• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

nazlıcım bugün başladım soğan kürüne canım... günde iki defa içiyorum aç karnına... marankşnşn sitesşnden aldım tarifi... 5 dk kaynamış suda beklerip ılıdıktan sonra içiyorum... hakikaten o kadar kötü değilmiş... bakalım bşrkaç gğn ikinde sökmeye başlarmış.... sen kaç bardak içiyosun canım...???
bu arada memorialdeki dr um tüpümün tıkanık falan olmadığını söyledi... hatta şu aşamada tüp bebeğe gerek bile yok dedi... bir kez daha deneyin olmassa yada sorum-n olursa tüp yapalım dedi... moralimi çok dğzeltti walla... ramazandan sonra başlıcaz çalışmalara inşallah.... bilg. bende artık wireless olan bişr gazino buldum akşamları girebiliyorum... hihoyyyt

canım memorial istanbulun neresinde ve muayene ücretleri nasıl çok pahalımı

canım memorial okmeydanında... perpanın hemen yanında... ben güvenç karlıkaya ya gidiyorum... çok iyi bir dr... tavsiye ederim... ama tüp bebek merkezinin dr u.... bi ara tüp yapacaktık o yğzden gştmeye başladım şimdilik vazgeçtik tüpten bir kez daha normal deneyebilirsiniz dedi güvenç bey.... muayenesi 215 tl ama benim eşim bank asya da çalıştığı için indirimli oldu bizimki... anlaşmalı kurumlar listesi sitesinde var... bir bak istersen... biz 90 tl verdik muayeneye... aklında olsun... hastane de çok güzel hemşirelerinden doktorlarına çok ilgililer... sen daha yakınsın bence aklında olsun... mutlaka kadın doğumcuları da çok iyidir....

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın
yazlığa geçtik ya çuk meşgul oluorum ondan arayı açtım ama sizide öslüorum
allah şükür iyiyim
hastalığım bitti
şimdide ağustosu beklices işte bakalım
herkes kendinden haberdar etmeyi unutmasın merak ediorum

arkadaşlar kafam çok karışık ilk gittiğim doktor kafamı karıştırdı. son gittiğim doktor şimdilik iyi sorun yok cuma bebeği görürüz inş dedi ama ben diğer gebeliklerimde çok sık idrara çıkıyordum bunda öle bişey olmadığı için korkuyorum kese büyümüyoda o yüzdenmi diye her gebelikte şartmıdır sık idrar çıkmak.cumartesi baktığında kese 5 mm di. yardımcı olun kızlar

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydın
yazlığa geçtik ya çuk meşgul oluorum ondan arayı açtım ama sizide öslüorum
allah şükür iyiyim
hastalığım bitti
şimdide ağustosu beklices işte bakalım
herkes kendinden haberdar etmeyi unutmasın merak ediorum
TMM CNM BİSİM YERİMİZEDE YÜZ BİZİ UNUTMA HABERDAR ET SENDE MUCK MUCK kaydirigubbakcemile2

selam kzılar sabah yazmıştım silinmiş hepsi...işe başladım buğün izin bitti..çiçeğim iyi tatiller sana canım özletme kendini, tuğçe nazlı nasılsınız kızlar...

arkadaşlar kafam çok karışık ilk gittiğim doktor kafamı karıştırdı. son gittiğim doktor şimdilik iyi sorun yok cuma bebeği görürüz inş dedi ama ben diğer gebeliklerimde çok sık idrara çıkıyordum bunda öle bişey olmadığı için korkuyorum kese büyümüyoda o yüzdenmi diye her gebelikte şartmıdır sık idrar çıkmak.cumartesi baktığında kese 5 mm di. yardımcı olun kızlar

aramıza hoşgeldin öncelikle yeliz...belirtilere takılma arkadaşım herkeste aynı şeyler olacak diye bir şart yok..stres yapma sakin ve mutlu ol ve sağsağlim bebeğini kucağına al inşallah arkadaşım...

selam kzılar sabah yazmıştım silinmiş hepsi...işe başladım buğün izin bitti..çiçeğim iyi tatiller sana canım özletme kendini, tuğçe nazlı nasılsınız kızlar...
CNM HOŞGELDİN UMARIM HARİKA GEÇMİŞTİR TATİL BİZLER İİYİZ YA NE YAPALIM İŞTE BİLDİĞİN GİBİ SEN NASILSIN ANLATICAK ÇOK ŞEY VARDIR ŞİMDİolumunekankayizsmile

CNM HER GEBELİKTE BELİRTİ OLUCAK DİYE BİŞİ YOK TATLIM BÜTÜN GEBELİKLER BİRBİRİNDEN FARKLI GEÇEBİLİR TUALİNANINDA DEDİĞİ GİBİ BELİRTİLERE FAZLA TAKILMA İNŞ HEP İİ DÜŞÜNELİMDE İİ ÇIKSIN a.s.

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum tatildeydim. umarım herkes çok iyidir.
çiçeğim sanada iyi tatiller bana tatil acayip iyi geldi şuan için araştırmayı durdurdum eylül gibi düşüneceğim denemeyi...
nazlım sen neler yapıyorsun?

kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum tatildeydim. umarım herkes çok iyidir.
çiçeğim sanada iyi tatiller bana tatil acayip iyi geldi şuan için araştırmayı durdurdum eylül gibi düşüneceğim denemeyi...
AYYYYYYY DİLOŞUMUZDA TATİLDEYMİŞ VALLA KIZLAR NE GÜSEL KAFALARI DAĞITTINIZ GELDİNİZ OHHH SEFAMIZ OLSUN BENDE AYNI Bİ DEĞİŞİKLİK YOK SEN NASILSIN BAŞLADINMI ÇALIŞMALARAhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım bence de hiç takma kafana... iki hamilelikte aynı şeyleri yaşayacağın garantisi yokki.... her gebelikte farklı belirtiler olması normal bence... olumlu şeyler düşünmeye çalış... bebeğini de üzersin yoksa:ecrin_bebek:

canım ben halen tatildeyim... iyi gidiyor... bol bol moral depoluyorum... soğan kürüne başladım 6 gün bugün... inanılmaz akıntım geliyo... gerçi normalmiş öyle olması ama denize de giriyorum walla inşallah sorun olmaz..... 2 ay sonra da incir kürüne başlıcam.... kocişle beraber...

nazlıcım soğan kürü nasıl gidiyor??? kaçıncı güne geldin canım??? benim başta iyiydi de 2 gündür acayip midem bulanıyor içerken limon sıkıyorum içine bir zararı olmaz dimi canım ya??? bişde akıntım var acayip 2 gündür senin de öyle mi oldum??* ben bide yazlıktayım dolayısıyla denize de giriyorum inşallah sorun olmaz...
incir kürüne de başlıcam canım ben bu arada... kocişe de içiricem... spermleri ve yumurtaları güçlendiriyormuş....

CNM HOŞGELDİN UMARIM HARİKA GEÇMİŞTİR TATİL BİZLER İİYİZ YA NE YAPALIM İŞTE BİLDİĞİN GİBİ SEN NASILSIN ANLATICAK ÇOK ŞEY VARDIR ŞİMDİolumunekankayizsmile

hoşbuldum nazlıcığım...çok güzel geçti tatil bol bol gezdik eğlendik ve ablamlarala hasret giderdik...iyi olmana sevindim arkadaşım...

hoş geldin dilaycığım...ne güzel tatilini yapmışsın, çalışmaların şimdiden hayırlı olsun canım....

canım ben halen tatildeyim... iyi gidiyor... bol bol moral depoluyorum... soğan kürüne başladım 6 gün bugün... inanılmaz akıntım geliyo... gerçi normalmiş öyle olması ama denize de giriyorum walla inşallah sorun olmaz..... 2 ay sonra da incir kürüne başlıcam.... kocişle beraber...

canım sanada iyi tatiller tuğçeciğim kürlerinde hayırlı olsun şifa olsun canım, bence kendine incir eşine keçi boynuzu yap canım ilave incirde yesin yanında ben çok faydasını görmüştüm ikisinin...

nazlıcım soğan kürü nasıl gidiyor??? kaçıncı güne geldin canım??? benim başta iyiydi de 2 gündür acayip midem bulanıyor içerken limon sıkıyorum içine bir zararı olmaz dimi canım ya??? bişde akıntım var acayip 2 gündür senin de öyle mi oldum??* ben bide yazlıktayım dolayısıyla denize de giriyorum inşallah sorun olmaz...
incir kürüne de başlıcam canım ben bu arada... kocişe de içiricem... spermleri ve yumurtaları güçlendiriyormuş....
CNM İÇİNE BİŞİ KATMAMAN LAZIM BİLDİĞİM KADARIYLA SADECE SOĞAN SUNU İÇMELİSİN BEN 10 YAPTIM BIRATIM ÇOK AKINTIM OLMADI AMA OLAN K.RENGİ AKINTIYI KESTİ UMARIM Bİ DAHA GELMEZ GENELDE İLTİHAP OLANLARDA ÇOK AKINTI OLUYORMUŞ DENİZ KONUSUNDA BŞİ DİYEMİCEM TATLIM AMA ISLAK MAYO BİKİNİYLE KALMAMAYA ÖZEN GÖSTER BEN ŞUAN FAYDASINI GÖRDÜM AMA ADETTEN SONRA BELLİ OLUCAK BENİM DURUM ÇÜNKÜ GENELDE ADETTEN SONRA BAŞLIYORDU AKINTI EĞER BU SEFER OLMAZSA SORUN YOK DEMEKTİR UMARIM ŞİFA OLUR HEPİMİZE BENCE HAMİLELİK ÇALIŞMASI YAPICAKLAR ÖNCE BU KÜRÜ MUTLAKA ÖNCE DENEMELİ ÇOK İŞE YARIYOR DAHA SONRA İNCİR KÜRÜ DENEMELİ KULLANMIŞ BİRİ OLARAK TAVSİYE EDERİM olumunekankayizsmile

günaydın kzılar...güzel bir gün diliyorum hepinize...
GÜNAYDIN TATLIMMMMMMMMMMMMMM a.s.a.s.a.s.

Back