Telefon açık uyumak

Whatsapp üzerinden, gündüzleri bir de hep meşgul mesaj atabiliyor sadece

Evde yalnız mı yaşıyorsunuz ? Telefonun şarjı dayansın diye ; telefon şarjda mı uyuyorsunuz ? Sağlık açısından zararını eminim siz de biliyorsunuzdur.

Bir diğer sorunda, hem sizin hem de evde yalnız yaşamıyorsanız; ailenizin mahremiyeti de ihlal ediliyor.

Evde yalnız değilim odamda evet ,şarjım dayanıyor bir de sesi kısığa alıyorum en ufak sese uyanan biriyim ailemden bir ses olunca zaten ya kapatırım ya sessize alırım , ama doğru sağlık açısından çok önemli

Yaşlar kaç çocukça geldi bana bilemedim
Ben sevgiliyken de bir iki mesajdan sonra uyuyakalac taraftım. Biz çok romantik tipler değiliz belki ondan

KAmera açık mı oluyor? Yoksa sesli arama mı? Yani afedersiniz de adam karşı da fosur fosur osursa napacaksınız

Yani "bensiz uyuyamıyor" saçma bi yaklaşım, hiçbirimiz anamızın karnından kocamızla karımızla nişanlımızla doğmadık. Sizsiz gayet de uyur da uyumak istemiyor demek ki. Siz mutluysanız kalsın böyle birilerine anlatıp ne yapacaksınız

Öyle tabi ki kimse zaten onsuz yapamam bunsuz olamam diyemez , muhtemelen öyle sadece onun ifadesini kullanıp bunu söylemiştim , garip mi diye anlatmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…