Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benımde esım bana evlenme teklıfı yapacagında almıstı.. :asigim: ama ole cok buyuk bısı degıl.. :delphin: olsun ıste tek tas mı tek tas.. a.s

081411bdk8dy08946.jpg

iştee ben de bunu istiyorum alkisalkisalkis
aha benimki bu evlenme teklif ederken aimıştı aşkımm

Annene inşallah günün birinde eve dönüşte parmağındaki tek taşı gösterirsin...delikafadulden

Allahtan ümit kesilmez...

kızlar aslında ortada büyük tektaş etrafında minik taşlar daha güzel gibi..sade de güzel ama o daha şık gibime geliyor.

benim tektasimi esim evlenme teklifi edrken almisti sonra hamileligimde alyanslarimizi degistirdik o aksam alyanslari alip eve gelecekti neyse geldi bir baktim alyanslarin haricinde bir kutu daha actim icinde hamile figurlu bir kolye tam karninda bebegin oldugu yerde bir pirlanta ve tek tas bir yuzuk boylece tektaslari ciftledim biri kizimin birini kismet olur oglum olursa onun karisina sakliycam

al güzelim al,kalmasın içinde sonra eşine daha güzelini aldırırsın:jeyyar:

Tek tas bana hem nişanda takıldı hemde düğünde iki tane oldu ayrı ayrı kullanıyorum malum Her kız tek taşı olsun ıster ama bende bıraz fazla takıntı var :)

Ortada ne sevgili nede koca var bende kendim alcal bugidisle ama ben etrafinda kucuk taslar olani varya ondan istuyorummmya

speedy gonzales bende alcam kendim
benim ki evlilik hayalleri kuruo ama ortada ne teklif var ne tek tas 3 senedir beklerim öle g,d,p kend,m alcam gözüne sokcam sonra sen becerenedin die offf :sinifsinif:

benim ki evlilik hayalleri kuruo ama ortada ne teklif var ne tek tas 3 senedir beklerim öle g,d,p kend,m alcam gözüne sokcam sonra sen becerenedin die offf :sinifsinif:

Aynen Anlarlar belki
ama ozamanda ne güzel bu yüzün der geçer belki delaelaelaelaelae

5 taş olsa olmas mı hani oynardık ya kaydirigubbakcemile5

kiz cok guldum sana al vallah tektasini sok gozune ahada buna tektas derler Allah iyligini versin

evlilik teklifini ederken takmıştı canım kocacığım
hayatımın kadını olurmusun dedi bi yandan da tek taşımı takıyodu
filmlerdeki gibiydi rüya gibiydi
allah herkese nasip eder inş
:asigim: :asigim:

evlilik teklifini ederken takmıştı canım kocacığım
hayatımın kadını olurmusun dedi bi yandan da tek taşımı takıyodu
filmlerdeki gibiydi rüya gibiydi
allah herkese nasip eder inş
:asigim: :asigim:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: