• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tel mesaj neyi syler

pusuda dur.........
yine günaydın yada başka mesajlar gelicek mi kontrol et........
teli çalınca senin yanında konuşmayıp diger odaya geçicek uzaklaşıcakmı.........
telini iste bakıcam yada birini arıyacam de........
karıştır ........o mesajı sor tabi daha silmediyde......

bide sorum olcak....
eşin günaydın mesajına karşılık mesaj atmışmı onu kontrol ettin mi......

canım benim eşinin hiçbir suçu da olmayabilir, sakın yazdıklarımızı yanlış anlama. ama öyle şeyler duyuyoruz ki artık sürekli gardımızı almış dövüşmeye hazır durumda boksörler gibi hissetmeye başladım bizi. bazı kadınlar evli ya da sevgilisi var demeden asılabiliyor başı bağlı adamlara da. armudun sapı, üzümün çöpü var ama koparıp yiyiyoruz mantığındalar. bu yüzden mesaj normal değil diyorum. sen,ben, buradaki arkadaşlar neden eşlerinden başka kimseye günaydın diye mesaj atmıyor, onlar da bizim eşlerimize atmasın böyle mesajlar. peşini bırakma bu işin canım. inşallah birşey çıkmaz ama yılanın başını küçükken ezeceksin. senin adamın aklını çelmesin bu kadın!!! fırsat verme buna.

aynı telefondan günaydın, nasılsın falan de, bakalım karşılık olarak nasıl bi mesaj gelecek
gerçi bu defada eşinin ilgisi yoksa bile kadına pas vermiş gibi olur ama

gurbaa prenses'in fikirlerini önemseyin arkadaşlar..her konuya hakim mükemmel fikirleri vardır.muhakkakda doğruluk payı taşır..

canım çok teşekkür ederim, şımartıyonuz beni yaaa opuyorumnanaktan

aynen bunu yap...
beynini yemeye ne gerek öyle mi böyle mi diye
şunu mu yapsam bunu mu
o ara atı alan üsküdarı geçecek belki
bi seferde hallet
bu arada fikir sahibini öperim.bu yaşımda yeni öğrendim sorunun anında oracıkta çözülmesi gerektiğini...
aklını sevdiğim benim

latifim.. :asigim:
işte aslolan bu...
dedektifi oynamak insanı yorar...
bu gibi durumlarda (henüz ortada ciddi bişi yok iken) olayı sogutmadan, bahane uydurması için zaman vermeden anında beklemediği bi hareket yapacaksın ki afallayacak, yalan söylemeye mecali kalmayacak girdiği şoktan dolayı...
bu sizi kıskanc kadın yapmaz hiç korkmayın
sen onun sahibisin!
ne yaptığını kiminle konuştuğunu bilmek yeri geldiğinde sorgulamak en doğal hakkın
erkekler kendilerinde bu hakkı görüyoken biz niye görmeyelim?
onlar sorunca kıskanç psikopat herif olmuyo da biz sorunca mı kıskanç psikopat yaftasını yicez?
peehhh...

ayrıca şunu da ilave ediyim
bi insanın en savunmasız ve melankolik oldugu zamanlar gece uyumadan önceki ve sabah gözlerini ilk açtiği dakikalardır
bunu da göz önünde bulundur lütfen adım atarken...

yani sabah atilmiş bi "gunaydın" mesajıyla ogleyin atilmiş bi "iyi gunler" mesajı aynı kefeye konamaz....

gurbaa prenses'in fikirlerini önemseyin arkadaşlar..her konuya hakim mükemmel fikirleri vardır.muhakkakda doğruluk payı taşır..

tam bunu yazacaktımki yazıldığını gördüm..
kesinlikle en doğru yöntemle bir taşla iki kuş vurmanı sağlar bu hatunu dinlemen..
tecrübeyle sabit..:lepi:
bu tarz konularda nambır vankaydirigubbakcemile4

iyi de hiç bi erkek başka bi erkeğe sabah sabah günaydın diye mesaj atmaz ki
yapmayın kızlaar yeri geliyor bize bile bu kdar kibar davranmıyorlarken hem cinslerine bu kadar kibar olacaklarını düşünmüyorum
eğer eşinizin telefonunda o numara kayıtlı değilse gönderilen mesajlarda ve arama kaydında da yoksa içiniz bi nebze rahat olabilir
en azından yanlış numaraya gönderilmiş diye düşünebilirsiniz...
ama yine de benimde içime kurt düşerdi böyle bi mesaj bulsaydım
ay Allah korusun zaten şu sıralar hiç iyi durumda değiliz bi de böyle bi mevzu olursa hepten kopar gideriz..

1) eşinize sormayın, emin olun ki doğru cevabı alamadığınız gibi paronayak eğilimi gösteren biri olacaksınız...çünkü size verdiği cevaplardan tatmin olmayacaksınız kadınların tatmini çok önemlidir ve soru sorcaksınız ta ki tatmin edici bir cevap alana dek..
2) eğer aralarında bişey varsa daha temkinli olacaklar
3) eğer telin gerçek sahibi bayansa, kocanıza neden günaydın mesajı çeksin? hiçbir kadın bir adama heleki kendini bilen kadın evli bir adama en iyi dostu iş arkadaşı dahi olsa günahdın mesajı çekmez ben neden iş arkadaşım"günaydın" diye bir mesaj çekeyim ki yada dışardan tanıdığım birine bu iğrenç örneğin içine kendimi soktuğumda hissettiğim şu "hoşlandığım insana" günaydın derim...
4) nemi yapacaksın gizliden kocanın teline arada bakacaksın çaktırmadan
5) numarayı kendi telinede kaydeceksin
6) eşinin bilmediği bir telden bu kişiyi arayacaksın sesini dinleyeceksin...konuşacaksın aa pardon yanlış oldu diyeceksin en azından kapatacaksın
7) bunu yapmanın nedeni kocanın erkek arkadaşının telefonuda olabilir...vakti yoktur karısı kendi üzerine almıştır kocasına vermiştir...sağlam hareket etmeliyiz dimi...kadın olduğundan emin olacaksın ama asla kendi telinden arama bu bir ...kendi telini özele alarakda arama...bu da iki çünkü işkilllenebilir...çünkü suçu varsa suçlanır özelden arayan kim olursa olsun sen (karısı) sanabilir....
8) başkasının telinden ara dememin nedenide eğer aralarında bişey varsa , bu numarayı tanıyormusun diye eşine gösterebilir...sessiz ve sığ olmak lazım onun için
9) kesin eminsin bir kadın olduğundan ve kadını araştırabilirsin..kocan facebook gibi sitelere üyeyse , mail adresinin şifresini isteyerek falan....bunu da şöyle iste..."hayatım bir yere (artık orasını sen bul) üye oldum onay mesajın onaylamam lazım..benim adresime girilmiyor nedendir anlamadım..bende senin mail adresini verdim şifremi verebilirmisin" bu iyi bence...
10) artık herşeyden emin olduktan sonra eşine seninle bişey konuşmam lazım de... bu mesaj ne diye sorabilirsin..
11) çok önemli kocanın teline yine bak mesaj silinmişse bir pislik dönüyordur....mesaj duruyorsa senin karıştırmayacağına emin olduğundan yada unuttuğundan, yada önemsemediği biri olduğundan duruyordur..ama her ihtimale karşı o mesajı ilet de ve kendi telefonuna yolla kocanın telinden gelen mesaj olduğu belli olacak...
kolay gelsin
piyano inanılmazsın teşekkür ederim bu arada arkadaşlar duyarlı olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum ve yorumlarınızı inanın dikkatlice okuyorum

Bir seferinde eşimin cep telefonuna ''sevgilim havaalanında seni bekliyorum beni almaya gelmeyecek misin?'' gibi bir mesaj geldi (O zamanlar oturduğumuz yerde de havaalanı yoktu) Sonradan sordum kendisine, yanlışlıkla gelmiş. Konu kapandı. Bence sormakta fayda var. Ama basit bir günaydın mesajı aslında. Aranıp da, ''kimsiniz'' diye de sorulabilir..

valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
ardından o numarayı aratır mikrofon açık halde konuşmasını isterim
yapiyosa ne ala
yapamıyosa o teli yedirtirim ona mesajıyla beraber
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte....
kimse benim kocama sabahın köründe günaydın mesajı atamaz
buna cesaret edeni de ettireni de anasından doğduğuna pişman ederim evelallah :kahve:

al benden de o kadar :olmaz:
sevgili kankiceyizim festival gibisin katılmak istiyorum -tatlicadiarzu-
hem sen doom günü çocuusun bugün bare derdim var topiklerine ara verseydin bebem :asigim:-tatlicadiarzu-

canım benim ben de tamamen senin lehine olsun diye yazdım
bi mantık çercevesinde düşün
ben erkek arkadaşlariyla çok iyi anlaşan, erkek kankaları olan bi hatunum(dum desek daha iyi malum başım bağlı -tatlicadiarzu-)
ama bekar olmalarına karşın hiçbirine sabahın köründe "günaydın" diye mesaj atmadım
bi tek kişiye "gunaydın" ve "iyi geceler" mesajı atarım o da sevdiceğimidir....
bi başka erkeğin gününün aydın yada karanlık olması beni alakadar etmez....

evet arkadaşım ya benide bilsen erkek arkadaşlarım dostlarım doludur evimde kalırlar eşimlede iyi anlaşırlar ve onları benim arkadaşlarım olarakta kabul etmiştir onlarla gezmeye bile gidiyorum düşün ki benim eşim öyle çok sakin yada modern yapılıda değildir biraz maçoluk vardır bu konularda ama benimle ilgili hiç güvensizliği yoktur bu yıl o gelemedi ablamıda aldım 2 kişi tailimi bile yaptım düşün konduramıyorum hiç

pusuda dur.........
yine günaydın yada başka mesajlar gelicek mi kontrol et........
teli çalınca senin yanında konuşmayıp diger odaya geçicek uzaklaşıcakmı.........
telini iste bakıcam yada birini arıyacam de........
karıştır ........o mesajı sor tabi daha silmediyde......

bide sorum olcak....
eşin günaydın mesajına karşılık mesaj atmışmı onu kontrol ettin mi......

bende aynı şeyi düşündüm acaba eşim önce attıda o karşılık olarak mı yazdı diye ama gidenler ve raporlamada eşimin gönderdiği bir msj yok

Bi gece saat bir esim uyuyor ben kk da dolanirkenekaydirigubbakcemile3

esimin cebine gelen mesajda askim seni cok özledim diye bir mesaj:1shok:
neye ugradigimi sasirdim, sinirle bi tarafdan numarayi ariyom bitarafdan da esimi patakliyom kalk lan ne bu mesaj askim seni cok özledim:mymeka: oda uyku sersemi "iyi tamam bende seni özledim askim ama ne vuruyon be" diyo bana:roflol:

bi kadin cikti sen kimsin dedi bana.....asil sen kimsin dedim ona.... tel kapandi... arkadan bagrisma sesleri :1shok:

neyse benimki uyandi anlattim... bosver yanlis gelmistir ne ugrasiyon gece gece hem sen niye daha yatmadin kaydirigubbakcemile.... ne yatmasi kalk cabuk uykumu kaldi bende aricaz yüzleseceksiniz dedim

bidaha aradim yine kadin cikti , esime askim seni cok özledim diye yazmissin kimsin sen dedim....ben yazmadim kocam yazdi dedi bana:1shok:.... yav senin kocan benim kocami niye özlesin:mymeka: tel yine kapandi:sinifsinif:
bidaha aradim numarayi söyledim oda kizin numarasini söyledi meger sondaki tek rakami yanlis yazmis..... yine arkadan bagris cagris tel kapandikafamçokkarıştı
benimkide devirmis popoyu yine:mymeka:
bidaha aradim... kadin: arkadasim benim salak koca sevgilisine yollayacagina yanlislikla senin kocana yollamis, bi tarafdan kavga ediyoz bi tarafdan o kadini ariyom , bide sen ariyon, sen rahat ol ben burda benimkini haslamakla meskulum kötükedihüsoarama bidaha dedi

dahada aramadim :dilcikar:gamyoncuiremsu

yanlisliklar olabilir sakin olun kizlar:gitme:

valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim
bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
yapiyosa ne ala
buna cesaret edeni de ettireni de anasından doğduğuna pişman ederim evelallah :kahve:

ee yaniii....:1closedeyes:

neye ugradigimi sasirdim, sinirle bi tarafdan numarayi ariyom bitarafdan da esimi patakliyom kalk lan ne bu mesaj askim seni cok özledim:mymeka: oda uyku sersemi "iyi tamam bende seni özledim askim ama ne vuruyon be" diyo bana:roflol:

bi kadin cikti sen kimsin dedi bana.....asil sen kimsin dedim ona.... tel kapandi... arkadan bagrisma sesleri :1shok:

neyse benimki uyandi anlattim... bosver yanlis gelmistir ne ugrasiyon gece gece hem sen niye daha yatmadin kaydirigubbakcemile.... ne yatmasi kalk cabuk uykumu kaldi bende aricaz yüzleseceksiniz dedim

bidaha aradim yine kadin cikti , esime askim seni cok özledim diye yazmissin kimsin sen dedim....ben yazmadim kocam yazdi dedi bana:1shok:.... yav senin kocan benim kocami niye özlesin:mymeka: tel yine kapandi:sinifsinif:
bidaha aradim numarayi söyledim oda kizin numarasini söyledi meger sondaki tek rakami yanlis yazmis..... yine arkadan bagris cagris tel kapandikafamçokkarıştı
bidaha aradim... kadin: arkadasim benim salak koca sevgilisine yollayacagina yanlislikla senin kocana yollamis, bi tarafdan kavga ediyoz bi tarafdan o kadini ariyom , bide sen ariyon, sen rahat ol ben burda benimkini haslamakla meskulum kötükedihüsoarama bidaha dedi

arkadaşım fıkra gibi geldi valla bu halde güldüm ..inş..sende gülersin

komedi filmi gibi....kaydirigubbakcemile3

bir gece eşime uyudun mu? diye msj geldi, ikimizde şok olduk no yu bilmiyorduk eşim hemen aradı en yakın erkek arkadaşı çıktı. iş telinden aramış, sevgılıse ayrılmış dertleşmek istemiş.bende teli alıp kendısıne sevgılerımı iletmiştim o gece, ama baktım ağlıyor çok üzülmüştüm, bazen oluyor böyle şeyler.

bir kere de benim telime, arayıp sormuyorsun kokunu nasıl özledim bilmiyor musun diye bir msj geldi, hööööö olduk karı koca. hemen aradık, kımse cıkmadı açılıyor ama ses yok, 4 kere falan aradık aynen sessizlik. sonra ay sonunda faturada gördük başımıza geleni. resmen yurtdışını aramışız gibi bir para geldi. üçkağıtmış yani arkadaşlar, düşmeyın bu tuzaklara bizim gibi.

komedi filmi gibi....kaydirigubbakcemile3

sorma ya bi yandan hala olayin sokundamafoldumben bitarafdan acaba kekliyomu beni bu hatunCADIARZU ya dogru diyom kadin üzülüyom bide :gitme:bitarafdan benimkinin horlamasi:bbo: ertesi günlerde haftalarda telin el koydum kocamin :olmaz:
sonrada amma cok güldük bu olaya:roflol:

eltatunbebisim sende üzülme ama arastir derim :sinifsinif: yanlis gelmis olabilir canim... ins sende gülersin kaydirigubbakcemile3

valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim
bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
yapiyosa ne ala
Benim esime mesaj gelecek sadece gunaydin bile olsa ben sormaya cekinecegim agzimizin tadi kacmasin diye ,:olmaz: boyle konularda hic soguk kanli olamam, o an zaten bende sarteller atar eminim, ve bana asla sen gsm imimi karistiriyorsun diye soru sorma hakki ona asla vermem sositososito evet bakiyorum sende benimkine bak ne olacak ve hemen cevap ver derim, arasin yanimda konusun karsidaki kisi ne diye acacak felefonu bakalim!! CADIARZU isterse konusmasin prensesin dedigi gibi yediririm o telefonu neymis agzimizin tadi kacmasinmi ayol tatmi kalmis kacmayacak eger ogrenmezsem kacar

yanlışlıkla gelmiştir :delphin:
geçen annemin telefonuna gelmiş
"nasılsın hayatım görüşemiyoruz numaramı değiştirdim yeni numaram bu 05xx xxx xx xx hadi arada konuşalım" aynen böyle
numarayı aradık meğersem şu muhabbet karılarının hatlarıymış artık 0800 değil normal cep numarasıyla başlıyomuş
öle her gördüğünüz mesaja aldanmayın önce arayın sorun öğrenin sonra yaygarayı koparın :delphin:

Back