- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
biliyomusun kimi kınarsa küçük görürsen başına gelir.onunda çoluğu çocuğu var.Allah yaşatmasın ama insanlar böyle davranarak kendi kuyularını kazıyolar.yüce rabbim çok büyüktür.destek olcaklarına bari köstek olmasınlar.çeneleri sussun.bu konuda aşırı hassasım.
haklısın canım malesef heterezigot olunca pek önemsenmiyor benimde gebeliklerimde az lekelenmem oldu ama aynı yerlesme kanaması gibi onun haricinde kanamam olmadı gerci igneler ilaclarda bunu engellemiş olabilir yine hamile kalınca yine kullaıcam igneyi en önemlisi bi hematoloji uzmanına gitmeyi düşnüyorum hiç gitmedim cünkü hem kadın dogumcular bu ignelerde deneme yanılmayı deniyorlar dozda yani ayrıca bi ramatoloji uzmanına görünmeyi düşünüyorum bagısıklıgıma baktırmak için.
negüzel onun öyle bir şansı var.inşallah olur.
benimkide basta hep leke sonra kanamaya dönüsüyodu anladimki kan pihtilasmasi olanlarin ortak noktasi lekelenme olmasii:26:aynen aysimama hemotoloji bul kendine kesinlikle sana igne sarttt.onlarin cani yanmiyo igneye yok diyenlerin tabiiben tam 4 hemotoloji dr gittimmm.birinden su an memnunum onla devam edecem yine hamile kalirsam artik nasip biz elimizden geleni yapalimda rabbim bilir artikk
off cnm ya kendi derdimiz yetmiyormus gibi birde milletin lafına üzülüyoruz kendini bilmez insanların lafına banada birkere kaynanam senin kanında bozukluk var ondan oluyorr demişti pıhtılasmadan bahsetmitim kendisine hemen bu tanıyı koydu bana off
insalalh bizde yine hamile kalip igneyle deniycez elifim rabbimden umut kesilmez bide bol bol ya varis cekelim dua edelim yasin okuyalim sürekliii:26::26:
benimkide basta hep leke sonra kanamaya dönüsüyodu anladimki kan pihtilasmasi olanlarin ortak noktasi lekelenme olmasii:26:aynen aysimama hemotoloji bul kendine kesinlikle sana igne sarttt.onlarin cani yanmiyo igneye yok diyenlerin tabiiben tam 4 hemotoloji dr gittimmm.birinden su an memnunum onla devam edecem yine hamile kalirsam artik nasip biz elimizden geleni yapalimda rabbim bilir artikk
kızlar ben kadın doğumcudan başka bir dktra gitmiyorum.siz hemotoloji romotoloji dktrlarınada gidiyosunuz.benimde gitmem gerekiyomuki.kan sonuçlarımı gösterip nekadar dozda iğne kulanmam gerektiğnimi söylicek.kadın doğumcular anlamıyolarmı.
bakalım bir arastırma hastanesine gidicem ne dicekler bide canım sen ramatolojiye gitmişsin okumustum öyle hatırlyorum ne dediler bende gitmeyi düşünüyorum kan tahlilimi yaptılar sadece bide benim en son yaptırdıgım tahlillerde lupus antiguan die bir test vardı o cok az düşük cıkmıs bu lupusa ramatoloji bakyor demi bir bilgin varmı?
bence elifim bi hemotoloji dr sartt.. kan pihtilasmasinda uzman doktor onlar kadin dogumcu anlamaz pihtidanda igne dozundanda :26::26::26::26::26::26:valal ben heryere gidiyom bi doktorda kalmiyomm simdi hormonlarim icin endokrinolojiyede gidecemmmmbi doktorda kalmayalimm bizim derdimiz cok farkliii cünküüü:26::26::26:
tekrar hamileliği nezaman düşünüyosun cnm.
yaw bunlarin böyle düsünenlerin agizlari bi büzülse keskepihtilasmanin ne oldugunu bilmezler konusurlarr o lafi diyosa kaynanin kendi kani bozuk bence lafini bilmeden konusuyo cahil kadinnn
5hemotoloji uzmanına gittim.birinde çok memnunum dedin.istanbuldaysa ismini alma şansım varmı
öyle canımı sıkıyorki bazı lafları düşüncesizce ettigi lafları en son kaybımda bana örnekleme yapmıstı bi kadının bilmem kaccocugu düşmüş kocasına acımıs bosamıs adam baskasıyla evlenmiş cocugu olmus kadında baskasıyla evlenmiş cocugu olmus varmı böyle bir söz yaa aklıma geldikce kafama atıyor o acımla idrak edememişim şimdi düşününce sinir oluyorum keske bi cıngar cıkarsaydım o acımlada agzına tıkılsaydı lafı ama eşimle sükür iyiyiz o benim arkamda şükür diyoruz herhalimize daha kötüleride var biz elimizden geleni yapıcaz geriye kalanı taktiri ilahi...
ben almanyadayim elifimm:26::26:
evet ben gititm onlarda sükür temiz ciktiiii bagisiklikta romatizmada ve lupusta bisey cikmadiiikislar onlarada baktirin bakilmadik bisey kalmasinnn lupus önemli bi hastalik aysima canim bak düsükte olsa sende cikmis bunun üstüne git romotoloji bakiyo doruu teldede sor hem randevu alirken lupusa romatizmaya bagisikliga baktiracam düsüklerim var dee:26::26::26::26:
kuzum benimm kendini bilse öyle demezzate ama yine ayni hatayi yaparsa gerekeni söyle icine atmaaa yada esin uyarsinn kendine gel anne diyeee
elifim tirodiim yükselmis onu bi önce düsürmeliyim kadin dr dedi.o önemli dedi ..nisanda endokrinolojiye gidip hap yazdiracam en az iki ay bi kulanmaliyim eger istedigimiz gibi düserse haziranda birakirim korunmayi diyorummm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?