- Konu Sahibi eflatunbebek
Bi gece saat bir esim uyuyor ben kk da dolanirkenekaydirigubbakcemile3
esimin cebine gelen mesajda askim seni cok özledim diye bir mesaj:1shok:
neye ugradigimi sasirdim, sinirle bi tarafdan numarayi ariyom bitarafdan da esimi patakliyom kalk lan ne bu mesaj askim seni cok özledim:mymeka: oda uyku sersemi "iyi tamam bende seni özledim askim ama ne vuruyon be" diyo bana:roflol:
bi kadin cikti sen kimsin dedi bana.....asil sen kimsin dedim ona.... tel kapandi... arkadan bagrisma sesleri :1shok:
neyse benimki uyandi anlattim... bosver yanlis gelmistir ne ugrasiyon gece gece hem sen niye daha yatmadin kaydirigubbakcemile.... ne yatmasi kalk cabuk uykumu kaldi bende aricaz yüzleseceksiniz dedim
bidaha aradim yine kadin cikti , esime askim seni cok özledim diye yazmissin kimsin sen dedim....ben yazmadim kocam yazdi dedi bana:1shok:.... yav senin kocan benim kocami niye özlesin:mymeka: tel yine kapandi:sinifsinif:
bidaha aradim numarayi söyledim oda kizin numarasini söyledi meger sondaki tek rakami yanlis yazmis..... yine arkadan bagris cagris tel kapandikafamçokkarıştı
benimkide devirmis popoyu yine:mymeka:
bidaha aradim... kadin: arkadasim benim salak koca sevgilisine yollayacagina yanlislikla senin kocana yollamis, bi tarafdan kavga ediyoz bi tarafdan o kadini ariyom , bide sen ariyon, sen rahat ol ben burda benimkini haslamakla meskulum kötükedihüsoarama bidaha dedi
dahada aramadim :dilcikar:gamyoncuiremsu
yanlisliklar olabilir sakin olun kizlar:gitme:
Valla aynı şeyi düşünüyorum arkadaşım
Bende bir gün eşime " Aşkım akşam gelirken şunları şunları al diye bir mesaj çekmiştim. Valla ped al bile yazmıştım.:kedi: ." Mesajı gönderdim.Telefonum yeni olduğu için rehber kaydına bir türlü alışamamıştım ezbere yazdım numarayı birde baktım numarayı bir numara farklı yazmışım.Gönderdiğimde tabiki başka bir erkek, Ay çok utanmıştım..adam aradığında.:kedi: .Düşünsene adamın karısınında o mesajı gördüğünü