Tekrarlayan düşüklerde intralipid serum kullananlar

Hayırlı olsun çok sevindim. Allah Bülent bey den razı olsun az kahrimi çekmiyor. Ne zaman arasam müsait olduğu an geri dönüyor. Ne hekimliği ne insanlığı tartışılmaz. Üstelik hastalarını maddi olarak yormayan bir doktor. Allah iki cihanda yanında olsun
Merhaba Selinaysun,

Kartal Dragos tıp merkezinde iki kere aşılama gerçekleştirdim. şimdi tüp bebek yapacagız bülent bey ile. gerçekten harika bir doktor. sizin kendisi ile tüp bebek tecrübesi yaşadınız mı

Merhaba arkadaşlar.
Ben 4 yıldır tekrarlayan gebelik kayıplarıyla uğraşıyorum. Aklınıza gelebilecek tüm testler tetkikler yapıldı. Hiçbir sorun bulanamadı. Pgtli tüp bebek yaptırdık ondada kalbi durdu. Gebeliklerim ya hiç kese görmeden sonlanıyor yada tüm önlemleri almamıza rağmen 8 haftayı geçmiyor.
En son bu bağışıklık ilaçları serumları kullanmak aklımı kurcaladı. Normal kadın doğum doktoruma sordum hayır gerek yok dedi. Tüp bebek doktoruma sordum biz onları tüp bebek hiç tutmayan hastalarda kullanıyoruz senin gebeliklerin tutuyor ilerlemiyor dedi. Ama araştırmalarımda tekrarlayan düşüklerede kullanıldığı çıkıyor.
Bu serum veya ilaç tedavilerini kullanıp sağlıklı gebelik geçirenler varmı aranızda ?
Benim de durumum aynı

Hamile kaldığınız tedavi hakkında mesajlaşabilir miyiz lütfen Cookiie Cookiie
Merhaba tekrardan transfer oldum. Bu defaki transferde hiçbir şeyi atlamadık. Rahim duvarım ince kalıyodu hep onu kalınlaştırmak için uğraştık prp, neupogen uygulaması yapıldı. Transfere karar verilince intralipid serum tedavisi başlandı 7. Haftaya kadar yalnıç hatırlamıyorsam 2 haftada bir taktırdım sonra alerji yaptı kesmek zorunda kaldık. Progestanları agresif kullandık daha fazla. Kan sulandırıcı dozunu arttırdık. Çok şükür şu zamana kadar geldik ama şuanda bambaşka bir sorunla uğraşıyorum erken doğum riskim var malesef. Umarım bunuda atlatırız.

Ben çok çok üzüldüm geçmiş olsun dua edeceğim size
Hastanede misiniz
Bu durumda sizi de rahatsız etmek istemiyorum ama
Dün bana umut oldunuz siz ve bebeğiniz
Dilerim size sağlıkla tutunur
Kucağınıza alırsınız
Sizden ricam şu lütfen
Kendinizi iyi hissettiğinizde müsait olduğunuzda doktorunuzu ve tüm ilaç ve kullanım şekillerini bana yazar mısınız ben doktoruma söyleyeceğim
İntralipid serum hangi markaydı o önemli benim için
Ben 3 aşılama,
3 tüp bebek 5 transfer yaşadım

Sadece genetiğe giden 1 embriyom tuttu
İntealipidi ve kan sulandırıcıyı
Bir kaç gün kullanmadım
Kendimi suçladım hep
Çok yıprandım

Merhaba tekrardan transfer oldum. Bu defaki transferde hiçbir şeyi atlamadık. Rahim duvarım ince kalıyodu hep onu kalınlaştırmak için uğraştık prp, neupogen uygulaması yapıldı. Transfere karar verilince intralipid serum tedavisi başlandı 7. Haftaya kadar yalnıç hatırlamıyorsam 2 haftada bir taktırdım sonra alerji yaptı kesmek zorunda kaldık. Progestanları agresif kullandık daha fazla. Kan sulandırıcı dozunu arttırdık. Çok şükür şu zamana kadar geldik ama şuanda bambaşka bir sorunla uğraşıyorum erken doğum riskim var malesef. Umarım bunuda atlatırız.
Selamlar geçmiş bir paylasiminizda gen testinizin benimle aynı olduğunu gördüm. Aspirin ve iğne vermişler. Bu şekilde deneyip yine düşük mü yaşadınız? Sorun o değil miymiş? Bana da aynı şekilde genetikci ve iki kadın doğumcu ilk dusugumun 8 haftalık kalp durması bununla alakalı olmadığını söyledi. Aspirin icin yine de kullan istersen dediler. Bir başka doktor ise ekstra iğne receteledi. Şoke oldum. Ne yapsam bilemedim dört haftalık hamileyim. Kendiliğinden oldu. Sizin pıhtılaşma sorununuz ne aşamada?

Merhaba,

Benim iki kayip bir de kimyasal toplam 3 kaybın var. Yaşım 42 şuan. İlk iki hamileligim 40 yaşında oldu.Bana da tüp bebek dediler. Yasin ileri gebeliklerin sağlıklı değil falan dediler. Pgt li tüp bebek yaptırmam gerekiyormus.Tüp Bebek yaptırdık ancak sağlıksız geldi hepsi . Bağışıklık baskılıyici ve kan sulandırıcı ilaçları soruyordum hepsi onlar hikaye senin sorunun belli sağlıksız gebelik diyip duruyorlardı. Tüp Bebek sağlıksız gelince o arada doğal yolla tekrar hamile kaldım. Doç Dr Bülent Kars a gittim. 9. Haftaya kadar intralipud serum ve 12. Haftaya kadar prograf verdi. Kan sulandırıcı olarak da 12saat arayla oksapar 0.4 ve ecoprin verdi. Şükür 28. Haftaya geldik.
İnanın o gerek yok diyen doktorların çoğu bu tedaviler i bilmiyor bile. İyi bir peritonolog a gidin. Emin olun olumlu sonuç alacaksınız. İstanbul daysaniz Bülent Kars i öneririm. Adam işin piri
Merhaba hikayemiz cok benzer
Size ozelden yazdim bana geri donus yaparsaniz cok sevinirim.

X