Telefon bağımlılığım ve oğlum 😔

Aşırı bağımlı olduğunuz uygulamaları kaldırarak başlayabilirsiniz. Kitap veya film alışkanlığı ile biraz uzak tutabilirsiniz

İsterseniz o bağımlılıktan kurtulabilirsiniz..

İntagramdan okul öncesi sayfalarından destek alabilirsiniz..Ayrıca Pinterest adlı uygulamayı telefonunuza indirin için de her yaş grubu çocuklar için envai çeşit etkinlikler, deneyler var.

Ve lütfen çocuğunuzun bu yaşları verimli geçirmesini sağlayın..

hazır etkinlik kutuları satan siteler var canım, her ay bir kutu alıyorsun içinde birçok çeşit etkinlik oluyor. bir bak istersen.

Bence de zamanı gelince zaten öğrenecek de birilerinde etkinlik lafı duyunca ben miyim rahat diyorum.
Sevgimiz sonsuz sevgiyle büyüyor çok şükür oğlum gayet de eğleniyor orası ayrı

Ekran sınırı koyabilirsiniz telefona.
Acmaya calıstıkca aklınıza gelir
Aktivite bulamıyorsanız bunun icin kutular var.
Yasa göre
Maddi imkanınız varsa onlardan alıp yapabilirsiniz.
Cocık kitapları okuyabilirsiniz.
Hareketli kitaplara cok ilgi gösteriyır cocuklar.

Telefonumda hiç oyun yok sevmem çünkü.Yazmis olduklarıniza bakacağım teşekkürler

Wp kapatamıyorsanız bile diğer sosyal medya hesaplarınızı kapatın ve telefonun wallpaperine "çocuğun için bırak, çocuğuna ayıracağın vakit daha önemli " vs yazılar yazın ben sınav için yaptım her elime aldığımda vicdanım sızladı. Bide biraz iradeli olun canım artık annesiniz.

Oyun hamuru oynayin, birlikte boyama yapin, araba sürme oynayin park edin falan, top oynayin. 2 saat oynasaniz cok mutlu olur. O cizgi film izledigi sirada telefonunuza bakarsiniz

İnşallah öyle bir sıkıntı yoktur,nedir bunu düşündüren ? Göz teması yok mu odalara filan mı çekiliyor
Yok yok otizmli değil ama uyaran eksikliği gibi bişey olmuştu yalnız büyümeye bağlı bunun için bol ilgi lazimken hep ilgilendim saniyorken birde fark ettim ki devamlı tel elimde kızım da anne neden telefona bakıyorsun deyince aydım. Hani şöyle saatlerce oturup hiç oyun oynayamadım 5-10 dakikayı geçmeyen oyunlar kızım oturur ben kalkarim biraz da dikkat dağınıklığınin verdiği bişey bende ki hep çok aceleciyimdir. Ben size teşekkür ederim bugün biraz daha elime az almaya çalıştım. Konunuzun ve yorumların bana da faydası oldu

çocukla oyun oynarken oyundan zevk almaya bakın kendinizin de eğleneceği oyunlar oynayın benim oğlumda iki yaşında saklambaç oynarken hala heyecanlanırım ya da dans edin birlikte sar sar makarayı ,karpuz adam , aram sam sam vs hareketleri birlikte yapın ne bileyim ben hayatı unutuyorum ben de çok eğleniyorum ama sanılmasın ki 7-24 günde en az 2 saat sonrası zaten mecbur hayat telaşı.. bir saat ben bir saat babası o şekilde paylaştık

Ben de masamın karşısına yazmıştım ideailimi,çok etkili oluyor onu hatırladım.Bu da etkili olabilir , deneyeceğim teşekkürler

Rica ederim ne mutlu bana Aynen ben de oğlusu oturtup kendim kalkıyorum Bugün geometrik şekilleri tak çıkar yaptık ilk kez ve şekilleri doğru yerlere taktı,şaşırdım ve sevindim. Teli de yorumlar için alıyorum elime,bir de okul WhatsApp indan mesaj gelince.En aza indirecegim başarabiliriz ins

benim kizimda bir etkinligi saatlerce yapmaz hatta makarnalara oda ayni seyi yapiyor diyebilirim.
mesela daha bir kitabi sonuna kadar dinlemedi ben okurken o arkadan lalalalololo diye serenat yapiyor.
zaten saatlerce bir etkinlik yapmasini da beklemiyorum maksat motor gelisimleri desteklensin

Ay bugün ahşaptan renkli geometrik şekilleri tak çıkar yaptık.Sekilleri doğru grupladi ve çok hoşuma gitti.Zevkli aslinda,biseyleri kendi yapabildiğini görmek dahası için beni motive etti bugün başlamış oldum önceden de etkinlik denemiştim aslında ama amacına ulaşmamıştı.Tel ile bir tık daha az vakit geçirdim o da bu konuya yapılan yorumlari okumak için ve WhatsApp'tan grubun mesajlarıni okumak için.

Forest uygulaması var belki işe yarar. Zaman koyuyorsunuz kendinize. O zaman diliminde telefona dokunmassanız 1 ağaç ekmiş oluyorsunuz. Bi süre sonra ormanınız oluyor.
Pomodoro tekniğini de araştırın derim. Asıl maksadı çalışma rutini yaratmak, amma kendinize uyarlaya bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…