- Konu Sahibi eflatunbebek
arkadaşlar kişi bayan dün aradım.
eee ne dedi, kimmiş senin eşine günaydın diyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kişi bayan dün aradım.
arkadaşım bak iyiye yormaya çalışıyorum kudurtma şimdi beni bir tarafım aynı söylediklerini söylüyor zaten işi falan bırakıp gidip atlıycam boğazına sebebim olursun gaz vermevalla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim
bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
ardından o numarayı aratır mikrofon açık halde konuşmasını isterim
yapiyosa ne ala
yapamıyosa o teli yedittiririm ona mesajıyla beraber
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte....
kimse benim kocama sabahın köründe günaydın mesajı atamaz
buna cesaret edeni de ettireni de anasından doğduğuna pişman ederim evelallah
gülkurusu kimsin eşimi niye aradın falan demedim ses tonu tanıdıkmı diye duymak istedim yalandan bir isim söyledim o kadareee ne dedi, kimmiş senin eşine günaydın diyormuş
gülkurusu kimsin eşimi niye aradın falan demedim ses tonu tanıdıkmı diye duymak istedim yalandan bir isim söyledim o kadar
arkadaşım bak iyiye yormaya çalışıyorum kudurtma şimdi beni bir tarafım aynı söylediklerini söylüyor zaten işi falan bırakıp gidip atlıycam boğazına sebebim olursun gaz verme
valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim
bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
yapiyosa ne ala
yapamıyosa o teli yedirtirim ona mesajıyla beraber
buna cesaret edeni de ettireni de anasından doğduğuna pişman ederim evelallah
yok canım önceye dayalı herhangi bir rahatsızlığım yok ama kadın ruhu işte böyleyiz didikliyoruz ..bir günaydın mesajından şüphelenmen için eşinin daha evvelden bi vukuatı yada hal ve hareketlerinde bi anormallik olması lazım... varmı öyle bi durum ?
latife yapmıştım arkadaşım galiba yanlış anladın fikrin tabiki önemli aynı şeyleride bir taraftan düşünüyorum demek istedimiyi de fikrimizi soruyorsun söylüyoruz gaz vermekle ne alakası var
arkadaşlar mutlu bir evliliğim çok güzel geçmiş 17 yılım var 15 yıl birliktelik 2 yıl evlilik süresince eşim evden çıkmaz iş çıkışı onu alırım ve evimize gideriz heyecanla ama kadınlık işte huyluyuz hemen kuruyoruz aslında tel dahi karıştıracak bir nedenim yok neden yaptığımıda bilmiyorum ..birşey dürttü işte ..
latife yapmıştım arkadaşım galiba yanlış anladın fikrin tabiki önemli aynı şeyleride bir taraftan düşünüyorum demek istedim
valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim
yapiyosa ne ala
yapamıyosa o teli yedirtirim ona mesajıyla beraber
buna cesaret edeni de ettireni de anasından doğduğuna pişman ederim evelallah [/QUOTE
aynen bunu yap...
beynini yemeye ne gerek öyle mi böyle mi diye
şunu mu yapsam bunu mu
o ara atı alan üsküdarı geçecek belki
bi seferde hallet
bu arada fikir sahibini öperim.bu yaşımda yeni öğrendim sorunun anında oracıkta çözülmesi gerektiğini...
aklını sevdiğim benim