• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekrarlayan kimyasal gebelik

hayata dairrrr

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
33
17
8
herkese merhaba 2.çocuk isteyeli tam 1.5 dene oldu bu 1,5 senede 4 kere kimyasal gebelik yaşadım tüm testlerimde yapıldı kromozomda bir sıkıntı yok genetik testinde faktör v ve mthfr c677t de heterezigot çıktı ama bunların kimyasal gebeliğe sebep olmadığını sonuçta 1 tane sağlıklı gebeliğim olduğunu söylüyorlar.37 yaşındayım hormon testlerindede amh değerim 0.96 çıktı bununda yaşıma göre normal olduğunu söylüyorlar. Yani kimyasal gebeliklerin bir sebebi olmalı mutlaka ama doktorlar tarafından bir çözüm yolu bulamadım malesef benim gibi yaşayanlar varmı arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.

herkese merhaba 2.çocuk isteyeli tam 1.5 dene oldu bu 1,5 senede 4 kere kimyasal gebelik yaşadım tüm testlerimde yapıldı kromozomda bir sıkıntı yok genetik testinde faktör v ve mthfr c677t de heterezigot çıktı ama bunların kimyasal gebeliğe sebep olmadığını sonuçta 1 tane sağlıklı gebeliğim olduğunu söylüyorlar.37 yaşındayım hormon testlerindede amh değerim 0.96 çıktı bununda yaşıma göre normal olduğunu söylüyorlar. Yani kimyasal gebeliklerin bir sebebi olmalı mutlaka ama doktorlar tarafından bir çözüm yolu bulamadım malesef benim gibi yaşayanlar varmı arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba bende 38 yaşındayım bende yaşadım kimyasal gebelik tiroid hastasımısınız o çok etkiliyor çünkü.

merhaba tiroidime bakıldı değerler normal doktorlarda net birşey söyleyemiyor malesef kimyasal gebelik için. bu ay çatlama iğnesi denedik bakalım kısmet diyoruz artık ama gerçekten yıpratıyor.

Merhaba bende 38 yaşındayım bende yaşadım kimyasal gebelik tiroid hastasımısınız o çok etkiliyor çünkü.
merhaba tiroidime bakıldı değerler normal doktorlarda net birşey söyleyemiyor malesef kimyasal gebelik için. bu ay çatlama iğnesi denedik bakalım kısmet diyoruz artık ama gerçekten yıpratıyor.

Benimde 2 oğlum var. 3.bebek için uğraşıyoruz Mart ayında ve Nisan ayında 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlar bu durumu çok normal karşılıyorlar hatta bu olayı gebelikten ve düşükten bile saymıyorlar. Kanamalarım normal adet seyrinde oldu benim ikisinde de 6 gün kadar sürdü. Mayıs ayında ara verip Haziran’da tekrar denedik inşallah sağlıkla hamile kalabilirim adetime 1 hafta var meraklı ve endişeliyim:dua:

Günde 1 tane coraspin kullanın.100mg lık
bi ara vermişti doktorum coraspirin ama hergün değilde adetine 1 hafta önce almaya başla demişti. ama onunda bir faydası olmadı maalesef sonrasındada almadım zaten şimdiki doktorum ise hiç vermedi bu değerlerinin ile pıhtılaşma var denilmez dedi. genetikte var ise ilk çocuğundada olurdu onda birşey olmamış dedi Yani anlayacağınız her doktor farklı birşey söylüyor ve kafalar hepten karışıyor :(

Benimde 2 oğlum var. 3.bebek için uğraşıyoruz Mart ayında ve Nisan ayında 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. Doktorlar bu durumu çok normal karşılıyorlar hatta bu olayı gebelikten ve düşükten bile saymıyorlar. Kanamalarım normal adet seyrinde oldu benim ikisinde de 6 gün kadar sürdü. Mayıs ayında ara verip Haziran’da tekrar denedik inşallah sağlıkla hamile kalabilirim adetime 1 hafta var meraklı ve endişeliyim:dua:
benimde sizin gibi normal adet seyrinde oldu ama en sonunda yani 4.kimyasalda betahcg hemen düşmedi iğne vurulmak durumunda kaldım 3 ay ara verdik bu sebeple. Sizin 2 kimyasal gebelikten sonra test yapıldı mı ?bu arada eşiminde sperm sayısı iyi ama morfolojisi %1 gizli valikosel varmış ve ameliyat olmuştu. Ama doktorlar kimyasal gebeliğin morfoloji ile ilişkisi yok diyorlar. bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Evet ilk olcak olursa ama ben geçen sene bir dış gebelik geçirdim 1 sene çocuk yasaklandı iğnelerden dolayı. 1 sene sonrakide kimyasal oldu inanılmaz acı çekerek onuda düşürüyorum.
allah yardımcınız olsun inşallah bundan sonrası güzel olur sizin için hormon testleri yaptırdınızmı tiroid dışında

Bende şuan 5. Kimyasalımı yaşıyorum. Neden oluyor belli degil. Olur olmaz clexan kullancam ama geçmi kalıyorum bilmiyorum. 4. Kimyasalda bitürlü düşmedi mtx igne kullandım. Hiç bebegim yok. Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlısını versin

Bende şuan 5. Kimyasalımı yaşıyorum. Neden oluyor belli degil. Olur olmaz clexan kullancam ama geçmi kalıyorum bilmiyorum. 4. Kimyasalda bitürlü düşmedi mtx igne kullandım. Hiç bebegim yok. Allah herkesin yardımcısı olsun hayırlısını versin
kimyasal gebeliğin bir açıklamasını veremiyor maalesef doktorlar :( çözüm bulmak için doktora gidiyorsun ama yok ne yazıkk,. doktorunuz mu söyledi clexan ? söyledi ise geç kalmadan kullanın

kimyasal gebeliğin bir açıklamasını veremiyor maalesef doktorlar :KK43: çözüm bulmak için doktora gidiyorsun ama yok ne yazıkk,. doktorunuz mu söyledi clexan ? söyledi ise geç kalmadan kullanın
Evet gebeliği erken anlayıp hemen clexan ve prednol kullancaz dedi. Sonuncuda kullandım ama yine olmadı. Tüp bebek te yapabilirz dedi çok önceden ilaca başlarız diye. 3 yıl oldu isteyeli.

Bende 3 tane geçirdim kimyasal rahim filmi temiz çıktı gen testimin sonuçlarını bekliyoruz doktorum günde 1 tane coraspirin kullanmamı söyledi bir de folik asit

benimde sizin gibi normal adet seyrinde oldu ama en sonunda yani 4.kimyasalda betahcg hemen düşmedi iğne vurulmak durumunda kaldım 3 ay ara verdik bu sebeple. Sizin 2 kimyasal gebelikten sonra test yapıldı mı ?bu arada eşiminde sperm sayısı iyi ama morfolojisi %1 gizli valikosel varmış ve ameliyat olmuştu. Ama doktorlar kimyasal gebeliğin morfoloji ile ilişkisi yok diyorlar. bakalım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bizde araştırılmadı hiç bir şey ilki 5. Haftada 2. Si 8. Haftada düştü. Önlem olarak bebe aspirini verdi sadece. Mayıs ayında korunduk temiz bir adet görüp öyle yeniden deneyin demişti doktorumuz. Haziran’da denedik bakalım

Ben de var heterozigot hrrneyse ondan kimyaslm var 1 tane esiniz bakildi mi peki cok cabuk yorulan agir isi kaldiramayan erkeklerin sperm kalitesi dustugnden de oluyormus bazen

Back