Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

asnilciğim dediğin gibi düşecekse eger ne yapılırsa yapılsın düşüyor..allaha kalmış sonuçta o ol demeliki olmalı...allah yardımcımız olsun canım...

şimdi sen ne yapıyorsun canım , hangi aşamadasın sen , ben adet olmayı bekliyorum aslında olmam gerekirdi ama sitresten daha olmadım ikinci günü doktora gitcem orda son kararını verecek doktor işte, bir olsam bir son kontrolude yaptırsam bir ohhhhhhh çekicem canım. bu bekleme olaylarıda insanı sitres yapıyor çünkü. sen konuştunmu doktorlar kesinmi tedavi şekliniz başladınmı çalışmalara canım

canım benim...ben yaşadığım şehirde sonuç alamadım...ankarada lütfü önderoğluna gidiyorum...riskli gebelik profu kendisi..tahliller istedi 22 sinde çıkacak...bir sorun yok dedi...iğne başlanabilir sana dedi...ocağın 7 sindede adetim bitecek ozamanda histeroskopi yapacak..ona göre karar verecek canım...şimdilik beklemedeyim...büyük ihtimal 1 kerede iğne ile hamile kalmamı isteyecek...hayırlısı olsun hakkımızda canım benim...az kalmış sanada ne güzel..çok yakın güzel haberleri paylaşacağız burada asnilciğim...

ıyyyy kıyamam sana canım benim , ne güzel yazmışsın canım , evet bak gör kısa süre sonra birlikte güzel duygular yaşıcaz , birbirimize güzel haberler vericez belkide aynı anda hamile kalırız canım:lepi: o zaman senin 7 ocakta güzel haberini bekliyorum canım.Dualarım seninle canım

süper olur canım beraber hamile kalmamız bende çok isterim...benimde dualarım seninle güzel yürekli arkadaşım...rabbim bu sefer yüzümüzü güldürsün ve sağsağlim bebeklerimiz olsun inşallah....

günaydın canım , valla adet olmayı bekliyorum dün olur gibi oldum umarım bugun olurumda yarın doktora gidip herşeyi sonuçlandırırım . sen nasılsın canım keyfin nasıl

günaydın kızlar 26 sında adet olmayı bekliyorum ama tuhaf bişiler var bende eşim yanlışlıkla kendini koyuverdi geçenlerde birde bakarım yumurtlama dönemlerime denk gelmiş inş sizlere güzel haberler veririm gerçi henüz tedaviye gitmedim ama hayırlısı olsun nasılsa alıştım artık düşük yapmaya ama bu sefer hamileysem ve düşmezse mücizze diye buna derim ben :sm_cool:

günaydın canım , valla adet olmayı bekliyorum dün olur gibi oldum umarım bugun olurumda yarın doktora gidip herşeyi sonuçlandırırım . sen nasılsın canım keyfin nasıl

hayırlısı olsun canım...inşallah sonuçlandırırsın artım sürümcemede kalmak çok kötü...allah yardımcın olsun arkadaşım...ben iyiyim canım yarın sonuçlarım çıkacak inşallah.sonra adet olmayı bekleyeceğim histeroskopi için...beklemedeyim yani :))

nazlıcığım günaydın...hakkında hayırlısı olsun arkadaşım...inşallah meleğin bu sefer seni bırakmamak üzere gelir ve onu sağsağlim kucağına alırsın gerçekten mucizen olur :)))

kızlar yaradandan her fırsatta isteyin o ona açılan elleri boş çevirmez bütün kalbimizle yüreğimizle isteyelim

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyim.benim hikayemde şöle:
3 tane düşüğüm var.2 sinin kalbi durdu 8 haftalıkken.1 tanesinin kalbi bile atmadı.
3. bebeğimizi aldıklarında (kalbi durduğunda) düşük materyalini genetik teste gönderdik.bebişimiz kromozom bozzukluğundn ölmüş.
bizde bu arada bütün testlerimizi yaptırdık.bizim genetiğimizde bi sorun yok.hepsi temiz.aama yumrta ve sperm birleşirken böle sorunlar olabiliomuş.anne ve babada kromozom bozukluğu olmasa bile

belkide dğer 2 bebişimizde de aynı sorun vardı bilemiyoruz.keşke onlara da yaptırsaydık.şimdi 3 kürtaj olmamış olurdum.ama kısmet alın yazısı .

normal yolla hamile kalmama rağmen riske atmamak için tüp bebek yapmya karar verdik.aama transefden önce embryolara pgt yaptırcas.sağlıklı embryoyu arıyolar öle transfer yapıolar.
perşembe günü tüp bebek merkezine gidiyorum.
beni neler beklio bilmiorum yeni bi ümit benim için.sizlerde dualarınızı istiyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

canım çok geçmiş olsun...allah bir daha yaşatmasın...bende 2 kez 7 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum,2 kerede kimyasal gebelik yaşadım...araştırmalarda sadece mthfr homoziğot çıktı...bebekleri inceletemedik malesef...ama ankarada gittiğim dr um iğne başlayabilinirdi dedi...bende galiba iğne ile bir kez daha deneyeceğim...sonra senin gibi tüp bebek düşünüyorum pgt ile...sen hangi merkeze gideceksin arkadaşım...lütfen gelişmeleri yaz...

ya arkadaşlar tam olarak anlamadım ya şimdi homozigot olmakmı daha tehlikeli heterezigot olmakmı ? pıltılaşma acısından yani

ya arkadaşlar tam olarak anlamadım ya şimdi homozigot olmakmı daha tehlikeli heterezigot olmakmı ? pıltılaşma acısından yani

canım geçmiş olsun ...şükür tedavisi olan sorunlarımız var..benimde heteroziğotum var canım tehlikeli olan homoziğot...banada iğne başlayacak dr um...tekrarlayan düşüklerde folbiol kullanılması lazım mış zaten canım...

gidip aldım ilaçlarımı az önce folibol ne kadar ucuzmuş ya nerdeyse bedava verecekler:) önceden folic plus kullanıyordum bende odaha pahalıydı bunu görüce bu dahamı çok etkiliymiş diyesim geldi :) Hadi bakalım bu akşam ilaçlarıma başlıyorum canım Allah gönüllerdeki muratlarmızı versin.

Aspirin olarak verdigide bildigimiz bebe aspirini canım.

bir tek klomen ne onu bilmiyorum ilk kez kullancam yumurtlamayla ilgili heralde adetinin 5. günü başla dedi doktor.
sende biran önce tedaviye başlarsın inşallah canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…