• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tektaşım çok mu küçük

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.

Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.

İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.

Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.

Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük

Ya ama... ne diyeyim bilemedim arkadaş.
Hayırlı olsun diyeyim öncelikle. Mutluluklar.
Tek taşınız da gayet guzel ve yakışmış.
Ama burada evliligi biten, evladı hasta olan, aldatılan, dolandırılan, maddi zorluk yaşayan, iki çocuguyla kapı dışına konan , kendisi hasta olan vs.. bir çok sorunlu uyemiz varken bu başlık bana çok şımarıkça geldi. Kusura bakmayın.

Sat ve milletin gözünü dolduracak kadar büyük bir taş al.miss gibi

Tektasindan ziyade derdin cok kucukmus..

dert olmadığını farkındayım. sadece bir kişi değil biden çok kişiden tepki alınca canım sıkıldı. bunu satsam mı diye genel bir fikir almak istedim insanlardan

dert olmadığını farkındayım. sadece bir kişi değil biden çok kişiden tepki alınca canım sıkıldı. bunu satsam mı diye genel bir fikir almak istedim insanlardan
O halde "bir derdim var" topigine konu acmamaliydin arkadasim..

Maddi durumun pek iyi değil ama iki bin değerinde pırlanta yuzugun var tee Allam
milletin lafina bakma onlara neymiş parmagindaki yuzukten senin bide senin elin büyük birazcık:)

Çok küçükmüş gerçekten resimden seçilmiyor bedavaya gitmişsin yazık

Ayrıl gitsin daha büyüğünü alacak zengin koca aramaya derhal başla

Evlenirken tek derdi bir taş olan gelin mi, yoksa ona laf edenler mi hangisi konu şimdi?!?

Böyle kezbanlarla kim evleniyor Allah aşkına
Erkek olsam, gösteriş için 1 maaşımı götürüp dandik bir taşa yatırmak isteyen bir kadınla asla evlenmezdim

Koy taşın gözüne gitsin , 2000 lirayı balayına yatıralım diyen kadınla evlenirdim

Neyse konuya döneyim
Madem bu kadar mesele satın gitsin düz alyans takın
Beyaz eşya , kredi kart vb borcuna yatırırsınız parasını

1 karatı da küçük bulan olabilir.
Bence tektaş cidden anlamsız, sanki sevgilinin sevgisi onunla olculuyormuş gibi saçma bise yani. Gençken vardı, sonra anlamsız buldum ve sattım, benim hiç yok yani. Eğer büyük olmasını istiyorsaniz pırlanta olmayanini alin

Kızlar merhaba belki saçma ama çevremdeki insanların tepkileri beni çileden çıkardığı için bu konuyu açıyorum.

Bu benim sözümde canımdan çok sevdiğim sevdiceğim tarafından takılan pırlanta tektaşım. 0.15 karat. Yaklaşık iki bin lira değerinde. Maddi olarak durumumuz çok iyi olmadığından sözlümün gücü yettiğince orta karar birşey aldık.
Ama yüzüğümü taktığımdan beri akraba ve arkadaş çevremin eleştirilerinden kurtulamıyorum. Yok çok küçükmüş, yok mercek gerekmiş görmek için. Hiç almasak daha iyiymiş.

İnsanlar millette kaşıkçı elması kadar altın tektaşları görmekten onlara alışmış gözleri benimki onlara küçük geliyor.

Onlar altın olduğu için o kadar büyük. Sizin dediğiniz büyüklükte pırlanta bir tektaş almak için araba parası gerek diyorum yine de burun kıvırıyorlar.

Sonuç olarak çok severek taktığım yüzüğümden soğuttular beni. Acaba bunu satıp söyle büyük göz dolduran altın bir tektaş mı alsak. Ne dersiniz çok mu küçük

Haklilar cok kucuk...
Bunu alacaginiza hic almasaymissiniz. Daha yararli birseylere harcasaydiniz paranizi.

Back
X