açıklanamayan değildir doktorunu bulamamışsındır..kronik endometrit te olabilir rahimden parça almaları lazım bişi var rahimde sonuçta gebelik oluşuyor ve ilerlemiyor ..ilerlemesini engelleyen bişi var ve onu bulmadan 50 kere de gebe kalsanız sonuç aynı olacak çözümü illaki vardır ama bulamıyorlardır..bebek oluşuyor hatta kalp atışı duyuluyor o arada kalbi duruyor sağlıklı olmasına rağmen demek ki rahim bebeği beslemiyor ..rahimde bişi var ama bulamıyorlar . ..o kadar kürtajdan sonra kronik enfeksiyon olmuş olabilir vs..bence son genetikten gelen embriyonu denemeden önce iyi bir prof dr bulup rahimle ilgili bir araştıma yapman lazım ..olur inşallah Allahın izniyle yumurta sayınız çok güzel sağlıklı embriyo da bulunuyor..8 yıldır tek bir sebeb bulamadılar . Neymiş sebebi açıklanamayanmış.... Histereskobi oldum temiz rahim filimleri temiz eşimin sperm temiz genetik temiz ... Yok hamile kaliyorum 6 7 haftalıkken ya kürtaj ya kimyasaldiyorum ya pgt tüp bebekde kimyasal oldu
İntralipid serum denediniz miArkadaşlar ben asamiyorum , düşünmekten kafayı yicem neden ben diye , herkes anne oluyor ben neden olamıyorum, Neden neden artık dayanamıyorum kalbim acıyor içim acıyor , yaşadığım acının tarifi yok , kimse de çare olamiyor , dua etmekten yoruldum , Allah beni sevmiyor mu bunları düşünür oldum , neden böyle sinandik çok üzülüyorum cok
Bence sizin bebekler de benimkiler de sürekli sakat o yüzden tutmuyor ya da tutuyor ama düşüyor kalbi duruyor nifty testi çok ta tanısal değil belli başlı hastalıkları dışlıyor sadece .kaybettiğiniz bebeğin genetik incelemeye yollasaydınız daha kesin sonuç alırdınız ayrıca baksanıza pgt den hep sağlıksız gelmiş embriyolar belki siz sağlıklı olanı bulsanız sorununuz çözülecek çünkü 12.haftaya kadar gelmiş bebek rahim beslemiş demek ki bebek sorunlu..bence başka hiç denemeden pgt li deneyin boşyere travma yaşamamış olursunuzYalnız kalınca sürekli ağlıyorum , dişim gülerken içim kan ağlıyor resmen ben bu üzüntüyle çok yaşamam, eşimi çok seviyorum ona belli etmemek için hiç umursamıyor gibi davranıyorum o ben uzulunce çok üzülüyor bu sefer çocuk fln istemiyorum diyor ama istiyor biliyorum.
Geçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda kalbin acıdığı yerden yeşerir. Bende tekrarlayan düşükler yaşadım ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum. Aynı kurumda çalıştığımız ama birbirimizi tanımadığımız bir arkadaşım benim durumumu duyup yanıma gelip kendi hikayesini anlatmıştı. Oda tam 10 tane düşük yaşamış, bu düşüklerin arasında pgt tüp bebekte var. Sonra kendiliğinden gebe kalıp doğum yapmış. Sağlıklı bir kızı var 3 yaşında. İnşallah sizin, benim ve bu durumu yaşayan herkesin en kısa zamanda sağlıklı, nur topu gibi bebeklerle kucaklarımız dolar, AminMerhaba , 1 dış gebelik 5 kürtaj 3 kimyasal gebelik geçmişim var. İzmir'de gitmediğim doktor kalmadı . Kurtajlarim bazen kese bazen kalp atışı gözükür gözükmez gebelik sonlanmis oldu. 6 7. Haftalarda yani. Genetik li tüp bebek deneyelim belki o olur dedik . 11 embriyodan 3u 5. Güne geldi . 3unude genetiğe yolladık 2si çok iyi kalitede geldi . Ve ben 14 aralikda 1ini transfer oldum . Beta HCG binlere kadar harika şekilde arttı ve sonuç yine kimyasal olduokadar uzgunumki giden paralar başka şehirde tüp bebek denedim emeklerim . Umutlarım hepsi gitti ..bir kaç güne kanamam başlarmis . Size sorum kader arkadaslarim varmı aranizda bukadar düşük yaşayıp da bir evlat sahibi olan varmı varsa nasıl oldu bi tekrarlayan gebelik kaybı yaşayanlar hiç anne olamicakmiyiz
amin inşallah ..bizim gibi yüreği evlat hasretiyle yanan herkese Rabbim en kısa zamanda nasip etsin herkesin kucağı dolsun inşallah..Sağlıkla sıhhatle hayırla kucağımıza alalım inşallahGeçmiş olsun. İnşallah en yakın zamanda kalbin acıdığı yerden yeşerir. Bende tekrarlayan düşükler yaşadım ne kadar zor bir süreç olduğunu biliyorum. Aynı kurumda çalıştığımız ama birbirimizi tanımadığımız bir arkadaşım benim durumumu duyup yanıma gelip kendi hikayesini anlatmıştı. Oda tam 10 tane düşük yaşamış, bu düşüklerin arasında pgt tüp bebekte var. Sonra kendiliğinden gebe kalıp doğum yapmış. Sağlıklı bir kızı var 3 yaşında. İnşallah sizin, benim ve bu durumu yaşayan herkesin en kısa zamanda sağlıklı, nur topu gibi bebeklerle kucaklarımız dolar, Amin
Canım geçecek bu günler de inşallah ..dayanmak çok zor ama kendimizi yıpratsak elimize ne geçecek ki ..İnşallah nasip olacak .Yalnız kalınca sürekli ağlıyorum , dişim gülerken içim kan ağlıyor resmen ben bu üzüntüyle çok yaşamam, eşimi çok seviyorum ona belli etmemek için hiç umursamıyor gibi davranıyorum o ben uzulunce çok üzülüyor bu sefer çocuk fln istemiyorum diyor ama istiyor biliyorum.
Pgt den iyi gelse bile tutmayan bisuru kişi var ben artik napcagimi bilmiyorum, pgt embriyoya zarar veriyor , bı de bı embriyolag bana eğer doğru hücre alınmazsa sağlıklı embriyo bile sağlıksız gelebilir alan embriyolag a baglisiniz biraz demişti ,iyice soğudum pgt denBence sizin bebekler de benimkiler de sürekli sakat o yüzden tutmuyor ya da tutuyor ama düşüyor kalbi duruyor nifty testi çok ta tanısal değil belli başlı hastalıkları dışlıyor sadece .kaybettiğiniz bebeğin genetik incelemeye yollasaydınız daha kesin sonuç alırdınız ayrıca baksanıza pgt den hep sağlıksız gelmiş embriyolar belki siz sağlıklı olanı bulsanız sorununuz çözülecek çünkü 12.haftaya kadar gelmiş bebek rahim beslemiş demek ki bebek sorunlu..bence başka hiç denemeden pgt li deneyin boşyere travma yaşamamış olursunuz
Denedim her transferden önce almistimİntralipid serum denediniz mi
Ben son denememi aret kamarda yaptırdım o da pgt ye inanmıyor açıkçası ben de istemiyorum zaten 1 ya da 2 embriyom oluyor onları 3.günde dondurup transfer etmek şansı daha çok arttırıyor diye 5.güne bile getirmek istemedi ..6.haftaya kadar herşey güzeldi kalp atışını da duydum o hafta grip oldum ateşim çıktı parolle idare ettim 7.haftada kese küçük denilip kalbi durdu ..aret kamar a gittim genetiğe gönderelim dedi bebek sakatsa pgt yi konuşalım değilse rahimde bebeğin beslenmesini bozan bir durum mu var die bakalım dedi ..trombofoli paneli de istediler bilmiyorum hepsi 3 haftaya çıkar sonuçlar ..pgt yi ben de istemiyorjm çünkü çok yumurtam çıkmıyor zaten olanı da telef etmek bana da mantıksız 3.5 yıldır 6 kayıp yaşadım boş gebelikten dış gebeliğe kalp durmasına kadar farklı sebeplerden kaybım oldu bana pgt önerdi herkes ama bilemiyorum pgt beni çok zorlayacak sağlıklı embriyo bulana kadar çok yıpranacam o da gelirse hadi bulduk diyelim tekrar kayıp yaşamayacağımın garantisi yok valla işimiz çok zorLütfen genetikten defalarca kötü gelmiş ama sonradan hamile kalmış kisiler bize destek olsun varsa umur etmek istiyorum. Rastlantı diyorlar ya ne kadar rastlantı olcak hep mi ara mi vermem gerekiyor napcaz ne yiyip ne icicez biri de çıkıp bişey desin , doktorum savaşmadan kazanamazsin dedi , ne kadar daha savasicam 4 kez denedim, maddi manevi çöktüm
canım rahmine iyice bi baktılar mı? histeroskopi oldun mu hiç?Benim 13 yumurtadan 2si sadece kaldı 5. Güne genetikden 2side geçti aa olarak . Ama işte birini transfer oldum yine kimyasal oldu. Ben şuana kadar hiç duymadım bukadar düşükten sonra doğal yada pgt yoluyla anne olabilen . Sağlıklıyıda koydum yok kendimde kaldım yok kan sulandiricilar prednollar serumlar neler yaptım yok bebeklerim benim vücudumda durmuyorsanırım anne olmayı haketmiyorum Allah nazarında. Ne yaptım onuda bilmiyorum. Gerçekten yoruldum hemde çok her seferinde kalkıp yeniden denemekten çok yoruldum
canım şu başlığı baştan sona bir okumanı öneririm. inanılmaz hikayeler ve mücadeleler var. düştüğümde bu başlık geliyor aklıma.Eğer her opuda çok yumurtam çıksaydı kesin pgt denemek isterdim ama bir iki yumurtayla pgt çok mantıksız geliyor ama böyle de sonuca ulaşamıyorum bakalım doktorum ne diyecek
ah canım.Yalnız kalınca sürekli ağlıyorum , dişim gülerken içim kan ağlıyor resmen ben bu üzüntüyle çok yaşamam, eşimi çok seviyorum ona belli etmemek için hiç umursamıyor gibi davranıyorum o ben uzulunce çok üzülüyor bu sefer çocuk fln istemiyorum diyor ama istiyor biliyorum.
Teşekkür ederim pgt den sağlıklı embriyo bulsam bile ki çok zor bunu bulmak hamileliğim sonuna kadar devam edeceğini düşünmüyorum çünkü 6 kaybım var illaki biri sağlıklıdır die düşünüyorum ..bizim bebekler rahimde gelişimini tamamlayamıyor bir yerde kalıyor sebep ne bilmiyorum ben de rahimde kronik enfeksiyondan şüpheleniyorum bu da implantasyon bozukluğuna yol açıyor bebek ya oluşmuyor ya da kese gelişiyor ama büyümüyor vs bebekler kayıp oluyor ..bakalım ne olacak 3 kere hsg çektirdim o mu yaptı acaba rahimde enfeksiyonu ..histereskopi yaptırdınız mı sizcanım şu başlığı baştan sona bir okumanı öneririm. inanılmaz hikayeler ve mücadeleler var. düştüğümde bu başlık geliyor aklıma.
Tek blast embriyosu PGT ye gidip sağlıklı dönen var mı?
Arkadaşlar, benim 3 embriyom beşinci güne geldi, iki tanesinin gelişimi yavaş olduğu için biyopsi alınmayacak gibi, bir blast embriyo teste gidecek gibi duruyor. Bir tane gönderip de sağlıklı dönüş alan var mı acaba? Çok moralim bozuldu, şansım oldukça düşük gibi. Bilginiz, tecrübeniz varsa...www.kadinlarkulubu.com
yaptırdımTeşekkür ederim pgt den sağlıklı embriyo bulsam bile ki çok zor bunu bulmak hamileliğim sonuna kadar devam edeceğini düşünmüyorum çünkü 6 kaybım var illaki biri sağlıklıdır die düşünüyorum ..bizim bebekler rahimde gelişimini tamamlayamıyor bir yerde kalıyor sebep ne bilmiyorum ben de rahimde kronik enfeksiyondan şüpheleniyorum bu da implantasyon bozukluğuna yol açıyor bebek ya oluşmuyor ya da kese gelişiyor ama büyümüyor vs bebekler kayıp oluyor ..bakalım ne olacak 3 kere hsg çektirdim o mu yaptı acaba rahimde enfeksiyonu ..histereskopi yaptırdınız mı siz
Kesinlikle aynı dusuncedeyim ,zaten 2, 3 embriyom oluşuyor riske atamıyorum ben deEğer her opuda çok yumurtam çıksaydı kesin pgt denemek isterdim ama bir iki yumurtayla pgt çok mantıksız geliyor ama böyle de sonuca ulaşamıyorum bakalım doktorum ne diyecek
Ben heralde bı kere daha deneyip bırakırım , 2 tane embriyom var 3.gun iyi kalite dediler ama genetik e göndermedim 2022 de oluşan embriyolarim onları deneyebilirimBen yaptırmadım geçen cumartesi 7 haftalık bebeğimin kalp atışı durması nedeniyle kürtaj oldum genetiğe gönderdim bakalım sonuca göre yol alacaz