• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrarlayan kimyasal gebelik

Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun ve rabbim hepimizin kucağını doldursun. 41 yaşındayım ve hasimato hastasıyım. 4 ay kadar önce bir kürtajim oldu 11 haftalık kalbi durdu. Geçen ay günüm gelmeden test yaptım. Çift çizgi çıktı, sonra bekledim ve 2-3 gün sonra adet oldum. Bu ay yine günüm gelmeden test yaptım ve yine çift çizgi çıktı. BetaHCG batırdım 500 falandı. Ertesi gün 1000 lere çıktı. Şimdi yani 3 gün sonra 500 lere düştü. Sanırım ben 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum. Tamam da bunun sağlıklı bir gebelik olarak devam edebilmesi için yani doktorların deyimiyle kaliteli embriyo için ne yapabiliriz? Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Ve bu süreçte ne yaptı acaba? Tşk
merhaba ben bir çok kez kimyasal yaşadım bu sebeple artık çocuk konusunu kapatmayı dair düşünüyorum.çünkü deniyoruz ama olan kimyasal sanırım sağlıklı gebelik geçiremiycem :( keşke sebebini bilebilsem ve bir çözümü olsa ama doktorlarda yapıldan testler dışında farklı birşey söylemiyorlar malesef

merhaba ben bir çok kez kimyasal yaşadım bu sebeple artık çocuk konusunu kapatmayı dair düşünüyorum.çünkü deniyoruz ama olan kimyasal sanırım sağlıklı gebelik geçiremiycem :KK43: keşke sebebini bilebilsem ve bir çözümü olsa ama doktorlarda yapıldan testler dışında farklı birşey söylemiyorlar malesef
Ben takviye kullanmaya başladım. En az 3 ay sonra tekrar denicem bakalım.

Merhaba bende 38 yaşındayım bende yaşadım kimyasal gebelik tiroid hastasımısınız o çok etkiliyor çünkü.
merhaba diğer forumlarda öğrendim hamileymişsiniz inanın çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
size birşey sormak istiyorum ben dış gebelik geçirdim iğne oldum. 1 ay olacak değerim yavaş düşüyor neyse benim sorum sizde yaşadığınız için biliyorsunuzdur karında şişlik oluyor gaz ağrısı gibi sonrasında kanama oluyor sonda geçiyor 2 haftadır bu şekilde yaşadım en son betahcg 40 dı bu hafta perşembe gibi baktırıcam
bunları yaşamam normalmidir? böyle böylemi atıcam vücuttan

merhaba diğer forumlarda öğrendim hamileymişsiniz inanın çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
size birşey sormak istiyorum ben dış gebelik geçirdim iğne oldum. 1 ay olacak değerim yavaş düşüyor neyse benim sorum sizde yaşadığınız için biliyorsunuzdur karında şişlik oluyor gaz ağrısı gibi sonrasında kanama oluyor sonda geçiyor 2 haftadır bu şekilde yaşadım en son betahcg 40 dı bu hafta perşembe gibi baktırıcam
bunları yaşamam normalmidir? böyle böylemi atıcam vücuttan
Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın çok zor bir süreç😞 benimde çok yavaş düştü ve ben ciddi iç kanama geçirdim. Eger agrıların sırtına vuruyorsa baş dönmesi yapıyorsa bive karnınız çok şişiyorsa mutlaka acile gidin🤲🏽 Yavaş düşmesi doğrudur. Methotrexat ilaç vurmuşlar anladığım kadarıyla o iğneden sonra en az 1 sene çocuk düşünmemelisiniz cocuk engelli oluyor çünkü 😞
Ben evet hamileyim dış gebelikten 1 sene sonra kimyasal geçirdim 2 ay kanamam sürünce kürtaj yaptılar üstüne hamile kaldım🥰 dün biraz kanamam oldu ama beta hcg 1750 olınca doktorlar takip edelim dediler bekliyoruz🙏🏽 İnşallah bebeğim beni bırakmaz🤲🏽👶🏽

Öncelikle çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın çok zor bir süreç😞 benimde çok yavaş düştü ve ben ciddi iç kanama geçirdim. Eger agrıların sırtına vuruyorsa baş dönmesi yapıyorsa bive karnınız çok şişiyorsa mutlaka acile gidin🤲🏽 Yavaş düşmesi doğrudur. Methotrexat ilaç vurmuşlar anladığım kadarıyla o iğneden sonra en az 1 sene çocuk düşünmemelisiniz cocuk engelli oluyor çünkü 😞
Ben evet hamileyim dış gebelikten 1 sene sonra kimyasal geçirdim 2 ay kanamam sürünce kürtaj yaptılar üstüne hamile kaldım🥰 dün biraz kanamam oldu ama beta hcg 1750 olınca doktorlar takip edelim dediler bekliyoruz🙏🏽 İnşallah bebeğim beni bırakmaz🤲🏽👶🏽
çok teşekkürler evet Methotrexat iğne oldum 1.5 doz olarak. iğneden sonra 3 ay korunma veriyorlar ama henüz doktor ile konuşmadık bu konuyu önce bunu bir atlatayımda hayırlısıyla :(
değerin çok çok iyi inan bana herşeyin bir zamanı var ilk gebelikler sıkıntılı olunca doktorlar dikkat ediyor sonraki gebeliklerde emin olmaya çalışıyorlar. ben umuyorum bu sefer bebeğin sana tutunacak. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

çok teşekkürler evet Methotrexat iğne oldum 1.5 doz olarak. iğneden sonra 3 ay korunma veriyorlar ama henüz doktor ile konuşmadık bu konuyu önce bunu bir atlatayımda hayırlısıyla :KK43:
değerin çok çok iyi inan bana herşeyin bir zamanı var ilk gebelikler sıkıntılı olunca doktorlar dikkat ediyor sonraki gebeliklerde emin olmaya çalışıyorlar. ben umuyorum bu sefer bebeğin sana tutunacak. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallaaah 🙏🏽 Bugün belli olcak bakalım 👶🏽 Sende haberdar et lütfen ve sormak istediğin ne olursa çekinme sor elimden geldiğince yardımcı olurum

Benimde 2 oğlum var. 3.bebek için uğraşıyoruz Mart ayında ve Nisan ayında 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlar bu durumu çok normal karşılıyorlar hatta bu olayı gebelikten ve düşükten bile saymıyorlar. Kanamalarım normal adet seyrinde oldu benim ikisinde de 6 gün kadar sürdü. Mayıs ayında ara verip Haziran’da tekrar denedik inşallah sağlıkla hamile kalabilirim adetime 1 hafta var meraklı ve endişeliyim:dua:
Kan sulandırıcı yada başka bişey kullandınız mı bende üçüncü bebeğimi istiyorum bu ay kimyasal oldu kendiliğin düştü sağlıkla felan bebeğiniz

Merhaba benım deger dusmedi maalesef laporoskopi oldum ve sag tupum alındı sıkıntılı bir sure ne hıssedecegımı bılmıyorum
Bende gecen hafta ameliyatla yumurtalıklarıda aldırdım malesef benimde dış gebelikmiş yine ve ikizmiş bebekler mecbur ameliyata aldılar artık anne olma şansım hiç kalmadı 😞😞

Bende gecen hafta ameliyatla yumurtalıklarıda aldırdım malesef benimde dış gebelikmiş yine ve ikizmiş bebekler mecbur ameliyata aldılar artık anne olma şansım hiç kalmadı 😞😞
Sag tupunuzde alındı dımı yumurtalıklarınız neden alındı hıc umıtsızlıge dusmeyın bunların hepsi hızım ıcın bir sınav doktorlara gore bır ümit vardır mutlaka

Sag tupunuzde alındı dımı yumurtalıklarınız neden alındı hıc umıtsızlıge dusmeyın bunların hepsi hızım ıcın bir sınav doktorlara gore bır ümit vardır mutlaka
Valla doktorlar hiç olumlu konuşmadılar artık benimde çocukta gözüm yok rabbim olana sağlık nasip etsin 🙏🏽🤲🏽

Back