- 19 Mayıs 2023
- 35
- 13
-
- Konu Sahibi melikediyebir1
Güvenir , öyle bir şey hiç sezinlemedim ama bensiz uyuyamıyorSize güvenmiyor mu
Yani eşimle sevgili ve nişanlıyken telefon açık uyumuşluğumuz oldu ama bazen ya öyle uyuyorduk bazende telefonda konuşurken ben uyuyup kalıyordum oda kapatmak istemediği için zaten 1 saat dolunca kapanacağı için uyurdu tlfnda. Ama genelde konuşurken uyuyup kalırdım açık kalsa da 20 dk açık kalıyor oluyordu 1 saat dolup kapandığı için.Arkadaşlar merhaba soracağım soru belki sizlere garip gelecek bilmiyorum, ben nişanlımla geceleri telefon açık uyuyorum telefon sabaha kadar açık duruyor sevgiliyken de böyleydi bu , nişanlım askeri personel buna beni de kendisi alıştırdı hatta onu aramadığım geceler bi tuhaf hissediyorum , yani nişanlımın tuhaf bir hareketine denk gelmedim , bunu tuhaf bulacaklar diye de kimseye anlatamıyorum , nişanlım naif beni dinleyen saygılı da bir insan ama bu durum garip gelmeye başladı ... bu yüzden bir fikir almak istedim ... Böyle olan var mı aranızda ?
Evet bende bunu düşünüyorum bir de askeri psikoloji çok farklı belki de bilemiyorumbence yalnız kalmak istemiyordur
Arkadaşlar merhaba soracağım soru belki sizlere garip gelecek bilmiyorum, ben nişanlımla geceleri telefon açık uyuyorum telefon sabaha kadar açık duruyor sevgiliyken de böyleydi bu , nişanlım askeri personel buna beni de kendisi alıştırdı hatta onu aramadığım geceler bi tuhaf hissediyorum , yani nişanlımın tuhaf bir hareketine denk gelmedim , bunu tuhaf bulacaklar diye de kimseye anlatamıyorum , nişanlım naif beni dinleyen saygılı da bir insan ama bu durum garip gelmeye başladı ... bu yüzden bir fikir almak istedim ... Böyle olan var mı aranızda ?
Aynen olabilir budabence yalnız kalmak istemiyordur
Bir de en önemlisi evet sağlık önemli . Whatsapp araması oluyor ve kapanmıyor da ben bazen kapatıyorum üzülmesin diye bilmiyorum kapanmış diyorum çünkü radyasyon etkiliyorYani eşimle sevgili ve nişanlıyken telefon açık uyumuşluğumuz oldu ama bazen ya öyle uyuyorduk bazende telefonda konuşurken ben uyuyup kalıyordum oda kapatmak istemediği için zaten 1 saat dolunca kapanacağı için uyurdu tlfnda. Ama genelde konuşurken uyuyup kalırdım açık kalsa da 20 dk açık kalıyor oluyordu 1 saat dolup kapandığı için.
Sürekli olmayan birşey ama sizde sürekli olması sağlığınız için sıkıntılı değil mi?
Whatsapp üzerinden, gündüzleri bir de hep meşgul mesaj atabiliyor sadeceGörüşme belli bir süreden sonra kesilmiyor mu ? WhatsApp üzerinden mi sesli veya görüntülü görüşüyorsunuz ? Bir başkasının telefondan sizlere ulaşması gerekse, sorun olmuyor mu ?
Ben telefon açık uyuduğum gece başım kulağım ağrıyorduBir de en önemlisi evet sağlık önemli . Whatsapp araması oluyor ve kapanmıyor da ben bazen kapatıyorum üzülmesin diye bilmiyorum kapanmış diyorum çünkü radyasyon etkiliyor
Whatsapp üzerindenGörüşme kesilmeden o kadar nasıl açık kalıyor? Çok saçma geldi bana ya
whatsapp üzerindenGörüşme kesilmeden o kadar nasıl açık kalıyor? Çok saçma geldi bana ya
Beni güldürdünüzHiç böyle şeyler yapamam uykum gelince mesajına cevap bile vermem. Bi dur adam uyuyorum şurda derim. Evlenince bebek telsizi alır yan yana uyursunuz telefona gerek kalmaz
şimdi kocalarla beraber uyuyoruz yavrum boşveeerrrrrYani eşimle sevgili ve nişanlıyken telefon açık uyumuşluğumuz oldu ama bazen ya öyle uyuyorduk bazende telefonda konuşurken ben uyuyup kalıyordum oda kapatmak istemediği için zaten 1 saat dolunca kapanacağı için uyurdu tlfnda. Ama genelde konuşurken uyuyup kalırdım açık kalsa da 20 dk açık kalıyor oluyordu 1 saat dolup kapandığı için.
Sürekli olmayan birşey ama sizde sürekli olması sağlığınız için sıkıntılı değil mi?
Aynen öyleşimdi kocalarla beraber uyuyoruz yavrum boşveeerrrrrbizde çok sabahlara kadar görüntülüde açık uyuduk
çaktırmaaAynen öyleşimdi hep yanyana sevgililik nişanlılık ayrı bsymiş yav