• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrarlayan kimyasal gebelik

Ben de var heterozigot hrrneyse ondan kimyaslm var 1 tane esiniz bakildi mi peki cok cabuk yorulan agir isi kaldiramayan erkeklerin sperm kalitesi dustugnden de oluyormus bazen
bendede 2 degerde heterozigot çıktı ama doktorlar çokda ciddiye almadılar eşimede bakıldı sperm sayısı iyi fakat morfolojisi düşük ama doktorlar kimyasalı etkilemez dedi.direk bana yöneldiler bu sebeple yumurta geliştirici ilaç verdiler bide çatlama iğnesi bakalım sonucunu göreceğiz benim ümidim yok ama artık.

bendede 2 degerde heterozigot çıktı ama doktorlar çokda ciddiye almadılar eşimede bakıldı sperm sayısı iyi fakat morfolojisi düşük ama doktorlar kimyasalı etkilemez dedi.direk bana yöneldiler bu sebeple yumurta geliştirici ilaç verdiler bide çatlama iğnesi bakalım sonucunu göreceğiz benim ümidim yok ama artık.
Kimyasal bile olsa hamile kalabiliyoruz aslında buna sevinmek gerek. O ilaç ve iğne hamile kalma şansını çok çok arttırıyor zaten. Umudunu kaybetme :)

Umut her zamn vardr cnm hc uzulme

bence geç kalmadan gerekli testleri isteyin doktorunuzdan
Bat a 6 gün var canım erken gebelik testi almıştım çift çizgiyi gördüm şükür bu ay da deneyip inşallah sıkıntı yaşamadan hamileliği tamamlayabilirsem ne mutlu bana:) allah göstermesin de yine bi sorun olursa ozaman testleri yaptıracağım

Bat a 6 gün var canım erken gebelik testi almıştım çift çizgiyi gördüm şükür bu ay da deneyip inşallah sıkıntı yaşamadan hamileliği tamamlayabilirsem ne mutlu bana:) allah göstermesin de yine bi sorun olursa ozaman testleri yaptıracağım
ayy çok sevindim hadi hayırlısı öncesinde doktoruna bilgi ver belki kan sulandırıcı..vs takviye edici ilaç verebilir güzel haberlerini alalım :)

ayy çok sevindim hadi hayırlısı öncesinde doktoruna bilgi ver belki kan sulandırıcı..vs takviye edici ilaç verebilir güzel haberlerini alalım :)
Çok teşekkür ederim inşallah sorunsuz atlatırım :) doktorum bebe aspirinine devam dedi sadece ek bir ilaç vermedi. Nasipte vardır umarım. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda :)

merhaba beta hcg artışınız nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur inşallah
Merhaba 26haziran da 21 çıkmıştı beta 2 Temmuz da 645 çıktı tahlili aynı yerde yaptırdım. Artış çok fazla inşallah ters bir şey yoktur. Doktorlarda keseyi görmeden net bişey söylemedikleri için endişe hat safhada canım

Merhaba 26haziran da 21 çıkmıştı beta 2 Temmuz da 645 çıktı tahlili aynı yerde yaptırdım. Artış çok fazla inşallah ters bir şey yoktur. Doktorlarda keseyi görmeden net bişey söylemedikleri için endişe hat safhada canım
yükselme çok iyi bence bu hamile olduğunu gösteriyor bir kaç güne kalmaz kese görünür :) darısı başımıza

Bende kımyasal geçirdim ama degerim hala sifirlanmadı ve benım adetımden 1 hafta sonra lekelenmem baaladı nerdeyse 25 gun leke geldi 223 gbı bı degerle hamılelgmı oğrendım doktor dış gebelık olabılır dedı ama degerlerım sureklı dustu yanı kımyasala benzıo ilk başlarda 2 gunde bir kan verdım sıkıldım sureklı kan ver ver gecen hafta bi pazsrtsı bi cuma verdım .27 den 25 e dustu çok az dstu yanı bide cuma verecem bakalım benım doktrmda ızın almış bu hafta yok.kanamamda bitti ondan mı az dusuo acaba .

Bende kımyasal geçirdim ama degerim hala sifirlanmadı ve benım adetımden 1 hafta sonra lekelenmem baaladı nerdeyse 25 gun leke geldi 223 gbı bı degerle hamılelgmı oğrendım doktor dış gebelık olabılır dedı ama degerlerım sureklı dustu yanı kımyasala benzıo ilk başlarda 2 gunde bir kan verdım sıkıldım sureklı kan ver ver gecen hafta bi pazsrtsı bi cuma verdım .27 den 25 e dustu çok az dstu yanı bide cuma verecem bakalım benım doktrmda ızın almış bu hafta yok.kanamamda bitti ondan mı az dusuo acaba .
İlk defa başıma bu gelıo.bir tane kızım var kızımdan once kalbi durarak kaybttgm bir tanede kızımdan sonra gecen eylul ayında 14 haftalık faln kaybttgım yine kalbi durarak bu seferde bu gldi başıma artık hamıle kalmaya korkuyorum.korunmalımıyım onada kararszım :(

İlk defa başıma bu gelıo.bir tane kızım var kızımdan once kalbi durarak kaybttgm bir tanede kızımdan sonra gecen eylul ayında 14 haftalık faln kaybttgım yine kalbi durarak bu seferde bu gldi başıma artık hamıle kalmaya korkuyorum.korunmalımıyım onada kararszım :KK43:
çok geçmiş olsun gebelik kayıpları için araştırma yapıldımı?
betahcg değerinin tamamen düşmesi gerekiyor 2 günde bir baktırmasan da 1 hafta sonra tekrar baktır. takibinde olsun mutlaka
evet çok zor insanlar bir heyecanla hamileliğini öğrenmek için bu testi yapıyor ama biz her defasında değerin düşmesini takip için buruk bir şekilde bu testi yaptırıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun elbet hepimizin yüzü gülecek bir gün benim inancım devam

çok geçmiş olsun gebelik kayıpları için araştırma yapıldımı?
betahcg değerinin tamamen düşmesi gerekiyor 2 günde bir baktırmasan da 1 hafta sonra tekrar baktır. takibinde olsun mutlaka
evet çok zor insanlar bir heyecanla hamileliğini öğrenmek için bu testi yapıyor ama biz her defasında değerin düşmesini takip için buruk bir şekilde bu testi yaptırıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun elbet hepimizin yüzü gülecek bir gün benim inancım devam
Kayıplar için arastrma yapılmadı sdece ıkıncı dusukte bebegı patolojiye gonderdıler okadar. Cuma gunu tekrar baktracam aynen .her gitmemde bi ümit diıorum acaba deger yukseldımı çocuk tutundumu dıe ama yok

Merhaba öncelikle herkese geçmiş olsun ve rabbim hepimizin kucağını doldursun. 41 yaşındayım ve hasimato hastasıyım. 4 ay kadar önce bir kürtajim oldu 11 haftalık kalbi durdu. Geçen ay günüm gelmeden test yaptım. Çift çizgi çıktı, sonra bekledim ve 2-3 gün sonra adet oldum. Bu ay yine günüm gelmeden test yaptım ve yine çift çizgi çıktı. BetaHCG batırdım 500 falandı. Ertesi gün 1000 lere çıktı. Şimdi yani 3 gün sonra 500 lere düştü. Sanırım ben 2 aydır kimyasal gebelik yaşıyorum. Tamam da bunun sağlıklı bir gebelik olarak devam edebilmesi için yani doktorların deyimiyle kaliteli embriyo için ne yapabiliriz? Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Ve bu süreçte ne yaptı acaba? Tşk

Back