canım çok teşekkür ederim cvp yazılınca çok mutlu oluyorum.desteğin için saol.ben mersinde oturuyorum.aslında ankara da istiyorum aama eşimin işinden dolayı adana yı tercih etmek zorundaydım.yarın 2.30 da görüşmemiz var.bakalım hayırlısı.yazmayı unutmuşum ama bende heterezigot var.ama kan pıhtıyı homozigotta olsa sorun etmeyin çözümü kolay zaten.
bende bebişe genetik test yaptırmasaydım.hiç kafaya takamadım kan pıhtısını.ama genetikte sorun olduğunu öğrenince korkmaya başaladım.yoksa pgt filan düşünmüodum.çok korkuorum.pgt de sağlıklı çıkmas die.daha görüşmeden derdine düştüm ama elimde dğil.abarttığımı düşünüolar ama elimde değil.çok üzgünüm
çok geçmiş olsun canım , Allah yardımcın , cümlemizin yardımcımız olsun , bende de heterezigot kan pıltılaşması var tedaviye başladım dün aspirin ve floibol le , igne tedavisi olcam hamile kalınca okumuşsundur yukarlarda anlatmışım durumumu .senin problemini tam olarak anlayamadım canım biraz daha acıklayıcı anlatırmısın
slm kızlarr
ben 1.5 yıllık evliyim 2008de 2 düşük yaşadım 1 tanesi ikizdi onuda sayarsak 3 kan testlerimi yaptırdım protein s eksikliği cıktı genetikler yapılmadı nemiş 3 düşükten sonraymışşşşş illa aynı acıyı bidaha yaşaamam gerekiomuş neyse dr.umda protein s eksikliği herşeyi acıklıyo zaten dedi gerk yok onlara dedii sonuçtaa
1 yıldır hamileleik bekliyorum ama olmuo doğru dürüst bakan bi dr bulamadım henüzzz napıcam hiç bilemiyorum yaniiiii
duaların için çok teşekkür ederim canım , gittim altan muhayene yaptı , rahim ve yumurtalıklar normal dedi , bende mthrf heterezigot çıkmış pıltılaşma yani birde folic asit yıkımı varmış , o yüzden tadavi şöyle olacakmış canım şimdi öncelikle klomen verdi adetimin 5. günü başlıcakmışım 5 gün kullancam 2 gün sonra kontrole gitcem yumurtlama seviyeme bakıcak son kez , aspirine başlıcaz hemen dedi çocuk aspirini dedi günde bir tane , folic plus benim için yetersiz oldugu için onu bırakıp folibola 5 mg a gecicez hemen , gebelik boyunca aspirin ve folibola devam edicez kalp atımı alana kadar aslında , kalp atımı alınca heparine başlıcakmışız hemen igneymiş oda canım, ama olsun sağlıkla alalımda kucaklarımıza gerisi boş. Allah yardımcımız olsun canım. sende haberlerini eksik etme canım.
canım benim bu kadar benzer olur ya olaylarımız...benimde tekrar sonuçlarımda mthfr heteroziğot çıktı birde ek olarak PAI diye bir test yapılmıştı oda heteroziğot çıktı,oda pıhtılaşma olduğunu duğruluyormuş..dr um bakmış sonuçlara pıhtılaşma bozukluğu var demiş....bir geriye histeroskopi kaldı oda yapıldıktan sonra senin gibi iğne başlayacak dr um canım..ocağın ilk haftası belli olacak canım ne zaman korunmayı bırakacağım...asnilciğim bu sefere olacak allahın izniyle senin için ve benim içinde...:)) rabim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın....
slm kızlarr
ben 1.5 yıllık evliyim 2008de 2 düşük yaşadım 1 tanesi ikizdi onuda sayarsak 3 kan testlerimi yaptırdım protein s eksikliği cıktı genetikler yapılmadı nemiş 3 düşükten sonraymışşşşş illa aynı acıyı bidaha yaşaamam gerekiomuş neyse dr.umda protein s eksikliği herşeyi acıklıyo zaten dedi gerk yok onlara dedii sonuçtaa
1 yıldır hamileleik bekliyorum ama olmuo doğru dürüst bakan bi dr bulamadım henüzzz napıcam hiç bilemiyorum yaniiiii
canım benim bu kadar benzer olur ya olaylarımız...benimde tekrar sonuçlarımda mthfr heteroziğot çıktı birde ek olarak PAI diye bir test yapılmıştı oda heteroziğot çıktı,oda pıhtılaşma olduğunu duğruluyormuş..dr um bakmış sonuçlara pıhtılaşma bozukluğu var demiş....bir geriye histeroskopi kaldı oda yapıldıktan sonra senin gibi iğne başlayacak dr um canım..ocağın ilk haftası belli olacak canım ne zaman korunmayı bırakacağım...asnilciğim bu sefere olacak allahın izniyle senin için ve benim içinde...:)) rabim tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın....
2 ocakta randevum var benimde canım , son kez yumurtalıklara bakacak işte , klomen verdi ya artması için yumurtaların büyük ihtimal 2 ocaktan sorna korunmayı bırakacagım canım hayırlısıyla ikimizde şubata hamile gircez :lepi:
slm kızlarr
2 ocakta randevum var benimde canım , son kez yumurtalıklara bakacak işte , klomen verdi ya artması için yumurtaların büyük ihtimal 2 ocaktan sorna korunmayı bırakacagım canım hayırlısıyla ikimizde şubata hamile gircez :lepi:
canım benimde bir aksilik olmazas 7 ocakta...inşallah canım hamiş gireriz...allahım büyük :))klomeni neden verdi sana daha kolay hamile kalmak için mi...
çok saol canım.biraz karışık yazmışım galiba.1,5 yıllık evliyim.3 kere kürtaj oldum.
1)8 haftalıktı kalbi durdu
2)kalbi bile atmadı.gelişme bozukluğu vardı.alındı
3)yine 8 haftalıktı kalbi durdu.
3 kere olmayınca araştırmıyolar ve normal diyolar.son kürtajdan sonra testlerimizi yaptırdık.bide son kürtajımdaki materyali (yani bebişi) genetik teste gönderdik.neden kalbinin durduğunu öğrenmek için.sonucunda kromozom bozukluğu çıktı.
ama bize yapılan testlerde sorun yoktu.genetiğimiz temiz.sadece dediğim gibi heterezigot var.onun için gebelikte iğne olcam.kan pıhtılaşmasından filan kalbi durmamış yani.
düşüklerin çoğu kromozom bozukluğundan olurmuş zaten.sağlıksız bebekler yani.
ben korktuğum için pgt+tüp bebek istiyodum.sağlıklı bebekleri seçmek için.bugün adanada tüp beebek merkezine gittim.ama 1 kere daha denemem gerektiğini söledi.dr sonuçta hamile kalabiliosun dedi.bizim ısrarlarımıza rağmen erken olduğunu söledi.
bugün yumurtlama günüm aslında ama önümüzdeki ay korunmayı bırakmaya karar verdik.ve seninde dediğin ggibi folik ve coraspin kullanıorum.hamile kaldığımda ve kalp atımını aldığımızda iğneye başlıcaz.inşallah bu sefer allah yüzümüze bakar.
canım uzun oldu galiba kusura bakma.ama ben senin durumunu bulamadım.sen benim için tekrar yazarmısın hikayeni.
zeyno hoş geldin aramıza canım çok geçmiş olsun...malesef dr lar öyle 3 kere yaşamanı istiyorlar...ama özelde yaptırabilirsin tahlillerini eger durumun varsa arkadaşım....
çok geçmiş olsun canım, sendede anladıgım kadarıyla pıltılaşma sorunu var , Allahım ilk duydugumda çok üzülmüştüm sadece bende var sanıyordum ve tadavisi zor sanıyordum ama baktımki nerdeyse 10 kişinin 4 ünde var sadece dile gelmiyormuş ve bebegi olanlar çok olmuş böyle . üzülme biizmde bebegimz olacak canım doktoruna güven
merhabalar bende iki kez bebegimi kaybettim
1. 7 haftalikken kalbi durmus kurtajla aldilar
2. 8 haftalikken kanama basladi ve dusuk yaptim
simide bekliyoruz dr dinlenmemi soyledi daha yeni dusuk yaptim
ayin 28.hastaneye gidecegim neden oldugunu arastiracaklar
bide akraba evliliginde olabilirmiyi diye dna testi yapcaklar
merhabalar bende iki kez bebegimi kaybettim
1. 7 haftalikken kalbi durmus kurtajla aldilar
2. 8 haftalikken kanama basladi ve dusuk yaptim
simide bekliyoruz dr dinlenmemi soyledi daha yeni dusuk yaptim
ayin 28.hastaneye gidecegim neden oldugunu arastiracaklar
bide akraba evliliginde olabilirmiyi diye dna testi yapcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?