Sizin hetere olan bende homozigot. Bende anlyamadım ne olduğunu. 3 doktor bambaşka şeyler söylediler biri kanda pıhtılaşma yok diyor ikisi var diyorBenim bi bu gönderdiğim 2 değerde bi durum Var bir de bir şeyim Ana pozitif . Bu 3 ü aslında çok kötü değil ama birleşince sanırım açıklanamayan bir duruma sebep oluyor
Pgt yapıldı hepsi sağlıksız geldiMerhabalar, pgt mi yapıldı taze transfer mi?
Off üzgünüm benimde öyle oldu ve şimdi tekrar başlayacağım ama nereye kime çok zor bir süreçPgt yapıldı hepsi sağlıksız geldi
Hangi ilde yaşıyorsunuzOff üzgünüm benimde öyle oldu ve şimdi tekrar başlayacağım ama nereye kime çok zor bir süreç
İstanbulHangi ilde yaşıyorsunuz
Beşiktaş otajinemed in laboranti için çok iyi diyorlarİstanbul
Amerikan hastanesinin laboratuvarı hakkında bilgisi olan var mıBeşiktaş otajinemed in laboranti için çok iyi diyorlar
YokAmerikan hastanesinin laboratuvarı hakkında bilgisi olan var mı
Bende aynu şeyi düşünüyorum artık kısmet. Zamanı geldiğinde hiçbirşet engel olmayacak. Benimde bir tane mozaik embriyom var. Transfere uygun dedi doktor yaşamla bağdaşıyor dedi.Benim zerre kafam almıyor artık . Bu nedenle foruma yeni üye oldum. Sil baştan embriyo toplanacak genetik bakılacak bizde . Bu ilaçlar bana çok ağır gelmişti , 9 doğum yapmış gibi hissettim 1 ayda . Ama size iyi gelebilir bu nedenle Bülent tıraş tavsiye ederim durumunuza. Ben artık tamamen kısmet diye bakıyorum.
Ben perinatologa gittim kaybından sonra. Pıhtılaşma testlerime baktığımda perinatolog ‘ben yıllarca bu kony üzerine yurtdışında çalıştım. Türkiye harici ülkeler bu paı ye bakmuyor bile dedi. Çok önemli bir şey değil o gen dedi bana.PAI1(4G/5G ) mi heterezigot ve bu kanda pıhtılaşma demek mi dediler size?
Homozigot benim bildiğim daha dikkte alınması gereken bir konu. Mutlaka kan sulandırıcı kullandırıyorlar homodaSizin hetere olan bende homozigot. Bende anlyamadım ne olduğunu. 3 doktor bambaşka şeyler söylediler biri kanda pıhtılaşma yok diyor ikisi var diyor
Ben kolan hastanesinde tedavi görüyorum laboratuvarının güzel olduğunu biliyorum. Cünkü iyi olarak bildiğim kliniği olan doktorlarda işlemlerini orda yapıyorBeşiktaş otajinemed in laboranti için çok iyi diyorlar
Herşey gönlünce olsunBen kolan hastanesinde tedavi görüyorum laboratuvarının güzel olduğunu biliyorum. Cünkü iyi olarak bildiğim kliniği olan doktorlarda işlemlerini orda yapıyor
Sağol canım hepimizin inşallah diğer arkadaşa yazcaktım yalnış alıntılamışımHerşey gönlünce olsun
Şişlü memorialda Gönül Özer hayır yok dedi başka bir klinik doktorum var dedi kafam karıştı benim deHomozigot benim bildiğim daha dikkte alınması gereken bir konu. Mutlaka kan sulandırıcı kullandırıyorlar homoda
Merhaba, bende bülent hocanın hastasıyımMerhaba,
Benim iki kayip bir de kimyasal toplam 3 kaybın var. Yaşım 42 şuan. İlk iki hamileligim 40 yaşında oldu.Bana da tüp bebek dediler. Yasin ileri gebeliklerin sağlıklı değil falan dediler. Pgt li tüp bebek yaptırmam gerekiyormus.Tüp Bebek yaptırdık ancak sağlıksız geldi hepsi . Bağışıklık baskılıyici ve kan sulandırıcı ilaçları soruyordum hepsi onlar hikaye senin sorunun belli sağlıksız gebelik diyip duruyorlardı. Tüp Bebek sağlıksız gelince o arada doğal yolla tekrar hamile kaldım. Doç Dr Bülent Kars a gittim. 9. Haftaya kadar intralipud serum ve 12. Haftaya kadar prograf verdi. Kan sulandırıcı olarak da 12saat arayla oksapar 0.4 ve ecoprin verdi. Şükür 28. Haftaya geldik.
İnanın o gerek yok diyen doktorların çoğu bu tedaviler i bilmiyor bile. İyi bir peritonolog a gidin. Emin olun olumlu sonuç alacaksınız. İstanbul daysaniz Bülent Kars i öneririm. Adam işin piri
Hayırlı olsun çok sevindim. Allah Bülent bey den razı olsun az kahrimi çekmiyor. Ne zaman arasam müsait olduğu an geri dönüyor. Ne hekimliği ne insanlığı tartışılmaz. Üstelik hastalarını maddi olarak yormayan bir doktor. Allah iki cihanda yanında olsunMerhaba, bende bülent hocanın hastasıyım6 kasımda dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ilinci demem. Şükürler olsun 11. Gün sonucum 686 yarın inşallah keseyi göreceğiz. Bende haftada 1 rexomega serum kullanıyorum. Bülent hoca sağolsun öncesinde herşeyi öngörüp twstleri yaptıyor. Gerçekten çok iyi işinde, kişi olarakta çok iyi bir insan. Doktorumu kesinlikte tavsiye ediyorum
Ya bir de konu dışı olacak belki ama bana yazanlar oluyor ne yaptın ne kullandın diye hani benim gibi kayıpları olanlar, ben direkt onlara siz Bülent bey e gidin o zaten gereken test ilaç ne ise söyler diyoruMerhaba, bende bülent hocanın hastasıyım6 kasımda dondurulmuş embriyo transferi oldum bu ilinci demem. Şükürler olsun 11. Gün sonucum 686 yarın inşallah keseyi göreceğiz. Bende haftada 1 rexomega serum kullanıyorum. Bülent hoca sağolsun öncesinde herşeyi öngörüp twstleri yaptıyor. Gerçekten çok iyi işinde, kişi olarakta çok iyi bir insan. Doktorumu kesinlikte tavsiye ediyorum
Brüksel tüp bebek yücel karaman türkiyedeki tüp bebek doktorlarının hocasıdır kendisi tavsiyemdirİstanbul