Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım çok teşekkür ederim cvp yazılınca çok mutlu oluyorum.desteğin için saol.ben mersinde oturuyorum.aslında ankara da istiyorum aama eşimin işinden dolayı adana yı tercih etmek zorundaydım.yarın 2.30 da görüşmemiz var.bakalım hayırlısı.yazmayı unutmuşum ama bende heterezigot var.ama kan pıhtıyı homozigotta olsa sorun etmeyin çözümü kolay zaten.

bende bebişe genetik test yaptırmasaydım.hiç kafaya takamadım kan pıhtısını.ama genetikte sorun olduğunu öğrenince korkmaya başaladım.yoksa pgt filan düşünmüodum.çok korkuorum.pgt de sağlıklı çıkmas die.daha görüşmeden derdine düştüm ama elimde dğil.abarttığımı düşünüolar ama elimde değil.çok üzgünüm

çok geçmiş olsun canım , Allah yardımcın , cümlemizin yardımcımız olsun , bende de heterezigot kan pıltılaşması var tedaviye başladım dün aspirin ve floibol le , igne tedavisi olcam hamile kalınca okumuşsundur yukarlarda anlatmışım durumumu .senin problemini tam olarak anlayamadım canım biraz daha acıklayıcı anlatırmısın

slm kızlarr
ben 1.5 yıllık evliyim 2008de 2 düşük yaşadım 1 tanesi ikizdi onuda sayarsak 3 kan testlerimi yaptırdım protein s eksikliği cıktı genetikler yapılmadı nemiş 3 düşükten sonraymışşşşş illa aynı acıyı bidaha yaşaamam gerekiomuş neyse dr.umda protein s eksikliği herşeyi acıklıyo zaten dedi gerk yok onlara dedii sonuçtaa
1 yıldır hamileleik bekliyorum ama olmuo doğru dürüst bakan bi dr bulamadım henüzzz napıcam hiç bilemiyorum yaniiiii

çok saol canım.biraz karışık yazmışım galiba.1,5 yıllık evliyim.3 kere kürtaj oldum.

1)8 haftalıktı kalbi durdu

2)kalbi bile atmadı.gelişme bozukluğu vardı.alındı

3)yine 8 haftalıktı kalbi durdu.

3 kere olmayınca araştırmıyolar ve normal diyolar.son kürtajdan sonra testlerimizi yaptırdık.bide son kürtajımdaki materyali (yani bebişi) genetik teste gönderdik.neden kalbinin durduğunu öğrenmek için.sonucunda kromozom bozukluğu çıktı.

ama bize yapılan testlerde sorun yoktu.genetiğimiz temiz.sadece dediğim gibi heterezigot var.onun için gebelikte iğne olcam.kan pıhtılaşmasından filan kalbi durmamış yani.
düşüklerin çoğu kromozom bozukluğundan olurmuş zaten.sağlıksız bebekler yani.

ben korktuğum için pgt+tüp bebek istiyodum.sağlıklı bebekleri seçmek için.bugün adanada tüp beebek merkezine gittim.ama 1 kere daha denemem gerektiğini söledi.dr sonuçta hamile kalabiliosun dedi.bizim ısrarlarımıza rağmen erken olduğunu söledi.

bugün yumurtlama günüm aslında ama önümüzdeki ay korunmayı bırakmaya karar verdik.ve seninde dediğin ggibi folik ve coraspin kullanıorum.hamile kaldığımda ve kalp atımını aldığımızda iğneye başlıcaz.inşallah bu sefer allah yüzümüze bakar.

canım uzun oldu galiba kusura bakma.ama ben senin durumunu bulamadım.sen benim için tekrar yazarmısın hikayeni.

geçmiş olsun canım.ben, ilk önce genetik testi yaptır derim.en önemlisi çünkü.ben 3 kürtaj olduğunda yaptım ama şimdiki aklım olsa daha önce yapardım.

ilk önce tıp fakültesindeki bi doktorun özeline gittim.bütün testleri istedim.fakültede bedava yaptırıosun.genetikte dahil.özeline gittiğin için yaptırıo bütün testlerini.kolay gelsin canım ama bekleme derim.

bende ısrarla genetik testlerimi istedim ama dr.um gerek yok dedii şimdi yapıcak testler yapılmış genetiklere gerek yok diyooo biliyorummm canım muallaaktayımm

zeyno hoş geldin aramıza canım çok geçmiş olsun...malesef dr lar öyle 3 kere yaşamanı istiyorlar...ama özelde yaptırabilirsin tahlillerini eger durumun varsa arkadaşım....

cicek çok ilginç canım tüp bebek isteginizi reddetmeleri...yaşın kaç bu arada arkadaşım..onun için reddetmiş olabilirler...

çok geçmiş olsun canım, sendede anladıgım kadarıyla pıltılaşma sorunu var , Allahım ilk duydugumda çok üzülmüştüm sadece bende var sanıyordum ve tadavisi zor sanıyordum ama baktımki nerdeyse 10 kişinin 4 ünde var sadece dile gelmiyormuş ve bebegi olanlar çok olmuş böyle . üzülme biizmde bebegimz olacak canım doktoruna güven

kısaac anlatayım canım benimde 2 kürtajım oldu ikiside kalp atımı alınamadıgı için zorunlu oldu sorna testlerimi yaptırdım özele gittim pıltılaşma çıktı heterazigot muş tedaviye başladık şimdi folbiola başladım folic asit erezyonu varmış folic plus yetmiyormuş bana canım. klomen verdi adetinmim 5. günü başlıcam oda yumurtlamayı arttırıyormuş canım Allahın izniyle sizlere güzel haberler vericem burda sizlerde bana

zeyno hoş geldin aramıza canım çok geçmiş olsun...malesef dr lar öyle 3 kere yaşamanı istiyorlar...ama özelde yaptırabilirsin tahlillerini eger durumun varsa arkadaşım....

özeldede yapılabiliyormu bu genetik testler canım hiç bilmiyordum ayrıca dr.uma sordum şuan yaptırabilirmiyim diye düşük yaptığına yapılacaktı şimdi yapılmazz dediiiiii yoksa ben booşamı bekledim bunca zamndırrrrr:mymeka:

ewt canımm öle cok var ama dr.um tekrarlayan düşüklerde akla gelen ilk bu demişti yani kesin bi tanı diil sebebi belli olmayanlara daha cok bu tedavi uygulanıyo demiştiiii cok üzülmüştümmm ama bu sayede cocuğu olan arkadaşlarımızıda okuyunca içim rahatladı bide iğneye rağmen kaybedenler var tebiii onu hiç düşünmek istemiyorumm allahım bize yardım etsinnn
kızlar bu hamile kalmayı koolaylaştıran ilçalar hakkın da hiç bir bilgim yok zararlı diilmi madem zararsız peki neden dr.lar vermiyorlarrr

zeynocuğum...düşükten 6 hafta sonra istedi ankaradaki prof benden...özel laboratuvarlarda eşinin ve sesinin genetik araştırması yapılabilinir kanda...dr un bebeğin incelenmesinden bahsetmiş galiba bence yaptırmak istiyorsan güvenilir bir laboratuvarla görüş derim...

merhabalar bende iki kez bebegimi kaybettim
1. 7 haftalikken kalbi durmus kurtajla aldilar
2. 8 haftalikken kanama basladi ve dusuk yaptim
simide bekliyoruz dr dinlenmemi soyledi daha yeni dusuk yaptim
ayin 28.hastaneye gidecegim neden oldugunu arastiracaklar
bide akraba evliliginde olabilirmiyi diye dna testi yapcaklar

çok geçmiş olsun arakadşım...burada hepimizin derdi ortak , aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadık...tüm araştırmalarını yaptır arkadaşım...

Sen gerekli tüm testleri yapmalarını söyle canım , özelliklede kan alıp genetik testi yapıyorlar onu iste asıl sorun varsa orda belli oluyor canım diger rutin testlerinide iste , gerci doktorun daha iyi bilir ama testlerin sonucunu almadan hamile kalma canım. çok geçmiş olsun bir sebebi varsa eger çözümü de vardır canım dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…