canım ya ila prospektüsünde dik batırılır diyor kafam karıştı bende öyle vuruyorum...günde 1 kere vurunuyorum canım...bebişte iyidir inşallah canım haftaya perşembe kontrolümüz var...pıtpıtları duyacağız inşallah ...
hayırlı ramazanlar herkese.benim size bir sorum olacak kızlar.geçen yıl bir dışgebelik yaşadım ve bir hafta öncede düşük yaptım 7 haftalıktı.salı gününden beride kanamam devam ediyor,bugün biraz daha fazla ve reng,de koyu kırmızı.sizde de böylemi oldu acaba ne zaman sona erer kanama
simay çoım geçmiş olsun canım... yaşadıkların çok zor Allah yar ve yardımcın olsun... canım benim düşüklerimde kanamam 10 gün kadar sürmüştü... kanama için ilaç vermiştir heralde değil mi canım... ben de bir dış gebelik yaşadım ve sağ tüpüm alındı canım... umarım sende yoktur öyle bişey....araştırma falan yaptırdınız mı???
pıhtı değerlerimiz.............
NAZLI_87 .......................... c 677 t ve a 1298 c heterozigot mutasyon.............. iğne dozacı belli değil gebe kalınca başlanıcak
cicek8187 .........................c 677 t heterozigot mutasyon .................. 0.3 lük iğne clexan + coraspin
asnil ...............................c 677 t ve a1298 c mutasyon .................... 0.4 lük iğne clexan +100mg coraspin gebelik öncesi folbiol+coraspin
yeliz_34........................... c 677 t heterozigot mutasyon......................0.4 lük iğne clexan +coraspin 150mg+folıc plus+progestan gebelik öncesi coraspin+folıc plus
tualina............................. ......................0.4 lük iğne clexan+ coraspin gebelik öncesi folbiol+coraspin
düşükler......................
NAZLI_87............................ 3 düşük 2 si boş gebelik biri kendiliğinden düşük .... yeni gebelik yok
cicek8187........................... 4 düşük 8 ve 9 haftalarda kalp atışı durdu ..... yeni gebelik yok
asnil................................... 3 düşük ilk ve ikincide kese boş sonununcuda kalp atışı duyulmadı yeni gebelik var
yeliz_34.............................. 2 düşük ilkki kap atşı yok 8 haftada kürtaj oldu 2cide kese gelişmedi kendiliğinde düştü kanamalı yeni gebelik var
hamişlerimiz....................
asnil....................... 4,5 aylık oldu bebişimiz erkek (maşaallah diyelim :) )
yeliz_34................. 9+3 haftalık bebişimiz şuan için herşey yolunda (maşaallah diyelim :) )
tualina ....................yeni hamişimiz pıt pıtları bekliyoruz inş
maşallah cnm söyle asnila artık gelsin topiğe bu kadar ayrılık yeter öslediknazlım ,
asnilde her ikisi mutasyondan heterozigot
0,4 lük kullanıo bide 150 lik coraspin
ayrıca bebiş 4,5 aylık erkek: maşallaah
inşslm kızlar
nazlım eline sağlık canım .böle bi liste çok iyi oldu gerçekten
yasmin bebiş nasıl kuzu lütfü hocaya ne zaaman gidiosun haber vermeyi unutma
tuğçe yeliz szler napiosunuz herkes nerde :d
bu arad bisde yazlıktan döndük kızlar bi sürü işlerim var halletmeye çalışıorum sempatiksalakcinni
cnm benim akıntıların beni terketmeye niye yok çok sevmişler bırakmıyorlar ramazan bitsin medical parka gidicem ii bi hastane iice araştıcam gerekirse histereskopiye kadar gidicem tatlımkızlar merhaba... Nasılsınız... Ben ramazan başladığından beri günzleri pek giremiyorum.... Sahura kadar oturunca akşama kadar uyuyorum sonra... Başka türlü geçmiyo gün... Allah affetsin... Nazlım beni yazmamışsın listeye kuzum... 1 dış gebelik 2 de düşük var benim.... Düşükler bebeşin kalp atımı omadığundan kürtajla alında... önümüzdeki ay korunmayı bırakıyoruz... Hayırlısı inşallah...
Ooooh ne güzel valla uyu bakalım cnm yaaa senin değerleini bilmediğim için yazmadım düşüklerin sebeplei pıhtı değerlerin yada ne sorun çıktığında tam olarak yazarsan emen eklicem cnm
çiçekcim hoşgeldin canım neler yapıyorsun??? Tualina bebek nasıl canım umarım ikinizde iyisindir.... Nazlım senin akıntılar ne alemde??? Yeliz seninki okudum yukarda... Umarım tarama testlerin falan da iyi geçer... Bu sıcaklarda kendinize çok dikkat edin.... özledim kızlar sizi....senağlamasenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?