- 16 Ekim 2024
- 378
- 192
- 18
- 35
- Konu Sahibi infinityspring
Hematoloji yapıyor diye dahiliye oraya yönlendirmişti orası yapıyor mu acaba biliyor musunuzTeşekkür ederim romatolojiye gidip bunları soyleyecegim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hematoloji yapıyor diye dahiliye oraya yönlendirmişti orası yapıyor mu acaba biliyor musunuzTeşekkür ederim romatolojiye gidip bunları soyleyecegim
Romatolojide yaptırdım ben Hematoloji yapmıyorHematoloji yapıyor diye dahiliye oraya yönlendirmişti orası yapıyor mu acaba biliyor musunuz
Hematolojiye gittiğimizde oraya yönlendirirler mi acaba ?Romatolojide yaptırdım ben Hematoloji yapmıyor
Dahiliye oraya istem atıyor
Hiç bilmiyorum ama direk dahiliye yönlendiriyorHematolojiye gittiğimizde oraya yönlendirirler mi acaba ?
Gittim bugün Hematoloji ramotolojiyle çalışıyordu öyle olunca bütün testleri istedi çok şükür sıkıntı olmadı genetiğe de yönlendirdi genetik uzmanı da eşime de bana da test istedi bakalımHiç bilmiyorum ama direk dahiliye yönlendiriyor
Ne kadar sürede çıkar dediler? Ben de dahiliyeden randevu aldım oradan romatoloji üzerinden tüm testleri yaptırmak istiyorumGittim bugün Hematoloji ramotolojiyle çalışıyordu öyle olunca bütün testleri istedi çok şükür sıkıntı olmadı genetiğe de yönlendirdi genetik uzmanı da eşime de bana da test istedi bakalım
Aynen öyle yapın 20günde ramotolojideki testler bir de genetiğe yönlendiriyorlar orda da eşimle beraber kan verdik o da 2ayı bulurmuşNe kadar sürede çıkar dediler? Ben de dahiliyeden randevu aldım oradan romatoloji üzerinden tüm testleri yaptırmak istiyorum
Herhalde genetik tarafına karyotip analizi analizi için gönderdiler değil mi? Biz onları yaptırmıştık. Genetik sağlıklı embriyolarını zaten başarılı olmuyor. Bu yüzden ekstra neler yapılması gerekiyor danışmak istiyorum.Aynen öyle yapın 20günde ramotolojideki testler bir de genetiğe yönlendiriyorlar orda da eşimle beraber kan verdik o da 2ayı bulurmuş
Ben işte baştan başlama olasılığına karşı takviyeler filan alıyorum kadın doğum uzmanımın yazdıklarını yumurta kalitesi açısından sizin yaptığınız ekstra şeyler var mı peki ?Herhalde genetik tarafına karyotip analizi analizi için gönderdiler değil mi? Biz onları yaptırmıştık. Genetik sağlıklı embriyolarını zaten başarılı olmuyor. Bu yüzden ekstra neler yapılması gerekiyor danışmak istiyorum.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun hangi testleri istediler benim yazdığım testleri istediler mi bazen daha erken çıkıyor iki ayı bulmaya biliyor şehir hastanesinde ben verdiğimde birçoğu hemen çıktı bir kısmı da 15 gün sonra çıktıHerhalde genetik tarafına karyotip analizi analizi için gönderdiler değil mi? Biz onları yaptırmıştık. Genetik sağlıklı embriyolarını zaten başarılı olmuyor. Bu yüzden ekstra neler yapılması gerekiyor danışmak istiyorum.
Gittim bugün Hematoloji ramotolojiyle çalışıyordu öyle olunca bütün testleri istedi çok şükür sıkıntı olmadı genetiğe de yönlendirdi genetik uzmanı da eşime de bana da test istedi bakalım
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun hangi testleri istediler benim yazdığım testleri istediler mi bazen daha erken çıkıyor iki ayı bulmaya biliyor şehir hastanesinde ben verdiğimde birçoğu hemen çıktı bir kısmı da 15 gün sonra çıktı
Yaa çok iyi inşallah hayırlısıyla çıkarHepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun hangi testleri istediler benim yazdığım testleri istediler mi bazen daha erken çıkıyor iki ayı bulmaya biliyor şehir hastanesinde ben verdiğimde birçoğu hemen çıktı bir kısmı da 15 gün sonra çıktı
E nabızdan takip edinYaa çok iyi inşallah hayırlısıyla çıkar![]()
Evet şehir hastanesinde verdim tamam çok teşekkürlerE nabızdan takip edin
Şehir hastanesinde mi vermiştiniz
Multivitamin, d vitamini cq10 alıyorumBen işte baştan başlama olasılığına karşı takviyeler filan alıyorum kadın doğum uzmanımın yazdıklarını yumurta kalitesi açısından sizin yaptığınız ekstra şeyler var mı peki ?
Bana da bi kutu ilaç verdi içinde iki ayrı ilaç Var akşamları içmem için balık yağı var ve sabahları içmem için ayrı bi vitamin, d vitamini, Demir ilacı,folic iyot filan da içeren bi şey folic deMultivitamin, d vitamini cq10 alıyorum
Bazıları erken bazıları geç çıkıyorMerhaba kızlar, benim genetik test sonucum çıktı, doktor diğer lupus ana gibi uzuun seyler olan testlerden de istedi:) üniversite hastanesinde de yine 15 güne mi çıkar acaba sonucu