- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
cok tesekur ederimEllerinize emeğinize sağlık Yarışmada başarılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekur ederimEllerinize emeğinize sağlık Yarışmada başarılar
yok ablacım pasta,borek catpat yapıyordumda pilava hic cesaret etmedim,birde kendim fazla pilavıda sevmemDaha önce pilav deneyimin var mı bilmiyorum ama sahiden çok güzel görünüyor..Katıldığın için çok teşekkürler yarışmaya renk kattın
Ellerine sağlıkBundan sonra pilavlar sendenyok ablacım pasta,borek catpat yapıyordumda pilava hic cesaret etmedim,birde kendim fazla pilavıda sevmem
evdekilerde sokta tencere bitti sildik süpürdük
evet ilk denememdi cok titiz bir arastırma yaptım püf noktalarına kadar yalnız bir pilav beni okadar cok yorduki anlatamam
ayrıca cok tesekkur ederim
Ellerine sağlıkBundan sonra pilavlar senden
sizin gibi tecrube sahiblerine begendire bilmek beni cok fazla mutlu ettiRica ederim canım
İlk pilava benden 10 puan o zaman
Değil mi nevreste kadının mutfaktaki büyük sınavıdır pilavı tutturmak , Osmanlıda saraya aşçılar pilav ve yumurta testinden geçerek alınırmış.
esmer sekerim cok mersi begenmene sevindim cok mutlu oldum
sizin gibi tecrube sahiblerine begendire bilmek beni cok fazla mutlu etti
yalnız abla ben fena havaya girmeye basladım hergun pilav yaparım artık gozlerimiz cekik cekik gezeriz japonlar gibiEllerine sağlıkBundan sonra pilavlar senden
yalnız abla ben fena havaya girmeye basladım hergun pilav yaparım artık gozlerimiz cekik cekik gezeriz japonlar gibi
allahım rüyamı goruyorum cok tesekkurlerben hiç imutlu degildimoyumu sana vereceğim emeğini ve heyecanını göz ardı edemem
çok tatlısın
olsun hic önemli değil bunu telaffuz etmeniz bile yeter benim icin
Pfff bir daha beğenemiyorum aynı kişiyi .
Teşekkür ederim canım
allahım rüyamı goruyorum cok tesekkurlerben hiç imutlu degildim
özentisiz oldu biraz ama turSular cok guzeldi,sen iste tencereyle yollarım ben sanaaaaa deme öyle diyetteyim ama bu tabağa hayır demez üzerine bir tane daha isterdimmmm
özentisiz oldu biraz ama turSular cok guzeldi,sen iste tencereyle yollarım ben sana
tesekkur ederimEllerinize saglik yarismada başarilar
Yangin tüpü mü