Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana sözde alınmıştı tektaşım bi tane de görümcem hediye aldı düğünde oldumu iki tanezemuszemus

benim eşim almak istiyor ama ben istemiyorum :) alma diyorum ona da.. çünkü ben o yüzügü kesin kaybederim zemuszemus

evlenme teklifi aldığım gün sahip oldum tektaşıma:))

sevgiliyken almisti..ama takamiyorum dusecek diye korkuyorum.anlamida kalmiyor tabi takamadiktan sonra..

Kızlar az önce aldım Tek taşımı hemde KK dan biliyordum bu site ile bigün aşk yaşayacağımı

speedy kendim alıcam diyordun kendin mi aldı n tek taşını :) 75 etıket puanlı tek tasın hayırlısı olsun şekerim

my.php
[/URL][/IMG]

15 şubatta aşkım kız kulesine götürdü beni orda evlenme teklifi etti orda verdi bu yüzüğü. biriciğim benim

AAA canim benim yuzugumden

Benim eşimde evlenme teklif ederken verdi tek taşımı, ama artık olay o kadar komik bir hal almıştı ki, cts nişanımız olacaktı perşembe adam bana hala evlenme teklif etmemişti. Bende sinir olmustum, buna artık yarın birgün çocuklarımıza "ben ananıza evlenme teklifte etmedim zaten nasıl oldu anlamadım bi baktım benim yanıma tasınmıs" filan diyebilirsin diyodum:)
Meğersem adam yüzük sipariş etmiş onu bekliyomuş:)

Benim tek taşım nişanda takılmıştıopuyorumnanaktan

bu hafta 1.senemız oldu sevgılı olalı temmuzdada nişanımız olmuştu nişanlım dun hedıye olarak tek taş almış :) altınbaşın

Son düzenleme:
evlilik yıldönümünde alındı
ama tüm altınlarımla beraber pazartesi günü
ben işteyken
evim soyuldu ve çalındı çok üzgünüm

Bana nişanda sürpriz olarak takmıştı tektaşımı kocacığım. Çok istiyordum tektaş ama al da diyememiştim iyi ki de dememişim zaten almış nişan gününü bekliyormuş sürpriz yapmak için. Alyanslarımız takıldıktan hemen sonra cebinden tek taşı çıkardı taktı parmağıma pek bi mutlu olmuştum aahh opuyorumnanaktan Hergün her an parmağımda bi uyurken bi de duşta çıkarırım o kadar o denli bütünleştik yani :))

Son düzenleme:
Buda benimki Dün alındı ;)

Eklentiler

• $cc.JPG
    $cc.JPG
    8,8 KB · Görüntüleme: 46
Back