormal geldiği için sizi alıntılamıştım zaten. Herkesin telefonu kendisine özeldir. Eşimiz de bizim hayatı paylaştığımız insan, her şeyimizi en ince detayına kadar didik didik bilmemeli. Telefon karıştırmak normal değil yani hatta bence inanılmaz çirkin.Konuyu okudum. Yukarıda söyledim zaten. Takıntılı bir mevzu. Kendi yorumumu katmak istedim yani karıştırmak çok anormal değil ama sen aşırıya kaçıyorsun demek istedim. Ay kendimi ifade etmeyi hiç sevmiyorum ya.
Saplantı çok kötü birşey kafayı yer insan öyle. Güveniyorsan ortada birşey yoksa hissi de bakma yani. Gereksiz kendini germeyle kalırsın. Eşin anlarsa kırıcı birşey soğuma sebebi bazen sürekli karıştırıp durursan.
Valla ben bilmiyom apla bessssbekarım.Karıştırmak anormal değil demeniz anormal geldiği için sizi alıntılamıştım zaten. Herkesin telefonu kendisine özeldir. Eşimiz de bizim hayatı paylaştığımız insan, her şeyimizi en ince detayına kadar didik didik bilmemeli. Telefon karıştırmak normal değil yani hatta bence inanılmaz çirkin.
Öyle bir şey varsa zaten karşınıza çıkar bir şekilde diye düşünüyorum. Telefonu karıştırsanız ve bir şey bulamasanız da yapacak insan bir yolunu bulur yapar. Ne kendinize kafayı yedirtin ne de karşınızdaki kişiye özgüvensiz biri izlenimi verin.Valla ben bilmiyom apla bessssbekarım.Burdaki konuların çoğuna bakarsanız eşimin telefonunda birşeyler gördüm hiç beklemezdim konuları gırla. Demek ki karıştırıyorlar. Ne niyetle bakıldığı da önemli tabiki. Fotoğraflara bakayım diye alırsın çat mesaj gelir. Yani karıştıran haklı mı haksız mı tartışılır bence.
Psikolojik yardım almalısın bence. Çok yıpratır bu seni.