Benim ama ilk tüp bebeğim aspirin bile kullanmadan aşırı organik bir yumurta toplama ve transferdi , 6. Haftayı gördü . Orada kalbi durmuş . 8 haftalıkken fark edildi kürtaj oldum . Ben bu aaşırı ilaçların da ( kan sulandırıcı dışında ) zararlı olduğuna inanıyorum . Yani içeride canlı yaşatmaya çalışırken vücuda o kadar ilaç basılması hiç hoşuma gitmiyor . Son transferde piyasadaki bütün koruyucu ilaçlar uygulanmıştı . Ama forumu okudukça da genetik sağlıksız embriyonun çok yoğun olduğunu anladım . O yüzden o embriyolarım ne kadar sağlıklı idi hiçbir fikrim yok bir de son transfer edilen embriyo 2 kez taşınmıştı . Ayakkabı değil bu yani nasıl taşınıyorlar nasıl laboratuvarlarda yapılıyorlar . Ben sanmıyorum her yerin aynı özende olacağını . Marifet bence bu konuda çok iyi laboratuvar ve embriyolog bulmakta ve benim durumumda kan sulandırıcı iğnede . Of çok dertliyim valla okudukça şiştim , şiştikçe okudum bi de maşallah çaresizlikten hepimiz doktor gibi olmuşuz . Her şey olacağına varacak alnımızda ne yazıyorsa o Allah sağlık sıhhat versin . Ruh ve beden sağlıklarımız bozulmadan kavuşmak nasip etsin , nasipte var ise . Yoksa da hayalini kurdurmasın artık, biz de yolumuza bakalım.