Tekrarlayan düşüklerde intralipid serum kullananlar

Tamamen nasip işi 10 gebelik kaybım var almadığım tedavi kalmadı bahsettiğiniz serum tedavisini de aldım ama ben de hiçbir işe yaramadı vakti var daha diyorum bu tedaviler biraz da plasebo etkisi aslında rahatlatma amaçlı serum tedavisi aldığım Gebeliğim boş gebelik olarak ilerledi almadığım gebelikte kalp atışını dahi duydum

Kesinlikle çok haklısınız. Bir zamanı var o zaman gelmeden ne yaparsan yap olmuyor. Peki dünyaya gelen bebeğiniz oldumu

Brüksel tüp bebek yücel karaman türkiyedeki tüp bebek doktorlarının hocasıdır kendisi tavsiyemdir
Aslında aklımda var kendisi ama ileri yaş (41) doktoru arıyorum. Bizim sorun bu görünüyor. Gençleri çoğu doğurtturuyor da bana mucize doktor lazım sanki

Merhaba, kalbi duran düşüklerinize genetik tarama yapıldı mı? Kusura bakmayın acınızı hatırlatmak istemem ama benimde 2 tüp bebek denemem oldu ve ikisinin de 8. Haftada kalp atışı durdu? Eşimle benim karyotip analizlerimize bakıldı, pıhtılaşma testi yapıldı sorun çıkmadı. İlk gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmama rağmen kalp atışı durdu. 2. Gebelikte doktorum kan sulandırıcı kullandırmadı. Şimdiden teşekkürler

İlkine bakılmadı. Onlar hiç böyle birşey söylemedi bende tecrübesizdim öyle sonuclandı. İkincide pgtliydi zaten diye yaptırmadık. Genetik ve puhtılaşma testlerimizde bizimde sorun yok. Benim tek sorunum şuan rahim duvarı inceliği. Bundan olduğunu düşünüyor tüp bebek doktorumda. Bende artık bundan dolayı olduğuna eminim

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için dilerim en kısa zamanda kolaylıkla hayırlı, güzel sonuçlar alırız hepimiz

bende 2 defa 7 haftada düşük gebelik var (kanamalı )sonrasında tüp bebeğe belki sağlıklılık olur diye yöneldik ilk denemede pozitif sonuç aldık fakat ben hamileliğin 5 haftasından itibaren kanamam oldu doktor tüp bebek olunca öncesinde kan sulandırıcıya başlatmıştı(corasprin ) kanamam başlayınca proluton ve Progestan kullandım 3 ay kanamam devam etti sonra kesildi ikili taramada doktor gayet sağlıklı sorun yok dedi hatta 2 farklı doktora göründüm sonrasında detaylı ulturosonda bebekte ağır anormalliklerin olduğu söylendi ve hamileliğin sonlanması önerildi (22hafta) sonrası çok zorlu süreç tarif edilemez belki ilk kanama başladığında bebek sağlıksız olduğu İçin vücut atacaktı ama takviyelerle baskıladık benim derdimi anlayacak baştan sağlıklı hamilelik geçirmem için önceden önlemleri alarak süreci ilerleyebileceğim iyi bir doktora ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın. Tüp bebeği pgtlimi yaptırmıştın ?

Aynı durumdayım

Teşekkürler hayır pgt yaptırmadım ama genetikle alakalı bir problem çıkmadı
Bize doktorlar sizin genetiğiniz normal olsa bile bebeğin olcak diye bir durum değil diyip pgt önermişlerdi. 3 embryiodan biri tamamen sağlıksız gelmişti mesela. Bence ogt, ngs hanfisi uygunsa onu yaptırın. Başka türlü bebeğin en başta sağlıklı olup olmadığını bilmenin yolu varmı bilmiyorum

Pgt de belli hastalıklar taranıyor diye biliyorum biz bebekteki doku örneğini ekzom analizi yaptırdık ama birşey çıkmadı orada detaylı inceleniyor oradaki herhangi bir gen de sorun çıksaydındoktor o gene pgt önerecekti bende artık onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum evet hamile kalıyorum ama sonrasında rahim embryoyu istemiyor bazıları serum vs kullanmış ama benim hiç bilgim yok serumla alakalı ben artık bu araştırma konusunda uzman doktor arıyorum İstanbul’da Zeynep kamilede gideceğim yardımcı olurlarmı bilmiyorum ama şansımı deneyeceğim

Siz hangi sebeple başladımız tedaviye. Sizin de tamamen yaşla ilgili miydi sorununuz?
Benim 17 yaşında oğlum var normal yollarla oldu. 17 senedir denememize rağmen bir daha hamile kalamadım Yücel bey sağ olsun çikolata kisti vardı aldı tüplerim alındı şimdi ocakta tekrar serum tedavisi ile transfer olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…