Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

kötü şeyleri hiç aklına getirme canım , en önemlisi bizim için pskolojimiz iyi olmalı, iyilerini aklna getir , kötü okuduklarını hemen unut. pozitiv düşünmek zorundayız . Hamile kalmayı kolaylaştıran klomen diye bir ilaç var işte adetinin 5. gününde başlıyorsun 5 gün içiyorsun sadece sonra çalışmalara başlıyorsun hemen:hulya:.( yumurta sayısını arttırıyormuş zayıf yumurtaları güçlendiriyormuş ) doktor verdi banada yarın başlıyorum canım .Doktor vermeden bence alma öncelikle doktoruna danış

asnilciğim kistte yapıyor ama klomen...ben hala anlamış değilim neden verdi sana dr un... yumurlamada sorunun mu var senin...

çok geçmiş olsun arakadşım...burada hepimizin derdi ortak , aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadık...tüm araştırmalarını yaptır arkadaşım...

sagolun arkadaslar keske bunlari yaptirmak icin tr de olsaydim
burda boyle seyleri anlatmasida cok zor ustelik daha dilinide bilmiyorum
doktorla benim yerime hep baskalari konusuyo insallah bu dediginiz testleri burdada yaparlar

cicek çok ilginç canım tüp bebek isteginizi reddetmeleri...yaşın kaç bu arada arkadaşım..onun için reddetmiş olabilirler...

28 yaşındayım canım.bizde çok şaşırdık çok ısrar etmemize rağmen şimdilik olmaz dedi.yaşadığınız kayıplar normal dedi.sonuçta gebe kalıosun dedi.paracı bi doktor değil.

çok geçmiş olsun canım.inşallah devamı gelmicek bu acıların.

bende folik plus kullanıodum.dün doktor folbiol a devam et dedi.daha iyiymiş.

yumurtlamayı arttıran bi kür var.çörek otu-tarçın-bal ,sperm arttıran ve hızlandıran kürde keçiboynuzu kürü bilgin var mı.

yumurtlama ve sperm sorunumuz yok ama uygulamayı düşünüyorum.keçiboynuzu küürüne hemen başlıcam.gerçekten etkiliymiş.ne kadar kaliteli sperm olursa okadar iyi

çok geçmiş olsun canım.bende yasemin ve aslım a katılıorum hemen testlerini yaptır canım

a.s haklısın canım ne kadar kaliteli olursa okadar iyi , ilişkiden yarım saat önce erkegin bir bardak türk kahvesi içmeside çok iyi geliyormuş canım doktor sitesinden okumuştum spermleri hızlandırıyormuş.
canım birde sana birşey sorcam ben folbiola başladıktan sonra hafif mide agrılarım oldu yani çok olmadı ama daha 3 gündür kullanıyorum canım ama sanki içtikten bir iki saat sonra hafif mide agrıları yapıyor , ya ondan yada aspirinden bugun klomene de başlıcam canım. folic plus bizim gibiler için az geliyor canım pıltılaşma olanlarda foic asit erezyonuda oldugundan o miktar çok çok az geliyormuş bizim 15 mg a kadar ihtiyacımız varmış.
sende kullan bakalım bir ilacı bana haber ver , bu arada sen nasıl kullanıyorsun ilacı canım yemek arasındamı yemekten sonramı , ben tok karınla içiyorum . unutmadan önemli folbiol alırken yarım saat öncesi ve sonrasında sür ve süt ürünleri içmemen lazımmış

asnilciğim kistte yapıyor ama klomen...ben hala anlamış değilim neden verdi sana dr un... yumurlamada sorunun mu var senin...

yok canım sorunum , bana yumurtalıkların normal görünüyor demişti , sadece 5 tane içeceksin klomenden dedi başkada içme 5 gün iç sadece dedi işte, yumurta sayısını arttırıyormuş buda hamilelik şansını arttırıyormuş bu ay için yani. Allahın izniyle bu ay hamile kalabilirim ben ocak ayında yani canım. 2 ocakta son kez bakacak kaç tane yumurta olmuş diye galiba ondan çagırdı.Hepimize yeni yıl saglıklı , hayırlı hamilelikler ve bebişler getirsin:Saruboceq:

merhabalar asnil bayağı ilerleme olmuş görüşmeyeli ben daha yeni adet gördüm hormon düzenleyici kullanarak doktora gitmeyi düşünmüyodum ama gitmekmi gerekir acaba sen kürtajdan sonra ne kadardır uğraşıyosun hamilelik için ben kısmetse bu ay deneyebileceğim yumurtalara falan baktırayımmı bilmiyorum kararsızım doktorlara gitmektende bıktım artık zaten regl olmasaydım gitcektim ama çok şükür allahıma oldum acaba bende klomene başlasammı bide bana dr um folik asiti bırak dedi şimdilik hamile kalırsan başlarsın falan ay şaşırdım şimdi ne yapsam ki

canım daha almadım ama kullanmaya başlayınca sana haber veririm.miden ilaçlara hassas olabilir.benim de öle her hapı rahatlıkla içemiorum.ama folik plus da sorun yaşamıorum.yemeklerden sora içmek en iyisi hemde mide için.bu arada türk kahvesini ilk defa duydum çok şaşırdım ama uygulucam.kaydirigubbakcemile2

Nerelerdesin kız sen merak ettim seni, sen yokken ben birsürü test oldum:kedi: bence yinede hamile kalmadan önce bir doktoruna görün derim canım, bende son kez cumartesi günü görüncem canım büyük ihtimal doktor bu ay hamile kalabilirsin dicek , benim hamile kalmamda bir sorun yok , korunmayı bırakır bırakmaz aynı ayda hamile kalmıştım her iki gebeligimdede , ama pıltılaşmadan dolayı ( ki test sonuçlarında pıltılaşma çıktı ne yazıkki) gelişme belli bir süreden sorna durdugu için kalp atımları alınmadan kürtajla sonlandırılmak zorunda kalınıyordu ama şimdi aspirine başladım , folibol kullanıyorum birde Allah yardımcımız olsun canım, sendende bu ocak ayı güzel haberler bekliyorum unutma haber etmeyi olurmu, öpüldün canımmmmopuyorumnanaktan

asnilciğim son durum adet olmayı bekliyorum inşallah ayın 1 i gibi gelecek...ona göre randevu alacağım histeroskopi için....sen ne yaptın gittin mi dr a asnilciğim...

asnilciğim son durum adet olmayı bekliyorum inşallah ayın 1 i gibi gelecek...ona göre randevu alacağım histeroskopi için....sen ne yaptın gittin mi dr a asnilciğim...

Cumartesi günü gidicem canım benimkide ayın 2.inde belli olcak :) yeni yılda güzellikler olacak hayatımızda , iyi düşünelim iyi olsun demi ama .Sakın aklına kötü şeyler getirme olurmu canım , bende okuyorum burda benzer şeyler yaşayanları , iyi şeyleri aklında tut herzaman aaa bak onunda benim gibi sorunu varmış ama şimdi bebegi olmuş gibi , okudugun kötü şeyleride hemen hafızandan sil. gör bak şubatta ikimizde hamişiz:CüvCüv:

canım bal damlıyor ağzından süpersin ya...:lepi:

asnil,bencede ağzından bal damlıoo.takip edebildiğim kadar ocakta çalışmalara başlayan sen,ben bide yasemin var galiba.hadi hayırlısı canlarım.ben 10 unda bekliorum adetimi.siz benden önce başlıcaksınızz hadi hayırlısı olsun bekliorum güzel haberleri.

günaydın kader arkadaşlarım:)) 2010 yılının güzel anne adayları nasılsınız kızlar...

olsun canım , ha üç gün önce ha beş gün sonra sonuçta aynı zamanlarda hamiş olucaz kız seninlede. Yaseminle ben önden başlıcaz biraz o kadar hayırlısıyla hepimiz bu sene alıcaz kucagımıza bebişlerimizi merak etme sen. hepimiz için hep dua ediyorum canım . 2010 senesi bizim senemiz:lepi: artık baharda da bebeklerimizin cinsiyetlerini tahmin etmeye çalışırızopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…