Tel mesaj neyi syler

valla ben öyle "bi günaydın mesajı büyütülcek ne var" rahatlıgında bi hatun değilim
bi erkek sabahın köründe bana "günaydın" mesajı attığında eşim ne kadar iyimser yaklaşirdi acaba önce bunu düşünürüm
ardından o numarayı aratır mikrofon açık halde konuşmasını isterim
yapiyosa ne ala
yapamıyosa o teli yedirtirim ona mesajıyla beraber
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte....
kimse benim kocama sabahın köründe günaydın mesajı atamaz
buna cesaret edeni de ettireni de anasından doğduğuna pişman ederim evelallah

arkadaşlar mutlu bir evliliğim çok güzel geçmiş 17 yılım var 15 yıl birliktelik 2 yıl evlilik süresince eşim evden çıkmaz iş çıkışı onu alırım ve evimize gideriz heyecanla ama kadınlık işte huyluyuz hemen kuruyoruz aslında tel dahi karıştıracak bir nedenim yok neden yaptığımıda bilmiyorum ..birşey dürttü işte ..

arkadaşım bak iyiye yormaya çalışıyorum kudurtma şimdi beni bir tarafım aynı söylediklerini söylüyor zaten işi falan bırakıp gidip atlıycam boğazına sebebim olursun gaz verme

aramadın sanırım gunaydın dıyen şahsı, ben yanlış anladım. valla bana kalırsa dayanabılırsen gizliden takip et, çemkirme şimdiden, ama eşime günaydın diye msj atması için çok samımı olmaları gerek diye düşünürdüm ben, bu kadar samımıyseler neden ben tanımıyorum diye canım sıkılırdı.

1) eşinize sormayın, emin olun ki doğru cevabı alamadığınız gibi paronayak eğilimi gösteren biri olacaksınız...çünkü size verdiği cevaplardan tatmin olmayacaksınız kadınların tatmini çok önemlidir ve soru sorcaksınız ta ki tatmin edici bir cevap alana dek..
2) eğer aralarında bişey varsa daha temkinli olacaklar
3) eğer telin gerçek sahibi bayansa, kocanıza neden günaydın mesajı çeksin? hiçbir kadın bir adama heleki kendini bilen kadın evli bir adama en iyi dostu iş arkadaşı dahi olsa günahdın mesajı çekmez ben neden iş arkadaşım"günaydın" diye bir mesaj çekeyim ki yada dışardan tanıdığım birine bu iğrenç örneğin içine kendimi soktuğumda hissettiğim şu "hoşlandığım insana" günaydın derim...
4) nemi yapacaksın gizliden kocanın teline arada bakacaksın çaktırmadan
5) numarayı kendi telinede kaydeceksin
6) eşinin bilmediği bir telden bu kişiyi arayacaksın sesini dinleyeceksin...konuşacaksın aa pardon yanlış oldu diyeceksin en azından kapatacaksın
7) bunu yapmanın nedeni kocanın erkek arkadaşının telefonuda olabilir...vakti yoktur karısı kendi üzerine almıştır kocasına vermiştir...sağlam hareket etmeliyiz dimi...kadın olduğundan emin olacaksın ama asla kendi telinden arama bu bir ...kendi telini özele alarakda arama...bu da iki çünkü işkilllenebilir...çünkü suçu varsa suçlanır özelden arayan kim olursa olsun sen (karısı) sanabilir....
8) başkasının telinden ara dememin nedenide eğer aralarında bişey varsa , bu numarayı tanıyormusun diye eşine gösterebilir...sessiz ve sığ olmak lazım onun için
9) kesin eminsin bir kadın olduğundan ve kadını araştırabilirsin..kocan facebook gibi sitelere üyeyse , mail adresinin şifresini isteyerek falan....bunu da şöyle iste..."hayatım bir yere (artık orasını sen bul) üye oldum onay mesajın onaylamam lazım..benim adresime girilmiyor nedendir anlamadım..bende senin mail adresini verdim şifremi verebilirmisin" bu iyi bence...
10) artık herşeyden emin olduktan sonra eşine seninle bişey konuşmam lazım de... bu mesaj ne diye sorabilirsin..
11) çok önemli kocanın teline yine bak mesaj silinmişse bir pislik dönüyordur....mesaj duruyorsa senin karıştırmayacağına emin olduğundan yada unuttuğundan, yada önemsemediği biri olduğundan duruyordur..ama her ihtimale karşı o mesajı ilet de ve kendi telefonuna yolla kocanın telinden gelen mesaj olduğu belli olacak...
kolay gelsin

valla arkadaşlar isterseniz bana geri kafalı diyin ama bence karşı cinsin evli bir bayana ya da erkeğe günaydın diye mesaj atmasını doğal bulmuyorum ben. yani iş arkadaşı olur günaydın kaçta buluşuyoruz toplantı için, geç kaldın nerdesin vs. tarzı mesajlar tamam. ama sadece günaydın bu ne alaka, ne gerek, bence gereksiz. ha benim de erkek arkadaşlarım var, iş arkadaşı, arkadaşlarımın eşleri, eşimin arkadaşları. onlarla msn de falan konuşurken günaydın derler, hal hatır sorarlar güler eğleniriz ama hiçbiri telefonuma bana özel günaydın ya da ne bileyim iyi geceler mesajı atmaz, atmalarını da istemem zaten...

canım bence bu durumda sen eşine böyle bir mesaj gördüm, bu bayan kim ben tanıyor muyum merak ettim de gibi bir soru sorabilirsin. sonra hayatım bence gereksiz bir mesaj olmuş sence de öyle değil mi falan da diyebilirsin sakin bir dille.

valla bence hiç bi kadın durup dururken bi adama günaydın diye mesaj çekmez, ben burdaki kadınlara soruyorum arkadaşınız bile olsa bi erkeğe sabah sabah günaydın diye mesaj çeker misiniz
ben günaydın iyi geceler mesajları çok çektim ama sadece eşime evlenmeden önce
ama hemen kötüye yorma, belkide eşine askıntı olan bi kadındır belki eşinin bi suçu günahı yoktur,

gülkurusu kimsin eşimi niye aradın falan demedim ses tonu tanıdıkmı diye duymak istedim yalandan bir isim söyledim o kadar

kendını tanıtmamakla iyi etmişsin, haklıyken haksız konuma, kıskanç kompleksli kadın durumuna düşebilirdin. belkı de iş içindir. ama sorman gerek bence. serinkanlı ve stressiz normal birşeymiş gibi sor eşine. sabah kendı telım sandım baktım gunaydın yazıyordu,şaşırdım dersin. eger burnunu kaşıyarak, ve eli kolunu çok kıpırdatarak cevap verırse bu işin peşini bırakma derimlmaz:

eksiksiz katılıyorum gurbaacım bende aynısını yaparımm lmaz:

gurbaa prenses'in fikirlerini önemseyin arkadaşlar..her konuya hakim mükemmel fikirleri vardır.muhakkakda doğruluk payı taşır..

bu tipteki bir adamın aldatma eğilimini % ye vurursak % 10 u geçmez..% 90 için rahat etsin...sanmıyorum ...eşinin mutlaka tatmin edici yanıtı olacaktır...ama dediğim gibi bende senin yerinde olsam göz ardı edemezdim ve tel no.yu arayıp sakin ve sıradan bir üslubla sorardım...olmadı ..tel aç o no .ya ve ayşecim fatmacım günaydın msjını yani farkettim nasılsın şeklinde (sanki o no.bir arkadaşına ait mişcesine ..) bir muhabbetin içine gir gayet sıcak bir şekilde ve alabildiğin lafı ve ipuçlarını almaya çalış...oda bir durum varsa ,ki hiç sanmıyorum...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
gurbaaya katılıyorum. bence sen açıkça sor yani bir bahaneyle tlfnu al.ya hiç mi eşinin telefonunu alamıyorsun eline.eşim müsait olmadığında iş telefonlarının çoğuna bakarım,bak aşkım der,bakarım.bunun güvenle alakası yok ki.ne var bunda.bence açık ol.sor.

latife yapmıştım arkadaşım galiba yanlış anladın fikrin tabiki önemli aynı şeyleride bir taraftan düşünüyorum demek istedim

canım benim ben de tamamen senin lehine olsun diye yazdım
bi mantık çercevesinde düşün
ben erkek arkadaşlariyla çok iyi anlaşan, erkek kankaları olan bi hatunum(dum desek daha iyi malum başım bağlı -tatlicadiarzu-)
ama bekar olmalarına karşın hiçbirine sabahın köründe "günaydın" diye mesaj atmadım
bi tek kişiye "gunaydın" ve "iyi geceler" mesajı atarım o da sevdiceğimidir....
bi başka erkeğin gününün aydın yada karanlık olması beni alakadar etmez....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…