• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan gebelik kayıpları ya da tüp bebekte başarısız sonuç alanlar bu testler hakkinda

Gittim bugün Hematoloji ramotolojiyle çalışıyordu öyle olunca bütün testleri istedi çok şükür sıkıntı olmadı genetiğe de yönlendirdi genetik uzmanı da eşime de bana da test istedi bakalım
Ne kadar sürede çıkar dediler? Ben de dahiliyeden randevu aldım oradan romatoloji üzerinden tüm testleri yaptırmak istiyorum

Aynen öyle yapın 20günde ramotolojideki testler bir de genetiğe yönlendiriyorlar orda da eşimle beraber kan verdik o da 2ayı bulurmuş
Herhalde genetik tarafına karyotip analizi analizi için gönderdiler değil mi? Biz onları yaptırmıştık. Genetik sağlıklı embriyolarını zaten başarılı olmuyor. Bu yüzden ekstra neler yapılması gerekiyor danışmak istiyorum.

Herhalde genetik tarafına karyotip analizi analizi için gönderdiler değil mi? Biz onları yaptırmıştık. Genetik sağlıklı embriyolarını zaten başarılı olmuyor. Bu yüzden ekstra neler yapılması gerekiyor danışmak istiyorum.
Ben işte baştan başlama olasılığına karşı takviyeler filan alıyorum kadın doğum uzmanımın yazdıklarını yumurta kalitesi açısından sizin yaptığınız ekstra şeyler var mı peki ?

Gittim bugün Hematoloji ramotolojiyle çalışıyordu öyle olunca bütün testleri istedi çok şükür sıkıntı olmadı genetiğe de yönlendirdi genetik uzmanı da eşime de bana da test istedi bakalım
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun hangi testleri istediler benim yazdığım testleri istediler mi bazen daha erken çıkıyor iki ayı bulmaya biliyor şehir hastanesinde ben verdiğimde birçoğu hemen çıktı bir kısmı da 15 gün sonra çıktı

Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun hangi testleri istediler benim yazdığım testleri istediler mi bazen daha erken çıkıyor iki ayı bulmaya biliyor şehir hastanesinde ben verdiğimde birçoğu hemen çıktı bir kısmı da 15 gün sonra çıktı
Yaa çok iyi inşallah hayırlısıyla çıkar 🤲

Merhaba kızlar, benim genetik test sonucum çıktı, doktor diğer lupus ana gibi uzuun seyler olan testlerden de istedi:) üniversite hastanesinde de yine 15 güne mi çıkar acaba sonucu

Back