- 21 Şubat 2017
- 811
- 315
- 34
Tamamen nasip işi 10 gebelik kaybım var almadığım tedavi kalmadı bahsettiğiniz serum tedavisini de aldım ama ben de hiçbir işe yaramadı vakti var daha diyorum bu tedaviler biraz da plasebo etkisi aslında rahatlatma amaçlı serum tedavisi aldığım Gebeliğim boş gebelik olarak ilerledi almadığım gebelikte kalp atışını dahi duydumMerhaba arkadaşlar.
Ben 4 yıldır tekrarlayan gebelik kayıplarıyla uğraşıyorum. Aklınıza gelebilecek tüm testler tetkikler yapıldı. Hiçbir sorun bulanamadı. Pgtli tüp bebek yaptırdık ondada kalbi durdu. Gebeliklerim ya hiç kese görmeden sonlanıyor yada tüm önlemleri almamıza rağmen 8 haftayı geçmiyor.
En son bu bağışıklık ilaçları serumları kullanmak aklımı kurcaladı. Normal kadın doğum doktoruma sordum hayır gerek yok dedi. Tüp bebek doktoruma sordum biz onları tüp bebek hiç tutmayan hastalarda kullanıyoruz senin gebeliklerin tutuyor ilerlemiyor dedi. Ama araştırmalarımda tekrarlayan düşüklerede kullanıldığı çıkıyor.
Bu serum veya ilaç tedavilerini kullanıp sağlıklı gebelik geçirenler varmı aranızda ?