Telefon dökümleri

Benzetim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
5
1
1
45
Merhaba. Eski üyeyim ama şifremi hatirlayamadigim için yeni üyelik açtım az önce. Kısaca yazacağım. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum. Telefonunda şifre var ulaşmam zor. Ya da sildigi şeyler olabilir. Geriye dönük mesela 7 aylık dökümlerine mesajlar, aramalar vs.. ulaşmamın bir yolu var mı? Avukat aracılığı ile falan oluyor mu bu işler 😥

Merhaba. Eski üyeyim ama şifremi hatirlayamadigim için yeni üyelik açtım az önce. Kısaca yazacağım. Eşimin beni aldattığından şüpheleniyorum. Telefonunda şifre var ulaşmam zor. Ya da sildigi şeyler olabilir. Geriye dönük mesela 7 aylık dökümlerine mesajlar, aramalar vs.. ulaşmamın bir yolu var mı? Avukat aracılığı ile falan oluyor mu bu işler 😥
Hat kimin üzerine ise o kisi dokuman alabilir ancak.Sayet esinizin üzerine ise yine alirsiniz ama biraz alengirli.

Türk Telekom da şöylembirley var online müşteri hizmetleri diye internetten oraya girince telefona tek kullanımlık şifre geliyor. Ordan girince aradığı numaraları görebiliyorsunuz konuşma süresini de. Ben bu şekilde biraz yakalamıştım. Ama benim çocuklarımın babası şifre koymaz telefonu saklamazdı. Çünkü kendi evli diğer kadınlar evli eve gelince herhalde yazmayın aramayın diyordu o da onları kocaları varken aramıyordur!

şifreyi hallederseniz ,kullandığı gsm operatörünün uygulamasından döküman çıkar (arama ve mesaj olarak .. whatsap ve net üzerindeki uygulamalar hariç )

Mahkeme çok gerek görmedikte böyle bir karar vermiyor çünkü kişinin hak ve özgürlüklerine aykırı bir durum. Ayrıca bir şekilde bu dökümlere ulaşsanız bile herhangi bir delil niteliği taşımıyor

Yani bu iş tanıdikla avukatla ya da gayri resmi yollarla birini bulsam falan olmaz mi? Ben whatsapp konuşmalarına kadar bulmak istiyorum

İllegal yollarla bu dökümlere ulaşırsanız çok ciddi suç işlemiş sayılıyorsunuz. Haklıyken haksız duruma düşersiniz (tabi gerçekten öyle bir şey varsa) hem kendi başınızı hemde size yardım edenin başını yakarsınız. Eşiniz dişli biriyse hapis cezası bile çıkarttırabilir

Aklı olan adam kendi hattından iş çevirmez farklı hattı vardır ve uygulama üzerinden yapıyordur yapıyorsa
Öyle bir yapıyorlarki bende eski eşimi bu şekilde yakaladım uygulamadan dökümleri çıkardım saatlerce konuşmuş mesajlaşmış gerçi benimki biraz gerizekalı olabilir 😄
Mutlaka şifresini öğrenmen lazım parmak iziyle açılıyorsa uykusunda belki açtırabilirsin

Öyle bir yapıyorlarki bende eski eşimi bu şekilde yakaladım uygulamadan dökümleri çıkardım saatlerce konuşmuş mesajlaşmış gerçi benimki biraz gerizekalı olabilir 😄
Mutlaka şifresini öğrenmen lazım parmak iziyle açılıyorsa uykusunda belki açtırabilirsin
Yalniz soruyu soran ben değilim 😅 benim problemim yok yani. Aklı olan hat alor ve eve getirmez arabada ya da işyerinde bırakır,yakalanmaz.

Sadece avukat ile halledebilirsiniz. O da savcılıktan izin cikmasi gerek. Ama hacker falan bulursanız illegal yolla da olur.

Avukat aracılığıyla fln kişinin özel telefonun dokümanının alındığı nerde gorulmus. Jitem davası mi bu . Illegal yolla yaparım diyorsanız direkt telefonu almanız lazım,bakin sadece hat değil direkt telefon sizin elinizde olmalı hacker fln gerek yok Lamer bile çözer tlfnu..google geçmişi ne kadar temizlese de silinmiyor vs tabi adam fazla kurnaz değilse mutlaka açık birakmistir siz bile bulursunuz "varsa birseyler"

Şimdi sirf sizin icin girdim baktim. Hatti türk telekomsa online hizmetler uygulamasını PLAY STORE DAN indirin. Ana sayfanin alt tarafinda soldan saga dogru siralanmis secenekler var. FATURALARİM kismina tiklayin . Mesela son ayin borc miktarini secin. Yukaridaki sekmelerden birinde CAGRİ KULLANİMLARİM yaziyor. Ona tiklayin. o ay boyunca hangi numarayla hangi tarihte ve hangi saatte kac dk konustugu listeleniyor. Hadi kolay gelsin😳

Şimdi sirf sizin icin girdim baktim. Hatti türk telekomsa online hizmetler uygulamasını PLAY STORE DAN indirin. Ana sayfanin alt tarafinda soldan saga dogru siralanmis secenekler var. FATURALARİM kismina tiklayin . Mesela son ayin borc miktarini secin. Yukaridaki sekmelerden birinde CAGRİ KULLANİMLARİM yaziyor. Ona tiklayin. o ay boyunca hangi numarayla hangi tarihte ve hangi saatte kac dk konustugu listeleniyor. Hadi kolay gelsin😳
Çok teşekkürler ama maalesef turkcel

Back
X