- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
cok tesekur ederimEllerinize emeğinize sağlıkYarışmada başarılar
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok tesekur ederimEllerinize emeğinize sağlıkYarışmada başarılar
![]()
yok ablacım pasta,borek catpat yapıyordumda pilava hic cesaret etmedim,birde kendim fazla pilavıda sevmemDaha önce pilav deneyimin var mı bilmiyorum ama sahiden çok güzel görünüyor..Katıldığın için çok teşekkürler yarışmaya renk kattın
![]()
Ellerine sağlıkyok ablacım pasta,borek catpat yapıyordumda pilava hic cesaret etmedim,birde kendim fazla pilavıda sevmem
evdekilerde sokta tencere bitti sildik süpürdük![]()
evet ilk denememdi cok titiz bir arastırma yaptım püf noktalarına kadaryalnız bir pilav beni okadar cok yorduki anlatamam
ayrıca cok tesekkur ederim![]()
Ellerine sağlıkBundan sonra pilavlar senden
![]()
sizin gibi tecrube sahiblerine begendire bilmek beni cok fazla mutlu ettiRica ederim canım
İlk pilava benden 10 puan o zaman![]()
Değil mi nevreste kadının mutfaktaki büyük sınavıdır pilavı tutturmak , Osmanlıda saraya aşçılar pilav ve yumurta testinden geçerek alınırmış.
esmer sekerim cok mersi begenmene sevindim cok mutlu oldum![]()
sizin gibi tecrube sahiblerine begendire bilmek beni cok fazla mutlu etti![]()
yalnız abla ben fena havaya girmeye basladımEllerine sağlıkBundan sonra pilavlar senden
![]()
yalnız abla ben fena havaya girmeye basladımhergun pilav yaparım artık gozlerimiz cekik cekik gezeriz japonlar gibi
![]()
allahım rüyamı goruyorum cok tesekkurleroyumu sana vereceğim emeğini ve heyecanını göz ardı edemem
çok tatlısın![]()
olsun hic önemli değil bunu telaffuz etmeniz bile yeter benim icin
Pfff bir daha beğenemiyorum aynı kişiyi .
Teşekkür ederim canım![]()
allahım rüyamı goruyorum cok tesekkurlerben hiç imutlu degildim
özentisiz oldu biraz ama turSular cok guzeldiaaaa deme öyle diyetteyim ama bu tabağa hayır demez üzerine bir tane daha isterdimmmm![]()
özentisiz oldu biraz ama turSular cok guzeldi,sen iste tencereyle yollarım ben sana
![]()
tesekkur ederimEllerinize saglik yarismada başarilar
Yangin tüpü mü![]()