Tektaş yüzüklerimiz ne zaman alındı? resimleri ekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
erkek arkadaşım sevgililer gününde evlenme teklifi etti o zaman aldım bende tektaşımı :))

Benimkini sevgilim yılbaşında evlenme teklif ettiğinde taktı.
Favoriden.
Siteden resmi kopyalayamadığım için linki gönderiyorum.
Fotoğrafta pek güzel durmuyor bence, görsem bu ne derdim, ama parmağımda çok beğeniyorum :)
FAVORİ - Altın takı, pırlanta

benim tek ta$imi a$kitom sozumuz için almi$ti, sozde da takilmi$ti Şeniz

benim tek taşımı 3 yıl önce aldı eşim o zaman sevgiliydik ve daha öğrenciydik evlenme teklif etmişti bir akşam loş bi ışıkta.şimdi 7 aylık evliyiz.öğrenci harçlığıyla alındığı için ve uzun mesafelerden gelip böyle bi sürpriz yaptığı için o anımı ve o yüzüğümü hiç birşeye değişememmmopuyorumnanaktan

sevgililer gününde aldı:)pırlanta alcaktıı ama istemedim..2000 tlye bit kdr bişyy geliyor..parmakta çok komik duruyor,...begendiklerim 5000-6000 tl..onca parayıda bi yüzüge vermem valla:)zaten yüzük kulanmayı sevmiyorum alyansımı zorla takıyorum o da dışarı çıktıgımda eve gelince ilk işim takılarımı çıkarmak oluyor...ama alyans ve tektaşı taktıgımda parmagıma değişik bi duygu çok farklı:)allah herkese nasip etsin sevdiginin yüzügünü parmagına takmayı:)manevi degeri paha biçilmez oluyor:)
buda tektaşım ve alyansım net değil pcde tek bu var..

Son düzenleme:
benim de ilk tek taşım evlilik teklif ederken geldi. nişanı günümde de sağolsun görümcem almış bi tane. nişan günü iki tek taşla dolandım ortalıkta :lepi: nişanlımdan bi sene önce evlenen abisi evlendikten sonra almış eşine tektaşı. görümcem de ben de öyle olmayayım die kimseden habersiz almış süpriz yapmak için. nişan günü gelirken söylemiş hepsine. herkes bende tektaş olduğunu söyleyince üzülmüş bilsem farklı bişey alırdım dedi. neyse fazla mal göz çıkartmaz di mi kızlar hihoyyyt

benimde nişanda takıldı arişin ürünü
doğum yaptığımda 7 taş taktı eşim
am şuan doğum kiloları yüzünden alyansımı bile takamıyorum

Kız kulesinde evlenme teklifi ettiğinde takmıştı aşkım..
Söz olana kadar takmamaya gayret ettim ama dayanamayıp çıkarıp arada takıyodum sempatiksalakcinni
Şimdi hep parmağımdaa :Saruboceq:

Doğum günümde inciraltında evlenme teklifi edip orada takmıştı. Şok olmştm

benim ki bana evlilik teklif etmedi:umursamaz: galiba çıktığımızdan beri hep evlilkten kon uşuoduk ondan olduboshayallersmile

ayyyy yüzükleriniz cok sik........benim daha bi tektasim bile yok yaaaaaaaaaa...........
bu gidisle kendim alicam tektasimi sonra beyfendinin gözünün icin icine sokacagim o yüzügü.......:mymeka:

benim eşim ozaman sevgiliydik 14 subat 2008 de almış parmagıma takmıştı...üniv.de oldugum için rahat taktım sonra eve gelince çıkarıyodumkaydirigubbakcemile3
sonra nikahımız olmadan bi gece önce bu beni yemege götürdü neyse yedik içtik bide baktım ki arabaya gitmiş bi buket kocaman bi çiçek sırf beyaz papatya kırmızı gül ve orkideden olusan .....
dediki içine bak çiçegin anaaaa bide baktımki kırmızı bi kutu bi açtım öle güzel bir tektas ki süperdi yaaaa tarih 5 temmuz 2009..........
anlıcanız 2 tane oldu bende ara ara degişikli takıyom ama genelde nikahta aldıgını takıyorum...
darısıda tüm sevenlere olsun inşallah sekerler..............

aılesı tanısmaya geldıgınde tektas almıs bana (pırlanta degıl) ısteme oldu babam oyle hemen vermem deyınce benım tektas yalan oldu sonra bıdaha ıstemeye geldıler ozaman sozde oldu bu sefer kayınpederım pırlanta tektas taktı bana:)))ben calıstıgım ıcın pırlantaya bısey olcak dıye korkuyodum sevgılım bana ılk alınan altın olanı getırdı alyansımla onu takıyorum pırlantayı ozel gunlerde takıyorum :)))))))sonra nısanım oldu o zamanda tamtur taktı sevgılım bana bıde 5 taş almıs bana ama o yuz gorumlugummus eylulde dugunum var beklıycez bakalım kızlar:))))

sözümüz de bu tek taş yüzüğü almıştı masal prensim..
evlilik teklifinde başka bir yüzük vardı :)
sözde hem pırlanta tek taşım hem de alyansım takıldı zemuszemus

Eklentiler

• $pırlanta tek taşım.jpg
    $pırlanta tek taşım.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 133
Tek taşımı kuyumcudan birlikte seçtik ,sözde taktı.Sıra taşımı da yine birlikte seçtik nikah defterini imzalayıp evlendirme memuru bana evlenme cüzdanını verdikten sonra taktı eşim..:kedi:

cnm nişanlım evlenme teklifi ederken takmıştı tektaşımı opuyorumnanaktan

yok benim tek taşım:)kalbii:asigim:
eşimin engüzel taştan degerlii :nazar:

kızlar dün aşkım bana doğum günü hesiyesi tektaş almış ama nasıl resim ekliyceğimi bilmiyorum..yardım ederseniz eklemek isterim

Back