Merhabalar bende 3 kez düşük yaşadım 6 haftalıkken falan düşüyordu hep 1 yıl da 3 düşük yaşadım kimyasal diyip geçtiler sonra dr değiştirdim ki ilk doktorumda çok bilindik bi hastanede idi.2. gittiğim dr rahim filmi istedi çektirdim minik bi polip var o sebep olmaz ama isterseniz alalım dedi bende aldırmak istedim.Iyiki öyle düşünmüşüm çünkü bu sorunlar filmde görünmedi.histeroskopiyle almak için girdiklerinde rahim meğer hep perde oluşturmuş tüplerin kanalları daralmış yani döllenme oluyor ama kesenin oluşup büyüyeceği yer kalmamış o yüzdende düşük oluyormuş.Sonra dr temizleyip eski haline getirdi 1 ay cinsel pehriz vardı 2 ay sonra hamile kaldım.Çok şükür şimdi 2 yaşına girecek.Bide dr hemen genetik tahlillerde istedi bende genetik kan pıhtılaşmasıda varmış doğuma kadarda coraspin kullandım.Belki faydası olur diye yazdım.Hiç aklıma gelmeyecek sorunlardı.Bence 1 yıl içinde olmayan herkes bi rahim filmi çektirip genetik tahlilleri yaptırmalı.Dr özel bile olsa kâğıda yazıyor siz devlet hastanesinden yaptırabiliyorsunuz pahalı çünkü.
Rabbim tüm isteyenlere hayırla nasip etsin.