• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

çok teşşeekkür ederim kızlar...en son reglim 09/06/2010 idi 17/07/2010 gittiğimde doktor hafta söylemedi kesen 5 mm dedi o tarihte normalmi 5 mm olması, neden hafta söylemedi bebeği görünce söyliycem dedi...çiçek iyi tatiller canım...

yelizicim teşekkür ederim canım
ama büyükllük hakkında pek bilgim yok
tatlım allahtan hayırlısı üzme kendini lütfen
gönlüne göre olsun inşallah bebeğin sağlıkla gelir

günaydın kzılar...yelizciğim allah yardımcın olsun canım...inşallah hayırlısı ile herşey çok güzel olacak pozitif ol...çiçeğim iyiyim kuzum şükür...

günaydın kzılar...yelizciğim allah yardımcın olsun canım...inşallah hayırlısı ile herşey çok güzel olacak pozitif ol...çiçeğim iyiyim kuzum şükür...

sağol canım iyiki sizler varsınız. bugün doktora gidicem inş bebeği görürüz doktor bebeği görücez inş demişti geçen hafta. sabaha kadar uyuyamadım allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsi inşallah sağlıklı sihatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.

sağol canım iyiki sizler varsınız. Bugün doktora gidicem inş bebeği görürüz doktor bebeği görücez inş demişti geçen hafta. Sabaha kadar uyuyamadım allah herkese herşeyin hayırlısını nasip etsi inşallah sağlıklı sihatli bebişlerimizi kucağımıza alırız.
yeliaz ne yaptın tatlım gittin mi doka ne dedi merak ettim cnm hadi hayırlı haberlerini ver cnm

AYYYYYYY DİLOŞUMUZDA TATİLDEYMİŞ VALLA KIZLAR NE GÜSEL KAFALARI DAĞITTINIZ GELDİNİZ OHHH SEFAMIZ OLSUN BENDE AYNI Bİ DEĞİŞİKLİK YOK SEN NASILSIN BAŞLADINMI ÇALIŞMALARAhihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydın nazlıcım... tatil çok iyi geldi kafamı dağıttım . aslında ben şimdi denemek istemiyorum fakat eşim çok ısrar ediyor bilmiyorum ne zaman olur. çokkkkk korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan...benim durumumla ilgili iyi doktor bile bulamadım henüz....

kızlar bu incir ve keçiboynuzu ne işe yarıyormuş?hangisi bana hangisi eşime yedirilecek birde tarifini yazarsanız süper olur kaynatılıp mı yoksa tazesi mi yenilecek kaç gün yenilecek.

daha önce sperm testini yaptıranlar. şimdi bizim düşen bebeklerde kromozomları normal çıktığı için testi yaptırmama gerek var mı kızlar??? normal döllenme oluyor bu halde doktorunuz mu tavsiye etti???

kızlar bu incir ve keçiboynuzu ne işe yarıyormuş?hangisi bana hangisi eşime yedirilecek birde tarifini yazarsanız süper olur kaynatılıp mı yoksa tazesi mi yenilecek kaç gün yenilecek.

daha önce sperm testini yaptıranlar. şimdi bizim düşen bebeklerde kromozomları normal çıktığı için testi yaptırmama gerek var mı kızlar??? normal döllenme oluyor bu halde doktorunuz mu tavsiye etti???

dilaycığım ibrahim saraçoğlunun sitesinde var her ikiside ordan yapabilirsin , incir sana keçiboynuzu eşine yapılacak...bence yaptırmalısın sperm testini bana dr um tavsiye etmişti...

yeliaz ne yaptın tatlım gittin mi doka ne dedi merak ettim cnm hadi hayırlı haberlerini ver cnm

canım haftasonu giremedim int.canım çok mutluyum inş hep böyle devam eder ve rabbim herkese bu duyguyu yaşatır. doktor ilk önce baka bebek burda dedi üyümüş dedi kalp atışı bu hafta duyulmaz dedi sonra a yook kalp atışıda var dedi göz kırpması gibiydi canım sonra sesli olarakta dinleeti çok şükür şimdilik herşey yolundaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem ini sağlık sihatle kucağıma alabilirim.2 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.benim pek abartı bulantım filan yok o yüzdende hep korkuyorum acaba bişeymi oldu diye. yüce rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.

kızlar merhaba... herkesin kandili mübarek olsun... yelizcim tekrar tebrikler canım... içimizde ilk hamişimiz sensin.... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah....
umarım herkes iyidir... öpüyorum hepinizi tek tek....

canım inciri eşine de yedirebilirsin keçiboynuzuyla beraber... sperm analizini de ne olur ne olmaz yaptır bence... biz yaptırdık... sperm kalitesi de önemliymiş çünkü sğlıklı gebelik oluşmesı için... ondan önce de soğan kürü yap bence... ben bu ay soğan kürünü yaptım adeti bekliorm şimdi... önümüzdeki ay incirle keçi boynuzuna başlıcam bakalım hayırlısı... senin gibi bende korkuyorum aslında tekrar aynı şeyleri yaşıcaz diye ama 3 sene de geçti o korku hep olacak biliyorum... biraz akışına bırakmak lazım heralde...

yeliz gözün aydın canım...sakın stres yapma senin en büyük düşmanın ooo...sakin sakin bekle meleğimizi allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin, dua et canım kendine ve bize hamilelerin duası kabul olur :)))

çiçekiiiim yaaa bende soğan kürüde işe yaramadı geçen ay tam zamanında gelen adetim bu ay olmaycak galiba zamanında normalde 28 inde yani yarın olmam lazım ama sadece yoğu bir şekilde k.rengi akıntım var hemde çok yoğun hafta sonu denizdeydim acaba omu etkiledi

Boşunamı yaptım o kadar kürü yaaaa niye gene başladı demekki bu adetle ilgili bişi ya tualina yaa sen hemşresin bilirsin neden böyle tam 6 aydır çekiyorum bu illeti adet öncesi başlıyor bir hafta sonra adetim sökülüyor adetim bitiyor bir iki gün kadar temiz sonra bir hafta daha bu akıntı geliyor dha sonra papatya çayı yada soğan kürüyle kesiyorum ama adet öncesi tekrar başlıyor et suyu gibi aynı son kürtajımdan sonra oldu 2. Kürtajım bu arada...

canım haftasonu giremedim int.canım çok mutluyum inş hep böyle devam eder ve rabbim herkese bu duyguyu yaşatır. doktor ilk önce baka bebek burda dedi üyümüş dedi kalp atışı bu hafta duyulmaz dedi sonra a yook kalp atışıda var dedi göz kırpması gibiydi canım sonra sesli olarakta dinleeti çok şükür şimdilik herşey yolundaymış 2 hafta sonra tekrar gidicem ini sağlık sihatle kucağıma alabilirim.2 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.benim pek abartı bulantım filan yok o yüzdende hep korkuyorum acaba bişeymi oldu diye. yüce rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar merhaba... herkesin kandili mübarek olsun... yelizcim tekrar tebrikler canım... içimizde ilk hamişimiz sensin.... Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah....
umarım herkes iyidir... öpüyorum hepinizi tek tek....

sağol canım allah hepimize bu duyguyu en kısa zamanda yaşatır inşallah canım bende hala korkular içindeyim 2 hafta sonrasına randevu verdi doktor o ara nasıl dayanıcam bilmyirom bende çok belirti olmadığı için hep kafamda acabalar var her gebe bu haftalar sık idrara çıkarmış diye okudum bende böyle bişey yok kafam çok karışık. Allahtan hayırlısı inş bu sene hepimizin kucağı dolar canım

Back