ewt canımm öle cok var ama dr.um tekrarlayan düşüklerde akla gelen ilk bu demişti yani kesin bi tanı diil sebebi belli olmayanlara daha cok bu tedavi uygulanıyo demiştiiii cok üzülmüştümmm ama bu sayede cocuğu olan arkadaşlarımızıda okuyunca içim rahatladı bide iğneye rağmen kaybedenler var tebiii onu hiç düşünmek istemiyorumm allahım bize yardım etsinnn
kızlar bu hamile kalmayı koolaylaştıran ilçalar hakkın da hiç bir bilgim yok zararlı diilmi madem zararsız peki neden dr.lar vermiyorlarrr
çok geçmiş olsun arakadşım...burada hepimizin derdi ortak , aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadık...tüm araştırmalarını yaptır arkadaşım...
Sen gerekli tüm testleri yapmalarını söyle canım , özelliklede kan alıp genetik testi yapıyorlar onu iste asıl sorun varsa orda belli oluyor canım diger rutin testlerinide iste , gerci doktorun daha iyi bilir ama testlerin sonucunu almadan hamile kalma canım. çok geçmiş olsun bir sebebi varsa eger çözümü de vardır canım dua et canım
cicek çok ilginç canım tüp bebek isteginizi reddetmeleri...yaşın kaç bu arada arkadaşım..onun için reddetmiş olabilirler...
canım benimde bir aksilik olmazas 7 ocakta...inşallah canım hamiş gireriz...allahım büyük :))klomeni neden verdi sana daha kolay hamile kalmak için mi...
ocakta bende bırakıyorum korunmayı.hadi inşallah hepberaber ama sağlıklı olur bebişler inşallahhhhhhhhhh !:CüvCüv:
kısaac anlatayım canım benimde 2 kürtajım oldu ikiside kalp atımı alınamadıgı için zorunlu oldu sorna testlerimi yaptırdım özele gittim pıltılaşma çıktı heterazigot muş tedaviye başladık şimdi folbiola başladım folic asit erezyonu varmış folic plus yetmiyormuş bana canım. klomen verdi adetinmim 5. günü başlıcam oda yumurtlamayı arttırıyormuş canım Allahın izniyle sizlere güzel haberler vericem burda sizlerde bana
merhabalar bende iki kez bebegimi kaybettim
1. 7 haftalikken kalbi durmus kurtajla aldilar
2. 8 haftalikken kanama basladi ve dusuk yaptim
simide bekliyoruz dr dinlenmemi soyledi daha yeni dusuk yaptim
ayin 28.hastaneye gidecegim neden oldugunu arastiracaklar
bide akraba evliliginde olabilirmiyi diye dna testi yapcaklar
çok geçmiş olsun canım.inşallah devamı gelmicek bu acıların.
bende folik plus kullanıodum.dün doktor folbiol a devam et dedi.daha iyiymiş.
yumurtlamayı arttıran bi kür var.çörek otu-tarçın-bal ,sperm arttıran ve hızlandıran kürde keçiboynuzu kürü bilgin var mı.
yumurtlama ve sperm sorunumuz yok ama uygulamayı düşünüyorum.keçiboynuzu küürüne hemen başlıcam.gerçekten etkiliymiş.ne kadar kaliteli sperm olursa okadar iyi
asnilciğim kistte yapıyor ama klomen...ben hala anlamış değilim neden verdi sana dr un... yumurlamada sorunun mu var senin...
yok canım sorunum , bana yumurtalıkların normal görünüyor demişti , sadece 5 tane içeceksin klomenden dedi başkada içme 5 gün iç sadece dedi işte, yumurta sayısını arttırıyormuş buda hamilelik şansını arttırıyormuş bu ay için yani. Allahın izniyle bu ay hamile kalabilirim ben ocak ayında yani canım. 2 ocakta son kez bakacak kaç tane yumurta olmuş diye galiba ondan çagırdı.Hepimize yeni yıl saglıklı , hayırlı hamilelikler ve bebişler getirsin:Saruboceq:
a.s haklısın canım ne kadar kaliteli olursa okadar iyi , ilişkiden yarım saat önce erkegin bir bardak türk kahvesi içmeside çok iyi geliyormuş canım doktor sitesinden okumuştum spermleri hızlandırıyormuş.
canım birde sana birşey sorcam ben folbiola başladıktan sonra hafif mide agrılarım oldu yani çok olmadı ama daha 3 gündür kullanıyorum canım ama sanki içtikten bir iki saat sonra hafif mide agrıları yapıyor , ya ondan yada aspirinden bugun klomene de başlıcam canım. folic plus bizim gibiler için az geliyor canım pıltılaşma olanlarda foic asit erezyonuda oldugundan o miktar çok çok az geliyormuş bizim 15 mg a kadar ihtiyacımız varmış.
sende kullan bakalım bir ilacı bana haber ver , bu arada sen nasıl kullanıyorsun ilacı canım yemek arasındamı yemekten sonramı , ben tok karınla içiyorum . unutmadan önemli folbiol alırken yarım saat öncesi ve sonrasında sür ve süt ürünleri içmemen lazımmış
merhabalar asnil bayağı ilerleme olmuş görüşmeyeli ben daha yeni adet gördüm hormon düzenleyici kullanarak doktora gitmeyi düşünmüyodum ama gitmekmi gerekir acaba sen kürtajdan sonra ne kadardır uğraşıyosun hamilelik için ben kısmetse bu ay deneyebileceğim yumurtalara falan baktırayımmı bilmiyorum kararsızım doktorlara gitmektende bıktım artık zaten regl olmasaydım gitcektim ama çok şükür allahıma oldum acaba bende klomene başlasammı bide bana dr um folik asiti bırak dedi şimdilik hamile kalırsan başlarsın falan ay şaşırdım şimdi ne yapsam ki
asnilciğim son durum adet olmayı bekliyorum inşallah ayın 1 i gibi gelecek...ona göre randevu alacağım histeroskopi için....sen ne yaptın gittin mi dr a asnilciğim...
Cumartesi günü gidicem canım benimkide ayın 2.inde belli olcak :) yeni yılda güzellikler olacak hayatımızda , iyi düşünelim iyi olsun demi ama .Sakın aklına kötü şeyler getirme olurmu canım , bende okuyorum burda benzer şeyler yaşayanları , iyi şeyleri aklında tut herzaman aaa bak onunda benim gibi sorunu varmış ama şimdi bebegi olmuş gibi , okudugun kötü şeyleride hemen hafızandan sil. gör bak şubatta ikimizde hamişiz:CüvCüv:
Cumartesi günü gidicem canım benimkide ayın 2.inde belli olcak :) yeni yılda güzellikler olacak hayatımızda , iyi düşünelim iyi olsun demi ama .Sakın aklına kötü şeyler getirme olurmu canım , bende okuyorum burda benzer şeyler yaşayanları , iyi şeyleri aklında tut herzaman aaa bak onunda benim gibi sorunu varmış ama şimdi bebegi olmuş gibi , okudugun kötü şeyleride hemen hafızandan sil. gör bak şubatta ikimizde hamişiz:CüvCüv:
asnil,bencede ağzından bal damlıoo.takip edebildiğim kadar ocakta çalışmalara başlayan sen,ben bide yasemin var galiba.hadi hayırlısı canlarım.ben 10 unda bekliorum adetimi.siz benden önce başlıcaksınızz hadi hayırlısı olsun bekliorum güzel haberleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?