Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yelizicim teşekkür ederim canım
ama büyükllük hakkında pek bilgim yok
tatlım allahtan hayırlısı üzme kendini lütfen
gönlüne göre olsun inşallah bebeğin sağlıkla gelir
günaydın kzılar...yelizciğim allah yardımcın olsun canım...inşallah hayırlısı ile herşey çok güzel olacak pozitif ol...çiçeğim iyiyim kuzum şükür...
yeliaz ne yaptın tatlım gittin mi doka ne dedi merak ettim cnm hadi hayırlı haberlerini ver cnmsağol canım iyiki sizler varsınız. Bugün doktora gidicem inş bebeği görürüz doktor bebeği görücez inş demişti geçen hafta. Sabaha kadar uyuyamadım allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsi inşallah sağlıklı sihatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.
AYYYYYYY DİLOŞUMUZDA TATİLDEYMİŞ VALLA KIZLAR NE GÜSEL KAFALARI DAĞITTINIZ GELDİNİZ OHHH SEFAMIZ OLSUN BENDE AYNI Bİ DEĞİŞİKLİK YOK SEN NASILSIN BAŞLADINMI ÇALIŞMALARAhihoyyythihoyyythihoyyyt
hoş geldin dilaycığım...ne güzel tatilini yapmışsın, çalışmaların şimdiden hayırlı olsun canım....
kızlar bu incir ve keçiboynuzu ne işe yarıyormuş?hangisi bana hangisi eşime yedirilecek birde tarifini yazarsanız süper olur kaynatılıp mı yoksa tazesi mi yenilecek kaç gün yenilecek.
daha önce sperm testini yaptıranlar. şimdi bizim düşen bebeklerde kromozomları normal çıktığı için testi yaptırmama gerek var mı kızlar??? normal döllenme oluyor bu halde doktorunuz mu tavsiye etti???
yeliaz ne yaptın tatlım gittin mi doka ne dedi merak ettim cnm hadi hayırlı haberlerini ver cnm
kızlar bu incir ve keçiboynuzu ne işe yarıyormuş?hangisi bana hangisi eşime yedirilecek birde tarifini yazarsanız süper olur kaynatılıp mı yoksa tazesi mi yenilecek kaç gün yenilecek.
daha önce sperm testini yaptıranlar. şimdi bizim düşen bebeklerde kromozomları normal çıktığı için testi yaptırmama gerek var mı kızlar??? normal döllenme oluyor bu halde doktorunuz mu tavsiye etti???
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:canım haftasonu giremedim int.canım çok mutluyum inş hep böyle devam eder ve rabbim herkese bu duyguyu yaşatır. doktor ilk önce baka bebek burda dedi üyümüş dedi kalp atışı bu hafta duyulmaz dedi sonra a yook kalp atışıda var dedi göz kırpması gibiydi canım sonra sesli olarakta dinleeti çok şükür şimdilik herşey yolundaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem ini sağlık sihatle kucağıma alabilirim.2 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.benim pek abartı bulantım filan yok o yüzdende hep korkuyorum acaba bişeymi oldu diye. yüce rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.
kızlar merhaba... herkesin kandili mübarek olsun... yelizcim tekrar tebrikler canım... içimizde ilk hamişimiz sensin.... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah....
umarım herkes iyidir... öpüyorum hepinizi tek tek....