Telefon açık uyumak

melikediyebir1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
35
13
Arkadaşlar merhaba soracağım soru belki sizlere garip gelecek bilmiyorum, ben nişanlımla geceleri telefon açık uyuyorum telefon sabaha kadar açık duruyor sevgiliyken de böyleydi bu , nişanlım askeri personel buna beni de kendisi alıştırdı hatta onu aramadığım geceler bi tuhaf hissediyorum , yani nişanlımın tuhaf bir hareketine denk gelmedim , bunu tuhaf bulacaklar diye de kimseye anlatamıyorum , nişanlım naif beni dinleyen saygılı da bir insan ama bu durum garip gelmeye başladı ... bu yüzden bir fikir almak istedim ... Böyle olan var mı aranızda ?

Yani eşimle sevgili ve nişanlıyken telefon açık uyumuşluğumuz oldu ama bazen ya öyle uyuyorduk bazende telefonda konuşurken ben uyuyup kalıyordum oda kapatmak istemediği için zaten 1 saat dolunca kapanacağı için uyurdu tlfnda. Ama genelde konuşurken uyuyup kalırdım açık kalsa da 20 dk açık kalıyor oluyordu 1 saat dolup kapandığı için.
Sürekli olmayan birşey ama sizde sürekli olması sağlığınız için sıkıntılı değil mi?

Görüşme belli bir süreden sonra kesilmiyor mu ? WhatsApp üzerinden mi sesli veya görüntülü görüşüyorsunuz ? Bir başkasının telefondan sizlere ulaşması gerekse, sorun olmuyor mu ?

Bir de en önemlisi evet sağlık önemli . Whatsapp araması oluyor ve kapanmıyor da ben bazen kapatıyorum üzülmesin diye bilmiyorum kapanmış diyorum çünkü radyasyon etkiliyor

şimdi kocalarla beraber uyuyoruz yavrum boşveeerrrrr bizde çok sabahlara kadar görüntülüde açık uyuduk

Bu ilk nasıl başladı? Ne dedi mesela size? Tek başına uyumaktan korkuyor olabilir mi? Bence psikolojik bir şey bu mesleğiyle ilişkili olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…