• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Tel Kırmadan yaptığım söz bohçam ...

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

papatyaa88

Sukurler olsun...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
2.112
3
156
Denizli
acele çektiğim için ütüleyemedim kusura bakmayın :1rolleyes:

murat0464.jpg

murat0466.jpg

murat0467.jpg

murat0461.jpg

çok güzel olmuş canım, eline sağlık...
Çok marifetlisin...
çok sağol cnm opuyorumnanaktan
bende çok beğendim:)) eline sağlık canım.
tşk ederim cnm opuyorumnanaktan
aaa çok guzel olmuş nası yaptın bunu
tellerle yaptım biraz uğraştırıo ama olsun değer :asigim:
çok güzel papatya emegine saglık
tşkler a.s.
müthis görünüyor sanki satin alinmis... emeginize saglik : )

çok tşk ederim sevindim beğenmenize a.s.

ellerine saglık canım çok zor oluyor tel kırma işi annem de salon takımı yapacagım die baslayıp tek bir örtü yapmıstı :)

ellerine sağlık çok güzel olmuş çok zor olsa gerek tel kırma ben cesaret edip yapamadım..

Ellerinize sağlık,bu işi çok beğeniyorum...İsmekte kursuna gitmeyi çok istedim ama çok sabır ve marifet isteyen bir iş olduğunu bildiğimden vazgeçtim....çok güzel olmuş güle güle kullanın...

eline sağlık :)
tşkler :61:
Ellerinize sağlık,bu işi çok beğeniyorum...İsmekte kursuna gitmeyi çok istedim ama çok sabır ve marifet isteyen bir iş olduğunu bildiğimden vazgeçtim....çok güzel olmuş güle güle kullanın...
evt cnm biraz sabır işi .. yani kafan bile dalgın olmayacak yoksa ufacık yanlışta desenin şekli gidiyor ... çok tşkler :71:
harika görünüyor.emeğine sağlık...
tşk ederim :71:
çok hoşmuş canım ellerine ve emegine saglıkkkkopuyorumnanaktan

tşkler cnm :16:

Back