Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep dua ediyorum kendisine.Eşim memur.Öyle fazla maaşlarda almıyor.Sağolsun düşüncelidir.Elinden geleni esirgemez.Teşekür ederim iyi dileklerin için bu arada...

kardeş sorması ayıptır ne memuru eşin?benim eşimde memur ama ancak bir arabamız var onu da krediyle aldık hala ödüyoruz.

Buda benim tektaşım resım elımde vardı bunu koydum.Benim tektaşımda söz akşamında takıldı.Söz yüzüğü olarak.Ama nişanla söz arasında 3 gün vardı.yerimseniben

resim008upy.jpg

Benim tektaşım nişanda alındı hatta kendim beğendim favorinin ama sadece altın, pırlanta değil yani:)
Sonradan da 1 tane varya diye istememiştim ama görüyorum ki tektaşları çiftlemiş arkadaşlar:)))
Bende istiyorum ama arkasına 3 tane taşı olan bir yüzük daha istiyorum, ikisi çok şık duruyor...

benim nisanimda tek tas takildi,bide 2 sene once kayinvalidem dogum gunumde almis tek tas,ama tasi koptu,duruyo oyle,TURKIYE ye gittigimde yaptiricamopuyorumnanaktan

benim nisanimda tek tas takildi,bide 2 sene once kayinvalidem dogum gunumde almis tek tas,ama tasi koptu,duruyo oyle,TURKIYE ye gittigimde yaptiricamopuyorumnanaktan

kayınvaliden süpermiş valla :nazar:

Oğlumun doğumundan yaklaşık 2 hafta sonra eşimin iş yerinde yardımcısı bir kız var o sormuş eşime doğum hediyesi aldınız mı diye , benimki yok demiş ama bir tek taş alacağım. Kız da neyii bekliyorsunuz peki deyince kafasına dank etmiş eşimin. Kız siz güzel seçemezsiniz şimdi deyip iş çıkışında takılmış eşimin peşine doğru mücevher mağazasına götürmüş , çok güzel bir model seçmiş onu aldırmış eşime. Eşim eve gelince düşünmüp taşınmış ve kadife kutuyu ambalaj olarak yeterli görmeyip kartondan uyduruk bir ambalaj yapıp üzerinide defter kabı ile paketleyivermiş. Olmuş mu size dandik bir paket :D Akşam annem de bizdeydi otururken bir anda çıkarıp verdi. Hastanede ve eve ilk geldiğimde hediye görmeyince umudu kesmiştim , elimde dandirikten paketi görünce işin aslı üzüldüm uyduruk birşey aldı diye. Hatta keşke bunuda almasaydı diye düşündüm , tabii paketi açana kadar , kadife kutuyu görünce gözlerim parladı :) Sağolsun eşimin yardımcısı o kadar ısrarcı ve zevkli olmasaydı kim bilir ne zaman eşim alırdı bilmem. :)

Evlenirken paramız anca yetmişti masraflara , eşim tek taş istediğimi biliyordu ama ikimizde dillendirememiştik. Görümcemin aklına gelmiş bir ara eşime ben alayım ne fark eder ha sen ha ben demiş , eşim çekine çekine söyledi bana . Ama görümcemin kişiliğini bilmediğim için istemem demiştim sonra söyler falan kaldıramam diye.

Benimkinin hikayeside böyle :)

kızlar güle güle kullanın tek taşlarınızı

Bana nişanda bir yüzük taktılar ama tektaş değildi... 3 tane çok minik minik taş var üzerinde... nişan yüzüğü olacak bir yüzük değil daha çok mezuniyet hediyesi gibi birşey bende takmıyorum onu. Zaten düğünde nişanda bana bir tane bilezik takmışlıkları yok uyduruk bir takı seti kolyesinin zinciri gümüşten yani o kadar.. ben de içerlediydim çok. Ama sesimi çılarmadım beddua da etmemiştim ama düğün salonu tutulduktan sonra o kadar çok ekstra masraf çıkarmışki salon firması, içlerine oturmuş bugün bile söylerler ne çok masraf çıkardılar diye bende içten içten gülerim yaa siz masraftan kaçmak için gelininze takı takmayın ama sonra başınıza bu gelir işte kaydirigubbakcemile3

Evlilik Teklif ederken aldım tek taşımı :asigim:
Bugun de evliliğimizin 5.ayındayız...

benımkı aşkımızın 1.yılında gumuş bı tektas takmıstı sağolsun evlenme teklıfıı dugun salonları tutulduktan snra zarzor gecen hafta edebıldı.sırf adet dıye begenmedıgım bısı almasını ıstemedım pırlantayada karsı bırısı olarak bana böyle bır yuzukle ZORLA DA OLSA :))evlenme teklıfı etmıs olması daha cok hosuma gıttı:))
http://www.kadinlarkulubu.com/picture.php?albumid=11258&pictureid=74369

çıkıyoken eşim söz vermişti bana tektaş alıcam demişti bende inanmamıştım tabii hayatta almazsın yalan atma demiştim alırım neden almıyım canım demişti bana şuan 1 sene 3ay lık evliyiz bakalım nezaman alıcak hala beklemedeyim :(((

benim aşkım çıkarken evlenme teklif ettiği an taktızemuszemus

bana alınalı yıl oldu ama ne evliyiz ne nişanlı.. sözlüymüşüz... zemuszemus

Back