Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hepiniz güle güle takın yüzüklerinizi çokk güzeller. ben 3 yıllık evliyim ama hala tek taşım yok :(( sözümüzdede uyduruk bi yüzük takmıişlardı zaten ona çok üzülmüştm :(( eşim istediğimi biliyor bir kaç sefer konu açıldığında söylemiştim ama şakayla karışık pek dile getirmiyorum.. beni susturmak için almasını değil düşünerek almasını isterim ama daha çok beklicem gibi geliyo :( herşeyini çok seviyoeum eşimin ama kadın ruhundan ne yazık ki anlamıyor :(((

genelde herkes 14 şubatta almış tektaşını güle güle kullansınlar boshayallersmile
bn ilişkiye başlama yıldönümümüzde aldım tektaş değil tamtur pırlanta hediye etti nişanlım :asigim:

modelini koymak isterdim ama msjım yeterli değil tamtur ama fuşya,ortası beyaz, sonra yine fuşya tamtur pırlanta arişin koleksiyonunda var

Son düzenleme:
vay be en güzzzelini sen söyleemişssin canm allah mesut etsin. işte biz insanlar dünya malları için bazen kendimizi kaybediyoz malesef :kedi:
aminn canım çok teeşekürr edrim..yerimseniben

cnmm orasııııııııı öyle tabii..ama ben tek taş istemiycek bi bayan bilmiyorum hadi onu geçtimmmm etraftakiler aaa bi tek taş bilemi almadı derlerkaydirigubbakcemile3canım bu eşler arasında verilen bii karardır tabii:)aman alem dedegine takılma gereksiz çok insan var önemlii olan kafanın ne dedeiğiii...:1:

orası öyle canım,bilmem kaç karatlık yüzüğün olsun parmağında huzurun olmadıktan sonra
benimkisi evlenme teklifi ederken takmıştı,artık alyansların vazgeçilmez parçası oldu tektaş,ben alyansımla birlikte takıyorum.nişanda da beş taş takmışlardı ikisi birlikte çok güzel duruyor

güüleğüle kualan bitanem çok muutlu ol..öenmli olan saglık ve huzuzr..nişanlılna çok mutlu canım..bacagın nasıl olduuu:1hug:dip not: tek taşım olması olamamsı öenmli deil çok şükür alcak dururumum var,tercih meselesi ben araba severim...ona yatıırm yaptım biniyorrum şimdidede..elimde durcanaaa:roflol:
[

hepiniz güle güle takın yüzüklerinizi çokk güzeller. ben 3 yıllık evliyim ama hala tek taşım yok :(( sözümüzdede uyduruk bi yüzük takmıişlardı zaten ona çok üzülmüştm :(( eşim istediğimi biliyor bir kaç sefer konu açıldığında söylemiştim ama şakayla karışık pek dile getirmiyorum.. beni susturmak için almasını değil düşünerek almasını isterim ama daha çok beklicem gibi geliyo :( herşeyini çok seviyoeum eşimin ama kadın ruhundan ne yazık ki anlamıyor :(((

al benden de o kadar :)) Biz yedi buçuk yıllık evliyiz hemde. :sinifsinif:

Son düzenleme:
al benden de o kadar :)) Biz yedi buçuk yıllık evliyiz hemde. :sinifsinif:

Tek taşsız gelinde oluyo böle işte :(( hayır gerçek pırlanta olmasın ne olur ki maksat eşini mutlu etmek değil mi, yoksa 2 000 tll verse bende uyuyamam heralde =)
Neyse tektaşımızda kusur kalsın canım, sağlıkla,mutlulukla yanımızda olsunlarda:) :içelim:

benimkide şubat 2010 da sözden önce alınmıştı.Benimkide biraz anlamaz böyle şeylerden aslında ama ben zorla anlatıyorum alıştırmaya çalışıyoru ya da önceden çıtlatıyorum bazen çıtlatmak yetmiyorsa birşey demiyorum ama sonradan yeri geldiğinde mutlaka söylüyorum.Ama yinede evlendikten sonra pek öyle gideceğini düşünmüyorum.Ne yapıyım bende düşünmezse bizzat düşündürmeye devam ederm :))

Aşkım evlenme teklifi ederken taktı :asigim: :asigim:

328461.jpg

kızlar yenıdennn eklıycemmmm

Son düzenleme:
benim evlenme teklif ettiğinde taktı tektaşımı..
sonrada hamile olduğumu öğrendi birkaç gün sonrada evlilik yıldönümüydü..ikisi adına tamtur taktı
ikiside altınbaş pırlanta

Back