Tekrarlayan düşüklerde intralipid serum kullananlar

Benim ama ilk tüp bebeğim aspirin bile kullanmadan aşırı organik bir yumurta toplama ve transferdi , 6. Haftayı gördü . Orada kalbi durmuş . 8 haftalıkken fark edildi kürtaj oldum . Ben bu aaşırı ilaçların da ( kan sulandırıcı dışında ) zararlı olduğuna inanıyorum . Yani içeride canlı yaşatmaya çalışırken vücuda o kadar ilaç basılması hiç hoşuma gitmiyor . Son transferde piyasadaki bütün koruyucu ilaçlar uygulanmıştı . Ama forumu okudukça da genetik sağlıksız embriyonun çok yoğun olduğunu anladım . O yüzden o embriyolarım ne kadar sağlıklı idi hiçbir fikrim yok bir de son transfer edilen embriyo 2 kez taşınmıştı . Ayakkabı değil bu yani nasıl taşınıyorlar nasıl laboratuvarlarda yapılıyorlar . Ben sanmıyorum her yerin aynı özende olacağını . Marifet bence bu konuda çok iyi laboratuvar ve embriyolog bulmakta ve benim durumumda kan sulandırıcı iğnede . Of çok dertliyim valla okudukça şiştim , şiştikçe okudum bi de maşallah çaresizlikten hepimiz doktor gibi olmuşuz . Her şey olacağına varacak alnımızda ne yazıyorsa o Allah sağlık sıhhat versin . Ruh ve beden sağlıklarımız bozulmadan kavuşmak nasip etsin , nasipte var ise . Yoksa da hayalini kurdurmasın artık, biz de yolumuza bakalım.

Benim bi bu gönderdiğim 2 değerde bi durum Var bir de bir şeyim Ana pozitif . Bu 3 ü aslında çok kötü değil ama birleşince sanırım açıklanamayan bir duruma sebep oluyor
Sizin hetere olan bende homozigot. Bende anlyamadım ne olduğunu. 3 doktor bambaşka şeyler söylediler biri kanda pıhtılaşma yok diyor ikisi var diyor

Eklentiler

• F88BB064-EF13-489D-BED3-B50DC1612B7F.jpeg
    107,8 KB · Görüntüleme: 75
Bende aynu şeyi düşünüyorum artık kısmet. Zamanı geldiğinde hiçbirşet engel olmayacak. Benimde bir tane mozaik embriyom var. Transfere uygun dedi doktor yaşamla bağdaşıyor dedi.
Doktorumla bir görüşücem bu transferde nasıl bir yol izleyecek. Eğer kafama yAtmazsa değiştirebilirim

PAI1(4G/5G ) mi heterezigot ve bu kanda pıhtılaşma demek mi dediler size?
Ben perinatologa gittim kaybından sonra. Pıhtılaşma testlerime baktığımda perinatolog ‘ben yıllarca bu kony üzerine yurtdışında çalıştım. Türkiye harici ülkeler bu paı ye bakmuyor bile dedi. Çok önemli bir şey değil o gen dedi bana.

Sizin hetere olan bende homozigot. Bende anlyamadım ne olduğunu. 3 doktor bambaşka şeyler söylediler biri kanda pıhtılaşma yok diyor ikisi var diyor
Homozigot benim bildiğim daha dikkte alınması gereken bir konu. Mutlaka kan sulandırıcı kullandırıyorlar homoda

Beşiktaş otajinemed in laboranti için çok iyi diyorlar
Ben kolan hastanesinde tedavi görüyorum laboratuvarının güzel olduğunu biliyorum. Cünkü iyi olarak bildiğim kliniği olan doktorlarda işlemlerini orda yapıyor

Merhaba, bende bülent hocanın hastasıyım 6 kasımda dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ilinci demem. Şükürler olsun 11. Gün sonucum 686 yarın inşallah keseyi göreceğiz. Bende haftada 1 rexomega serum kullanıyorum. Bülent hoca sağolsun öncesinde herşeyi öngörüp twstleri yaptıyor. Gerçekten çok iyi işinde, kişi olarakta çok iyi bir insan. Doktorumu kesinlikte tavsiye ediyorum

Hayırlı olsun çok sevindim. Allah Bülent bey den razı olsun az kahrimi çekmiyor. Ne zaman arasam müsait olduğu an geri dönüyor. Ne hekimliği ne insanlığı tartışılmaz. Üstelik hastalarını maddi olarak yormayan bir doktor. Allah iki cihanda yanında olsun

Ya bir de konu dışı olacak belki ama bana yazanlar oluyor ne yaptın ne kullandın diye hani benim gibi kayıpları olanlar, ben direkt onlara siz Bülent bey e gidin o zaten gereken test ilaç ne ise söyler diyoru
m yeri nerede diyorlar. Kartal diyorum sonra da uzamış gidemem diyorlar. Yaa ben Bülent bey i bulmadan önce ankaralara gitmeyi düşünüyordum kartal ne ki.
Bundan sonra ne olur Allah bilir ama şundan eminim başka doktora görseydim bu haftalara gelemezdim. Sanırım İstanbul'da hatta Türkiye de bu alanda tek bir doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…