Çok güzel bir uygulamaymis bakayım hemrn teşekkürlerForest uygulaması var belki işe yarar. Zaman koyuyorsunuz kendinize. O zaman diliminde telefona dokunmassanız 1 ağaç ekmiş oluyorsunuz. Bi süre sonra ormanınız oluyor.
Pomodoro tekniğini de araştırın derim. Asıl maksadı çalışma rutini yaratmak, amma kendinize uyarlaya bilirsiniz.
Aynen öyle günün sonunda vicdanım rahat uyumak istiyorum.Yarin için telefonu elime alabileceğim üç saat belirledim.Etkinlik olarak da bugünkünu tekrar yaparız bir de makarnayı pipetten geçirme etkinliği biraz da boyama yaparız.Anne oğul saatleri adı altında yapacağım bunlari ve ara ara serbest zaman da uygulayacağım bakalım ins düzen otururPişman olmamak için kesinlikle bir yerden başlayın her gün 10 dakikada olsa. Böylece hem birden yüklenmemiş olursunuz hem de yastığa başınızı kolay koyarsiniz
O renkli toplardan biZde de var.5 lt lik su şişesinin içine attirayim ben de çok sevecektir,hem içinde topları da görür karton da aramamis olurum, teşekkürlerMinik toplarımız vardı havuz için olanlardan boş boş duruyoru. Bir tane kutunun üst kısmından yuvarlak delik açtım topları ordan attı çok hoşuna gitti baya sevdi yarında farklı bir versiyonunu yapıcam belki okuyana fikir olur diye yazdım 18 aylık
Çok zevkli oluyor yaptıkça yapasın gelicek inan bana en azından telefonlar yararlı bir is icin kullanılmıs oluyo burdan da paylaşalım yaptıklarımızı hattaO renkli toplardan biZde de var.5 lt lik su şişesinin içine attirayim ben de çok sevecektir,hem içinde topları da görür karton da aramamis olurum, teşekkürler☺
Birde böyle birşey gördüm çok tatlı diş fırçalamada öğretiliyor üstünde ayakkabı kutusuna yapmıslar dişlerde fasülye
Olabilir tabiÇok zevkli oluyor yaptıkça yapasın gelicek inan bana en azından telefonlar yararlı bir is icin kullanılmıs oluyo burdan da paylaşalım yaptıklarımızı hatta
Kitap okumaya başlayınca ağlıyor benim ki tek benimle vakit geçirmek istemiyor sanırımbenim kizimda bir etkinligi saatlerce yapmaz hatta makarnalara oda ayni seyi yapiyor diyebilirim.
mesela daha bir kitabi sonuna kadar dinlemedi ben okurken o arkadan lalalalololo diye serenat yapiyor.
zaten saatlerce bir etkinlik yapmasini da beklemiyorum maksat motor gelisimleri desteklensin
e peki napiyor oyun oynamiyor etkinlik yapmiyorKitap okumaya başlayınca ağlıyor benim ki tek benimle vakit geçirmek istemiyor sanırım
Cocunla vakit gecirdikten sonrada telefonu alabilirsin eline ise önce butun sosyal hesaplarini kapatmakta baslaBir çocuk var bende ve anneanne dede de var ondan çok vaktim dolmuyor.
Kendi kendine oynuyor. Akranlarıyla oynuyor ama ondan büyüklerle oynamak istemiyor kendi oyununu kuruyor.e peki napiyor oyun oynamiyor etkinlik yapmiyor
ne güzel çocukKendi kendine oynuyor. Akranlarıyla oynuyor ama ondan büyüklerle oynamak istemiyor kendi oyununu kuruyor.
Dün parkta mesaja cevap yazarken saniyelik bir zaman diliminde salıncakta düştü,hiç yanıma almayayım en iyisiKeşke bütün anneler bu konuda duyarlı olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?