Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maddi duruma göre değişir elbet ama mutlaka pırlanta tektaş alsınlar kızlar

yılbaşı doğum günüm benim ogün evlilik teklifi etti ve tek taşımı taktıopuyorumnanaktan

Bana doğumgünü hediyesi olarak almıştı ve o gün aynı zamanda nişanımız takılmıştı.Bir günde 2 yüzüğüm olmuştu :))

tektaşımı evlenme teklif ettiğinde aldı ama nişanda bi daha taktı:)

pırlanta tek taşımda 5 taşımda nişanda takıldı...Ama ben takmıyorum nasıl takıyım5 tasla tek tas takmam gerekıyo o zamanda alyansımı cıkarmam lazmmm bende takmıyom doymadım alyansıma daha

daha yok tektaş yüzük, haftaya nişanım var :)

bu da benimki kızlar
süslü bi model
ikinci evlilik teklifinde aldı sevgilim..

o kalpli olanı bende beğeniyorum ama parmakta nası durur bilemiyorum
çok şık

bir buçuk yıldır birlikteyiz 2 sene olucak temmuzda.o izmirde yaşıyo ben istanbulda.geçn kış izmire gitmiştim yanına ablası ben ve aşkım eğlenmeye gitmiştik bir anda masadayken parmağını uzat dedi elimi tuttu ve yüzüğü taktı şok geçirmiştim sonra dansa kaldırdı ve dans ettik iyiki benimlesin hayatımda başıma gelen en güzel şeysin demişti.....

ooff offf bende isityorum pırlanta olsun kocaman olsunkaydirigubbakcemile3

benim ne zaman tek taşım olcak yaa mafoldumben

o kalpli olanı bende beğeniyorum ama parmakta nası durur bilemiyorum
çok şık

Emin ol cok hos duruyor canim... bayanssulusmile ben aslinda birazcik tüyo vermistim tek tas hakkinda :jeyyar: dedim isteee bu yüzüklerin kalplileri var hatta kalpleri tasli demistim ama benimki bulamamis oda kalbin tassizindan almis :asigim::asigim::asigim: kaydirigubbakcemile3

aaa güzelmiş hakikaten kalpli olan.
kalbi taşlı olan nasıl ola ki? var mı onun fotosu?

sağa sola kazaklara filan takılmıyomu, benimki çok takılıyo, kalbim olsa daha çok takılırmış gibi geliyo
ben hiç çıkarmıorum da parmağımdan :)

sağa sola kazaklara filan takılmıyomu, benimki çok takılıyo, kalbim olsa daha çok takılırmış gibi geliyo
ben hiç çıkarmıorum da parmağımdan :)

Canim inan bende gece uyurken cikariyorum sadece yoksa sürekli parmagimda :asigim: yani hic bi yere takilmadi simdiye kadar umarim bundan sonrada takilmaz :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…