K
karamelito
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eflatunbebek
-
sevgili arkadaşlar ..eşimin tel. günaydın yazan bir mesaj gördüm:no yu sorguladığımda bir bayan ismine kayıtlı ve ben tanımıyorum sizce ne yapmalıyım..ve bu mesaj bana neler anlatmalı neyi ifade etmeli size soruyorum .. fikirlerinize ihtiyacım var eşimle oldukça iyi giden evliliğimiz var fevri davranırsam ağzımızın tadı kaçacak ..ama böylede boşveremem sizce:uhm:
ya bu nasıl bir iş
günaydın diye neden bir kadın kocama mesaj çeksin
çatır çatır hesabını sor
bir mesaj yaz kocanın tlfundan nasılsın diye bakalım ne cvp gelecek
bence başka bi numaradan msj at; canm tlfnum evde kaldı ben ... dersin napıyosun iyi misin bu numaraya cevap atabilirsin v.s. diye yazarsın.gelen cevaba göre hareket et eğer tanıdık biriyse samimi yazar zaten yok yanlış numaraysa cevap atmaz aramaz yada yanlış oldu diye bi tepki verir dimi.hem böylece eşinin tlfnunda delil bırakmaış olursun.ayrıca yanlış numaraysa da sen yokken arayıp sizden msj geldi diyen olmaz
benimde başıma geldi günaydın diye değilde farklı bir mesajdı kadın yazmış gibiydi sanki erkek gibi idi anlayamamıştım .tel noyu bir yere kaydettim
sonra gizli nodan aradım kadın olduğunu öğrendim bekliyeyim dedim tam 5 gün bekledim mesajlar bu arada devam ediyordu ama eşim onu erkek ismi olarak kaydetmiş.5 günün sonunda patladım eski arkadaşı çıktı ama sevgili olmadıklarını kızın sürekli onu aradığını evlendikten 3 yıl sonra aramış tabi bizimki cevap vermemiş falan filan dedi ben inanmadım çaydanlığı ona fırlattım ve annemin evine gittim .
sonra ne mi oldu o annemi ikna etmiş ben tekrar geri göndüm ona, ne oldu ki bir 4 yıl daha bekledim şu anda boşanma aşamasındayız
arkadaşlar günaydın ..konumu kendi sıkıntınız gibi ele almışsınız teşekkür ederim.akşam eşimin tel yine ortalıkta iken oda yanımda tel aldım ve karıştırmaya başladım oyun oynadığımı zannetti ..msj yerinde duruyordu bu msj ne diye sordum adam gayet rahat olarak evet geçen sabah gelmiş bende özellikle silmedim tanımadığım no tekrar arar yada msj çekerse no yu tanıyabilmek için dedi kafa mı buluyor gerçekten mi yanlış göndermiş anlarız en azından dedi .......ve konu öylece kaldı hareketlerinde sorduğum anda hiçbir değişiklik olmadı aynı tavırla cevap verdi..tatmin oldum gibi ama siz ne dersiniz kızlar.....yemelimiyim..
super ya bu kk kendini asiyor helallll :lepi::roflol:
ya konu sahibi arkadasimiz gelsene ne oldu ogrensek ben cok merak etim :uhm:
kapanmış işte konu
daha dallandırıp budaklanmanın anlamı yok bence
daha önce güvenini sarsacak bir şey yapmadıysa elbette
bence hiçbişe yok çünkü ben de yanlış gelen msjları silmem bidaha arar mı msj atar mı diye.zaten başka bişe olsa silerdi illkai kaç gün bekletmezdi.kafana takcak bişe yok canm için rahat olsun bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?