• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tel mesaj neyi syler

Bi gece saat bir esim uyuyor ben kk da dolanirkenekaydirigubbakcemile3

esimin cebine gelen mesajda askim seni cok özledim diye bir mesaj:1shok:
neye ugradigimi sasirdim, sinirle bi tarafdan numarayi ariyom bitarafdan da esimi patakliyom kalk lan ne bu mesaj askim seni cok özledim:mymeka: oda uyku sersemi "iyi tamam bende seni özledim askim ama ne vuruyon be" diyo bana:roflol:

bi kadin cikti sen kimsin dedi bana.....asil sen kimsin dedim ona.... tel kapandi... arkadan bagrisma sesleri :1shok:

neyse benimki uyandi anlattim... bosver yanlis gelmistir ne ugrasiyon gece gece hem sen niye daha yatmadin kaydirigubbakcemile.... ne yatmasi kalk cabuk uykumu kaldi bende aricaz yüzleseceksiniz dedim

bidaha aradim yine kadin cikti , esime askim seni cok özledim diye yazmissin kimsin sen dedim....ben yazmadim kocam yazdi dedi bana:1shok:.... yav senin kocan benim kocami niye özlesin:mymeka: tel yine kapandi:sinifsinif:
bidaha aradim numarayi söyledim oda kizin numarasini söyledi meger sondaki tek rakami yanlis yazmis..... yine arkadan bagris cagris tel kapandikafamçokkarıştı
benimkide devirmis popoyu yine:mymeka:
bidaha aradim... kadin: arkadasim benim salak koca sevgilisine yollayacagina yanlislikla senin kocana yollamis, bi tarafdan kavga ediyoz bi tarafdan o kadini ariyom , bide sen ariyon, sen rahat ol ben burda benimkini haslamakla meskulum kötükedihüsoarama bidaha dedi

dahada aramadim :dilcikar:gamyoncuiremsu

yanlisliklar olabilir sakin olun kizlar:gitme:

Valla aynı şeyi düşünüyorum arkadaşım
Bende bir gün eşime " Aşkım akşam gelirken şunları şunları al diye bir mesaj çekmiştim. Valla ped al bile yazmıştım.:kedi: ." Mesajı gönderdim.Telefonum yeni olduğu için rehber kaydına bir türlü alışamamıştım ezbere yazdım numarayı birde baktım numarayı bir numara farklı yazmışım.Gönderdiğimde tabiki başka bir erkek, Ay çok utanmıştım..adam aradığında.:kedi: .Düşünsene adamın karısınında o mesajı gördüğünü :oklava:

Ben kendi fikrimi sölim kesinlikle o msjı boşverme ben olsam asla boşvermezdim,,,evet benmde Allah a şükür çok güzel giden beni çok seven bi eşim var ama öle bi msj görsem asla boşvermem önce numarayı alır sonra sorardım neden eşinden bu kadar çok çekiniosun ki sor kim attı bu msjı de zaten büyük bi olaymış gibi senin dorduğun soruyu büyütürse anlaki o işte bi iş var...

Ben kendi fikrimi sölim kesinlikle o msjı boşverme ben olsam asla boşvermezdim,,,evet benmde Allah a şükür çok güzel giden beni çok seven bi eşim var ama öle bi msj görsem asla boşvermem önce numarayı alır sonra sorardım neden eşinden bu kadar çok çekiniosun ki sor kim attı bu msjı de zaten büyük bi olaymış gibi senin dorduğun soruyu büyütürse anlaki o işte bi iş var...

abartmışsın insanlık hali herşey olabilir...:olmaz:

guzelim sen esin isten geldiginde cebini al mesaj duruyormu konturol et ve esine bu mesajdan haberinin olup olmadigini sor ve deki "beni bu tarz seyler rahatsiz eder arayip kim oldugunu soracagim" de ve esiyin yaninda! esiyin nosuyla numarayi ara dikat et karsidaki kisi ne diye acacak teli ve "esime mesaj cekmisiniz kimsiniz" de ona gore ne yapacagina nasil davranacagina karar ver esin onu aramana musade etmezse ve problem cikarirsa, sikandal cikar ..

Niye abartayım hayatım bence hiçte abartılı bi fikir deildi....Yada ben çok kıskancım fikrim bana normal geliyor,napıyımmm ben çok seviyorum eşimi ve herşeyden kıskanıyorumopuyorumnanaktan

:1hug:a.s.a.s. ay benim esimi dusunup fantazi kuran kadini varyaaaa dogduguna pisman ederimkötükedihüso

sositosositosositososito

sorma ya bi yandan hala olayin sokundamafoldumben bitarafdan acaba kekliyomu beni bu hatunCADIARZU ya dogru diyom kadin üzülüyom bide :gitme:bitarafdan benimkinin horlamasi:bbo: ertesi günlerde haftalarda telin el koydum kocamin :olmaz:
sonrada amma cok güldük bu olaya:roflol:

eltatunbebisim sende üzülme ama arastir derim :sinifsinif: yanlis gelmis olabilir canim... ins sende gülersin kaydirigubbakcemile3
umarım dediğin gibidir farklı birşeye ihtimal vermiyorum aslında ..ama neymiş bu devirde kimse kocamla çocuğum iyi dememeliymiş.....büyüklerin lafıdır ..

Niye abartayım hayatım bence hiçte abartılı bi fikir deildi....Yada ben çok kıskancım fikrim bana normal geliyor,napıyımmm ben çok seviyorum eşimi ve herşeyden kıskanıyorumopuyorumnanaktan

abooooo bu kadar kıskançlık zarar yavrum..genç yaşta adamı mezara götürürkaydirigubbakcemile5

Bi gece saat bir esim uyuyor ben kk da dolanirkenekaydirigubbakcemile3

esimin cebine gelen mesajda askim seni cok özledim diye bir mesaj:1shok:
neye ugradigimi sasirdim, sinirle bi tarafdan numarayi ariyom bitarafdan da esimi patakliyom kalk lan ne bu mesaj askim seni cok özledim:mymeka: oda uyku sersemi "iyi tamam bende seni özledim askim ama ne vuruyon be" diyo bana:roflol:

bi kadin cikti sen kimsin dedi bana.....asil sen kimsin dedim ona.... tel kapandi... arkadan bagrisma sesleri :1shok:

neyse benimki uyandi anlattim... bosver yanlis gelmistir ne ugrasiyon gece gece hem sen niye daha yatmadin kaydirigubbakcemile.... ne yatmasi kalk cabuk uykumu kaldi bende aricaz yüzleseceksiniz dedim

bidaha aradim yine kadin cikti , esime askim seni cok özledim diye yazmissin kimsin sen dedim....ben yazmadim kocam yazdi dedi bana:1shok:.... yav senin kocan benim kocami niye özlesin:mymeka: tel yine kapandi:sinifsinif:
bidaha aradim numarayi söyledim oda kizin numarasini söyledi meger sondaki tek rakami yanlis yazmis..... yine arkadan bagris cagris tel kapandikafamçokkarıştı
benimkide devirmis popoyu yine:mymeka:
bidaha aradim... kadin: arkadasim benim salak koca sevgilisine yollayacagina yanlislikla senin kocana yollamis, bi tarafdan kavga ediyoz bi tarafdan o kadini ariyom , bide sen ariyon, sen rahat ol ben burda benimkini haslamakla meskulum kötükedihüsoarama bidaha dedi

dahada aramadim :dilcikar:gamyoncuiremsu

yanlisliklar olabilir sakin olun kizlar:gitme:

muhahaaaa:roflol::roflol:

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim hepiniz in yazdıkları mantıklı geldi bana akşam ola hayır ola diyorum başka fikri olanda yazsın kesinlikle fevri davranmayacağım gerçekten birşey varsa kesinleştirip öyle konuşmam lazım yoksa zaten bir daha böyle birşeyle karşılaymayacağımdır umarım ciddi birşey olmadığına karar verirsem eşimle bu msj neydi diye belirtirim.gardını alması için fırsat vermemeliyim .böyle bir şey yapacak adam da değil ama erkektir güvenilmez başka fikri olan arkadaşlarda yazsın lütfen ..hepinize teşekkür ederim

işim gereği telimi tanımadığım numarlarda arar
yanlışlıkla mesajlar..kandil bayramda daha çok hele kafamçokkarıştı
hatta geçen gün x bankadan kredi kartı borcunuz die geldi,numara hatası düzelttirdim
evde eşiminde benimde elimizin altındadır tel
şayet sorarsa yanında arar kimse konuşurum
ama gurba prensesin dediği o an yapılmalı
bunda çekinecek durum yoksa zaten rahatlıkla o an çözümlenir zemuszemus
gidişhatı takip edin bakalım
arama yada msj gelecek mi tekrar
ayrıntı geliyosa ordan da eşinizin aramalarına bakabilirsiniz
CADIARZU

yerinde olsan eşin geldiğinde sorarım ama güzelce fevri çıkşlar yaparak değil zaten o size izah edecektir ama teli niye karıştırıyon dersede sende gülerek ona dedi seni çok seviyorum bu yüzdende kıskanıyorum de açıkça söyle ama unutma gülerek fevri olarak değilvereliniortaka.s.

yerinde olsan eşin geldiğinde sorarım ama güzelce fevri çıkşlar yaparak değil zaten o size izah edecektir ama teli niye karıştırıyon dersede sende gülerek ona dedi seni çok seviyorum bu yüzdende kıskanıyorum de açıkça söyle ama unutma gülerek fevri olarak değilvereliniortaka.s.

ayy ne cok problem bu tel karistirmak ya sok oluyorum boyle yazildimi ayol neden tel karistirilmaz ogrene bilirmiyim bir bileninizden???

cok merak edim bir kocanin teli neden karistirilmaz???

Ya ben bılemıyorum bence eşine gelen bır mesajın kımden geldıgını sorman kadar dogal bırsey olamamalı aranızda...

Tabı bunu üslubunca sormakta var...

Sen telefonumu mu karıstıryorsun..vs gıbı seyler dıyorsa o zaman suphe edın bence...

Vallahi cok citdiyim lutfen birileri cevap yazsin !!

BIR KOCANIN TELEFONUNU NEDEN KARISI KARISTIRAMAZ ???

tatmin edici cevap gelmezse topik acacagim bana dert oldu yaw..

selinn cim eşin telefonu karıştırılır hatta eşe gelen tel ben cevap verbiliyorum yanlış anlaşılmasın bazı msj larda tırsık bir tip olduğumu düşünenler var gibi sezinledim ..kesinlikle öyle değilim ..gerektiği gibi davranmayıda iyi bilirim eşinin tel benim bu defa yaptığım gibi gizli karıştırmak olmaz< ona güvenmiyor duygusu yaratıyor karşı tarafta ama gözünün önünde alsam tel baksam zaten sesi çıkmaz .ben eşime bu msj kimden kim bu diye fevri hareket etsem savunmaya geçer ve birşey varsada tedbirini alacaktır ben çabuk davranmak istemiyorum ki varsa birşey devamı gelir zaten bende şahit olurum diye farklı bir durum yada korkumdan soramamak gibi bir niyetim yok oturmuş evliliklerde bazı arkadaşların bahsettiği gibi düşünmeden ani hareketler zarar veriyor ve doğrudan uzaklaşabiliyorsunuz bu nedenle kendini bilen insanlar olarak bekleyip kesin olanla yola devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum varmı bana katılan kızlar

Vallahi cok citdiyim lutfen birileri cevap yazsin !!

BIR KOCANIN TELEFONUNU NEDEN KARISI KARISTIRAMAZ ???

tatmin edici cevap gelmezse topik acacagim bana dert oldu yaw..

tatlım karıştırılabilir neden karıştırılmasın sonuçta eşinle bir aile olmuşsun arada gizli saklı olmamalı ben şahsen karıştımada hiçbir sakınca görmüyorum kendi adıma da konuşayım eşimin teline bakarım kurcalarım hatta onun yanında yaparım bunu ama ona güvenmediğimden değil (güvenim sonsuzdur) sırf meraktan onunda çokk hoşuna gider benim onun telini karıştırmam... kıskanılmak çok hoşuna gidiyor bunu kendisi bana ifade ediyor...dedim ya erkekler çocuk gibidirlerr.sırnaşık şeya.s.

Back
X