Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

canım benim ilk iğnem hastanede yapıldı dik yaparsan kasa denk gelir dedi hemşire yaptı banada gösterdi 2 parmağının arasına alarak iğneyei yan batırdı vurdu.doktorumda öyle söylemişti.seen kontrole gidince sor doktoruna orda bitane yaptır hemşireye için rahat olsun bak benimde kafam karıştı ben reçeteyi hiç okumadım doktor nasıl öğrettiyse öyle yapıyorum.inşallah kalp atışını duyarsın herşey yolunda gider canım.benim kontrolüm 1 ay sonra dedi doktor gerçi 2 haftası gitti ama nasıl sabredicem bilmiyorum hep korkularım var.hayırlısı rabbimden inşallah sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip eder.

hayırlı ramazanlar herkese.benim size bir sorum olacak kızlar.geçen yıl bir dışgebelik yaşadım ve bir hafta öncede düşük yaptım 7 haftalıktı.salı gününden beride kanamam devam ediyor,bugün biraz daha fazla ve reng,de koyu kırmızı.sizde de böylemi oldu acaba ne zaman sona erer kanama

simay çoım geçmiş olsun canım... yaşadıkların çok zor Allah yar ve yardımcın olsun... canım benim düşüklerimde kanamam 10 gün kadar sürmüştü... kanama için ilaç vermiştir heralde değil mi canım... ben de bir dış gebelik yaşadım ve sağ tüpüm alındı canım... umarım sende yoktur öyle bişey....araştırma falan yaptırdınız mı???

çok tşk canım.evet maalesef hala acım çok taze aklımdan biran olsun çıkaramıyorum bebeğimi.kanama için ilaç filan vermedi doktor artık bitmezse tekrar giderim o zaman ne diycek bakalım.bebek düşmüş zaten diye hiçbir araştırma yapmadı doktor bende anlamadım valla.benimde sol tüpüm alındı canım malesef allah kimseye yaşatmasın çok zor

Son düzenleme:
nazlıcığım eline sağlık güzel olmuş liste...maşallah asnilin bebeğinede erkekmişha...ay sağsağlim dünyaya getirmek nasip etsin anneciğine :))

slm kızlar

nazlım eline sağlık canım .böle bi liste çok iyi oldu gerçekten
yasmin bebiş nasıl kuzu lütfü hocaya ne zaaman gidiosun haber vermeyi unutma
tuğçe yeliz szler napiosunuz herkes nerde
bu arad bisde yazlıktan döndük kızlar bi sürü işlerim var halletmeye çalışıorum sempatiksalakcinni

çiçek hoşgeldin canım ben iyiyim iştahsızlığım bugün biraz düzeldi gibi şimdide kendimi hep aç hissediyorum hayırlısı. mide şikayetim olmayıncada korkuyorum acaba bişeymi oldu bebişe diye bu korkuları nasıl atlatıcam bilmiyorum. eylül 4 gibi kontrol var 2 li test yapılacak inşallah bi sorun çıkmaz böyle işte ben kafam karışık korkularımla geçirmeye çalışıyorum günlerimi. sen nasılsın

kızlar merhaba... nasılsınız... ben ramazan başladığından beri günzleri pek giremiyorum.... sahura kadar oturunca akşama kadar uyuyorum sonra... başka türlü geçmiyo gün... allah affetsin... nazlım beni yazmamışsın listeye kuzum... 1 dış gebelik 2 de düşük var benim.... düşükler bebeşin kalp atımı omadığundan kürtajla alında... önümüzdeki ay korunmayı bırakıyoruz... hayırlısı inşallah...
çiçekcim hoşgeldin canım neler yapıyorsun??? tualina bebek nasıl canım umarım ikinizde iyisindir.... nazlım senin akıntılar ne alemde??? yeliz seninki okudum yukarda... umarım tarama testlerin falan da iyi geçer... bu sıcaklarda kendinize çok dikkat edin.... özledim kızlar sizi....senağlamasenağlamasenağlama

inş

hepimzin hamile oluğu günleride yazarım bu listeye

cnm benim akıntıların beni terketmeye niye yok çok sevmişler bırakmıyorlar ramazan bitsin medical parka gidicem ii bi hastane iice araştıcam gerekirse histereskopiye kadar gidicem tatlım

merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum ama geçmişi okudum güzel haberlerinizi aldım.
tualina umarım sağlıkla kucağına alırsın senin adına çok sevindim.
çiçeğim sanada çok geçmiş olsun demek rahimde yapışıklık çıktı.bende şimdi yaptırmak istiyorum ama eşim şiddetle karşı çıkıyor rahim zaten yıprandı yeterince ya birşey olursa diye int. araştırdık delinme falan oluyormuşya o çok korktu onu ikna edemiyorum doktorlar hiç söylemedi diyor önemli görseler söylerlerdi diyor seni örnek gösteriyorum bak durumumuz aynıydı diyorum ama olmuyor yaaa ne yapacağım bu şekilde yeniden denemek büyük risk.
çiçeğim birde histeroskopiden ne zaman sonra hamile kalınıyormuş.

nazlıcım sen nasılsın benide listeye ekler misin?
3 düşük şimdi folbiol+ apikobal+ zinco c+coraspirin hamile kalınca da 0.4 iğne (dozajı değişebilirmiş)

dilay canım nerelerdesin çok özletosun kendini
histeroskopiye gelince,
bisim durumumuzda olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum.bende çok direndim yasemin çok sölemişti banada
malesef ben karar verene kadar doktorların hiç biri gerek görmedi.ama gerek varmış gördüğün gibi
hatta son bebişin ölüm sebebi bile olabilirmiş.sonuçta sağlıklı idi.
eğer yağışıklık olan bölgeye yerleşmişse gelişmez dedi hoca.
böle canım bişi çıksada çıkmasada bu bi tedavi şekli yapılmasında fayda var die düşünüyorum
histreskopiden sonra 1-2 ay dinelnip hamiş olabilirsin
bide zaten hamile olamayanlarda yaptırıo gebe kalma şansı artıo
riskine gelince,rahim delinmesini bende okumuştum ama nedense hiç umursamadım.ankarada sordum yinede iyi bi prof a kendini emanet ettin mi sorun yok canım
daha çnce nazlıyada sölemiştim geçirdiğimiz kürtajlar daha az riskli diil sonuçta
benimde eşiminde içi çok rahatladı gerçekten piskolojik olarakta gayet iyiyiz
şunuda yapmadık demicez herşeyi yaptık gerisi allaha emanet bitanem
öpüorum seni özletme kendini

yasemin nerelerdesin canım haber beklioruz senden

nazlım sende bayramdan sora şu akıntıların peşine düş bakalım ne çıkacak canım.başıma geldi ya seni çok iyi anlıorum kuzu.

tuğçe, yeliz sizlerde iyisiniz allaha şükür bayramdan sonra daha sık görüşcez die düşünüorum öpüorum hepinizi

çiçek canım bende seni öpüyorum. inşallah daha sık görüşücez kendine iyi bak. tualina inş iyi haberlerle gelir haber verir bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…