Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

slm kızlar..yarın sabah yola çıkıyorum ankaraya gitmek için.perşembe sabah 9 da hacettepede histeroskopimi yapacak lütfü hocam öğleden sonrada kendisiyle görşeceğiz ...son noktayı koyacak artık...meleğime dahada yaklaşmış olacağım...korkuyorum heyecanlıyım ama çoooooook umutluyum :))

umudun sana güzel haberler getirsin yasemincim.iyi yolculuklar.biz burda seni ve haberlerini beklio olcaz

merhaba canım nerelerdesin , neler yaptın son durumun nedir merak ettim uzun zamandır sesin solugun çıkmıyor umarım herşey yolundadır canım

Merhaba Asnil fena sayılmam işte. sen nasılsın? gebeliği tam düşünmek üzereyken 3 tane kistim oluşmuş ne olduğunu araştırıyorlar şimdi. bakalım cuma günü kontrolüm var adetle atılabilirmiş umarım gitmiştir. sende ki durumlar nedir?

Hadi bakalım hayırlısı canım ,Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyorum bende yarın öglen doktora gitcem bakalım bu sefer ne dicek , artık bebeklerimize dahada yaklaşıyoruz ne dersin.:)

Kalbimiz seninle canım:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım , umarım cuma günü adetinle tüm kistlerini atarsın dışarıya.
moralini bozma sakın umutlu ol herzaman. Bizim işimiz biraz meşakatli naparsınki , bizde isterdik herkesin oldugu gibi kolay bir hamilelik yaşayalım birden bebegimiz olsun ama öyle olmadı . Mücadele edicez başka yolu yok ...

benim durumuma gelince bende yarın öglen gitcem tekrardan doktora , testlerimin hepsini oldum tedaviye başladık yumurtalıklara bakcak yine olgunlaşmışlarsa denemeye başlıcaz bizde.

Sıkıntı sitres yapma canım sitres bizim baş düşmanımız unutma, kendini eglicek şeyler bul ne bileyim kitap oku, kazak ör , çalışıyorsan eger akşamları oyalanacak şeyler bul ama olumsuz şeyler düşünme hiç. tekrardan geçmiş olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzolumunekankayizsmile

asnilcim,yarın yumurtalara bakcak dimi.olgun olmuşlarsa çatlatcaktı.senden de haber beklios canım

teşekkür ederim canım kimileri için zorluklar yaşanmadan mutluluğa ulaşmak zor oluyor. umarım bugün yumurtaların olgunlaşmıştır ve güzel haberlerini alırız. Artık gelişmeleri yazarsın...

evet uzun zaman oldu girmiyorum nete daha yeni adet gördüğüm için düzene girmesini bekliyorum bende tekrar doktora gittim kist ne durumda diye kaybolmuş sevindim tabii süt hormonum yüksek çıktığı için ve adette gecikme olduğu için illede rahim filmi istedi şimdi onu bekliyorum yani ocakta hamilelik zor görünüyo mart nisan gibi inş artık senin durumun benimle aynı hemen hemen bana hamilelik le beraber heparin uygulayacaklar heterezigot lardanım bende umarım herşey gönlümüzce olur sevgileropuyorumnanaktan

umarım rahim filmin iyi çıkar canım, sitres yapma sen bak kistin kaybolmuş, süt hotmonunuda ilaçlarla düşürüyorlar merak etme çözümsüz bir durum değil . ben başladım dün akşam itibariyle çalışmalara bakalım ne olacak , inşallah size burdan saglıklı bebek haberlerinide veririm arkadaşım. olsun sen üzülme martta olsun önemli olan olması ara ara kendinden haberdar et olurmu canım, bu arada bende de adet düzensizligi var genelde 14.gün yumurta oluşurken benim 18. günde en erken oluşuyor. önemli olan yumurtanın oluşması canım . Adeti süzensiz olupta çokkkk hamile kalan var . ben ekopirine geçtim şimdi zorunlu olarak bebek aspirini midemi deldi nerdeyse mide agrısından duramıyordum. kalp atışı alana kadar bunu içcem sonra da igneye başlıcaklar canımcım.Benim için dua edin:Saruboceq: dostçakal

teşekkür ederim canım kimileri için zorluklar yaşanmadan mutluluğa ulaşmak zor oluyor. umarım bugün yumurtaların olgunlaşmıştır ve güzel haberlerini alırız. Artık gelişmeleri yazarsın...

teşekkür ederim güzel dileklerin için canım , olgunlaşmışlar dün çatlatma ignesi verdi vuruldum saglık ocagından, başladık bakalım çalışmalara:kedi: , birgün ilişki bir gün bekleme dedi doktor böyle 5 gün devam edin, sonrasındada artık Allaha kalmış , inşallah hayırlı saglıklı bir bebek nasip eder bana ve sizlere canım. çok heyecanlıyım.Birde içtigim aspirin midemi delcekti nerdeyse değiştirdi ekopirin verdi umarım bu iyi gelir çünkü mide agrısından canım hiç birliktelik istemiyor:roflol:

dualarımız seninle canım.en güzelinden haberlerini beklioruz

canım başladık çalışmalara ,ignemide vuruldum, birde mide agrım geçse herşey tam olacak. Artık beklicez canım , bir iki haftaya belli olur hamile kalıp kalmadıgım:)
Allahım isteyen herkese hayırlı :Saruboceq:saglıklı bir evlat nasip etsin

çok sevindim canım hadi hayırlısı.güzel haberler verirsin inşallah.canım bu arada ben unuttum sana sölemeyi folbiol içmeye başladım ama mideme dokunmadı.
folik plus tan daha iyi.sonuçta 1 tane içiosun.canım senin miden biraz hassas galiba.ondan oldu.

benim midemi bebek aspirini vermişti o mahvetti canım.Halen hafif hafif agrıyor inşallah akşam agrımaz dün akşam çok agrıdı uyuyamadım agrıdan, bugun içmedim bebek aspirinini ekopirin vermişti ona başladım umarım o dokunmaz mideme. birde bana folbiolu günde 3 kere verdi sabah öglen akşam canım.Sağlıkla gelsinde bebeklerimiz görsünler anneleri onlar için nelere katlandı.:ecrin_bebek:

yok ya ben artık stres falan yapmıyorum bebek içinde acele etmiyorum sende çok üstüne düşme bence psikolojin çok etkiliyor eğer kaderinde varsa zaten allah verir diye düşünüyorum banada dr bebe asprini verdi bende bi ağrı falan yok daha önce coraspin kullanmıştım kanın sulanması için veriyolar olur inş ya bak psikoloji hamile kalmak için çok önemli illede bu ay olcak diye düşünme zaten kendiliğinden olcaktır içini ferah tut iyi haberler ver bende ara ara girer anlatırım durumu sende güzel haberler ver bize sağlıkla kalopuyorumnanaktan

evet canım bende pıltılaşma vardı ondan aspirine başlamıştım ama işte sorun oldugu için sonradan ekopirine geçtim 150lik . bebe aspirini 100lüktü. bende tam anlamıyorum zaten canım. anlamadım senin durumunu pıltılaşma bozuklugu yoksa neden kan sulandırıcı igneye başlıcak . bende oldugu halde aspirin vermeleride kafamı karıştırdı şimdi.

bakalım bizim durumda en geç birbucuk haftaya belli olcak canım , zaten hamile kalırsam birbucuk hafta içinde belli olur . Allahım hepimize saglıklı hayırlı evlattlar versin.:Saruboceq:

umarım seninde testlerin temiz çıkar kistler falan hepsi kaybolur canım. güzel haberlerini bekliyorum.opuyorumnanaktan

evet canım sonuna kadar haklısın , çok önemli piskolojik durumumuzda ben umutluyum canım.şimdi bıraktımya dün işte bebek aspirinini ekopirine geçtim Allahıma bin şükür mide agrılarım bıcak gibi kesildi. midesi hassas olanlarda çok agrı yapıyormuş normal aspirinler.sende kendine iyi bak canım Allah yardımcımız olsun kalbim seninle kendine çok iyi bak olurmu güzel haberlerinide bekliyorum canım. olumunekankayizsmile

asnilcim,senden güzel haber haberleri aldık.(daha güzel haberleri de beklios tabi :)
ben yasemin 66 yı merak ettim.ankara ya gitmişti.henüz girmedi galiba.rahim film i çektircekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…