• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tel mesaj neyi syler

arkadaşlar günaydın ..konumu kendi sıkıntınız gibi ele almışsınız teşekkür ederim.akşam eşimin tel yine ortalıkta iken oda yanımda tel aldım ve karıştırmaya başladım oyun oynadığımı zannetti ..msj yerinde duruyordu bu msj ne diye sordum adam gayet rahat olarak evet geçen sabah gelmiş bende özellikle silmedim tanımadığım no tekrar arar yada msj çekerse no yu tanıyabilmek için dedi kafa mı buluyor gerçekten mi yanlış göndermiş anlarız en azından dedi .......ve konu öylece kaldı hareketlerinde sorduğum anda hiçbir değişiklik olmadı aynı tavırla cevap verdi..tatmin oldum gibi ama siz ne dersiniz kızlar.....yemelimiyim..
aynen öyledir.hiç kafanı yorma artık.ama yine de bak.böyle kızlar var.yanlışlıkla attım deyp muhabbet eden sonra da işi ileriye götüren.

bi sabah kalktım ,telefonumda iki mesaj

biri UYUDUNMU ?diğeri ise SENİ ÖZLEDİM yazılıydı .sabah sabah hemen aradım bir kadın ..siz

kimsiniz dedim ben alev dedi ,ee dedim ,eşimin telefonunda numaranız vardı adınız xx mi dedi ,evet

dedim ,ama eşiniz kim ,eşim hakan dedi eee dedim tanımıyorum .bana yalan söyleme ,biliyorum

sevgilisisin dedi ,hey allahım bu da ne sabah sabah şakamı dedim kapattım ,gün içinde bi kaç kez

aradı ,meğer çalıştığım müşterilerimden biriymiş ve telefonumu kaydetmiş ..adamın gayet kıskanç karısı

telde kaç tane bayan adı var hepsini aramış ,adamcağız rezil oldu :))) yani peşin hüküm iyi değildir ,önce

bir araştırmak lazım ,zaten senin eşinde yalnış gelmiş olabilir diye sakinlikle cevap vermiş ,sıkıntı

yapmaya gerek yok...

a gelişmeleri şimdi okudum ve çok sevindim canım senin adına
bu konunun bu şekilde tatlıya bağlanması iyi olmuş
eşine güvenmelisin tavırlarını bile değiştirmeden gayet rahat bu açıklamayı yaptıysa gerçekten korkacak bişi yok demektir.

Back