- 2 Mayıs 2019
- 33
- 17
- 8
- Konu Sahibi hayata dairrrr
-
sizin kan pıhtılaşma testi sonuçlarınız nedir?Evet gebeliği erken anlayıp hemen clexan ve prednol kullancaz dedi. Sonuncuda kullandım ama yine olmadı. Tüp bebek te yapabilirz dedi çok önceden ilaca başlarız diye. 3 yıl oldu isteyeli.
bendede 2 degerde heterozigot çıktı ama doktorlar çokda ciddiye almadılar eşimede bakıldı sperm sayısı iyi fakat morfolojisi düşük ama doktorlar kimyasalı etkilemez dedi.direk bana yöneldiler bu sebeple yumurta geliştirici ilaç verdiler bide çatlama iğnesi bakalım sonucunu göreceğiz benim ümidim yok ama artık.Ben de var heterozigot hrrneyse ondan kimyaslm var 1 tane esiniz bakildi mi peki cok cabuk yorulan agir isi kaldiramayan erkeklerin sperm kalitesi dustugnden de oluyormus bazen
bence geç kalmadan gerekli testleri isteyin doktorunuzdanBizde araştırılmadı hiç bir şey ilki 5. Haftada 2. Si 8. Haftada düştü. Önlem olarak bebe aspirini verdi sadece. Mayıs ayında korunduk temiz bir adet görüp öyle yeniden deneyin demişti doktorumuz. Haziran’da denedik bakalım
Kimyasal bile olsa hamile kalabiliyoruz aslında buna sevinmek gerek. O ilaç ve iğne hamile kalma şansını çok çok arttırıyor zaten. Umudunu kaybetme :)bendede 2 degerde heterozigot çıktı ama doktorlar çokda ciddiye almadılar eşimede bakıldı sperm sayısı iyi fakat morfolojisi düşük ama doktorlar kimyasalı etkilemez dedi.direk bana yöneldiler bu sebeple yumurta geliştirici ilaç verdiler bide çatlama iğnesi bakalım sonucunu göreceğiz benim ümidim yok ama artık.
Umut her zamn vardr cnm hc uzulmebendede 2 degerde heterozigot çıktı ama doktorlar çokda ciddiye almadılar eşimede bakıldı sperm sayısı iyi fakat morfolojisi düşük ama doktorlar kimyasalı etkilemez dedi.direk bana yöneldiler bu sebeple yumurta geliştirici ilaç verdiler bide çatlama iğnesi bakalım sonucunu göreceğiz benim ümidim yok ama artık.
Bat a 6 gün var canım erken gebelik testi almıştım çift çizgiyi gördüm şükür bu ay da deneyip inşallah sıkıntı yaşamadan hamileliği tamamlayabilirsem ne mutlu bana:) allah göstermesin de yine bi sorun olursa ozaman testleri yaptıracağımbence geç kalmadan gerekli testleri isteyin doktorunuzdan
ayy çok sevindim hadi hayırlısı öncesinde doktoruna bilgi ver belki kan sulandırıcı..vs takviye edici ilaç verebilir güzel haberlerini alalım :)Bat a 6 gün var canım erken gebelik testi almıştım çift çizgiyi gördüm şükür bu ay da deneyip inşallah sıkıntı yaşamadan hamileliği tamamlayabilirsem ne mutlu bana:) allah göstermesin de yine bi sorun olursa ozaman testleri yaptıracağım
Mhtr heterozigot. Herkeste oldugu gibi. Genetikçiye göre kan sulandırıcı kullanmama gerek yok. Toplumun çogunda görülen bişey. Ama başkada bi tedavi yok işte. Bide kortizon başlanacak iste prednol.sizin kan pıhtılaşma testi sonuçlarınız nedir?
Çok teşekkür ederim inşallah sorunsuz atlatırım :) doktorum bebe aspirinine devam dedi sadece ek bir ilaç vermedi. Nasipte vardır umarım. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda :)ayy çok sevindim hadi hayırlısı öncesinde doktoruna bilgi ver belki kan sulandırıcı..vs takviye edici ilaç verebilir güzel haberlerini alalım :)
inşallah canım :)Çok teşekkür ederim inşallah sorunsuz atlatırım :) doktorum bebe aspirinine devam dedi sadece ek bir ilaç vermedi. Nasipte vardır umarım. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda :)
merhaba beta hcg artışınız nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur inşallahÇok teşekkür ederim inşallah sorunsuz atlatırım :) doktorum bebe aspirinine devam dedi sadece ek bir ilaç vermedi. Nasipte vardır umarım. Senin de güzel haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda :)
Merhaba 26haziran da 21 çıkmıştı beta 2 Temmuz da 645 çıktı tahlili aynı yerde yaptırdım. Artış çok fazla inşallah ters bir şey yoktur. Doktorlarda keseyi görmeden net bişey söylemedikleri için endişe hat safhada canımmerhaba beta hcg artışınız nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur inşallah
yükselme çok iyi bence bu hamile olduğunu gösteriyor bir kaç güne kalmaz kese görünür :) darısı başımızaMerhaba 26haziran da 21 çıkmıştı beta 2 Temmuz da 645 çıktı tahlili aynı yerde yaptırdım. Artış çok fazla inşallah ters bir şey yoktur. Doktorlarda keseyi görmeden net bişey söylemedikleri için endişe hat safhada canım
Keseyi gördük çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahyükselme çok iyi bence bu hamile olduğunu gösteriyor bir kaç güne kalmaz kese görünür :) darısı başımıza
çok sevindim sağlıcakla gelsin inşalah :)Keseyi gördük çok şükür. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
İlk defa başıma bu gelıo.bir tane kızım var kızımdan once kalbi durarak kaybttgm bir tanede kızımdan sonra gecen eylul ayında 14 haftalık faln kaybttgım yine kalbi durarak bu seferde bu gldi başıma artık hamıle kalmaya korkuyorum.korunmalımıyım onada kararszımBende kımyasal geçirdim ama degerim hala sifirlanmadı ve benım adetımden 1 hafta sonra lekelenmem baaladı nerdeyse 25 gun leke geldi 223 gbı bı degerle hamılelgmı oğrendım doktor dış gebelık olabılır dedı ama degerlerım sureklı dustu yanı kımyasala benzıo ilk başlarda 2 gunde bir kan verdım sıkıldım sureklı kan ver ver gecen hafta bi pazsrtsı bi cuma verdım .27 den 25 e dustu çok az dstu yanı bide cuma verecem bakalım benım doktrmda ızın almış bu hafta yok.kanamamda bitti ondan mı az dusuo acaba .
çok geçmiş olsun gebelik kayıpları için araştırma yapıldımı?İlk defa başıma bu gelıo.bir tane kızım var kızımdan once kalbi durarak kaybttgm bir tanede kızımdan sonra gecen eylul ayında 14 haftalık faln kaybttgım yine kalbi durarak bu seferde bu gldi başıma artık hamıle kalmaya korkuyorum.korunmalımıyım onada kararszım
Kayıplar için arastrma yapılmadı sdece ıkıncı dusukte bebegı patolojiye gonderdıler okadar. Cuma gunu tekrar baktracam aynen .her gitmemde bi ümit diıorum acaba deger yukseldımı çocuk tutundumu dıe ama yokçok geçmiş olsun gebelik kayıpları için araştırma yapıldımı?
betahcg değerinin tamamen düşmesi gerekiyor 2 günde bir baktırmasan da 1 hafta sonra tekrar baktır. takibinde olsun mutlaka
evet çok zor insanlar bir heyecanla hamileliğini öğrenmek için bu testi yapıyor ama biz her defasında değerin düşmesini takip için buruk bir şekilde bu testi yaptırıyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun elbet hepimizin yüzü gülecek bir gün benim inancım devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?