• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrarlayan düşük yapanlar gelin tecrübelermizi paylaşalım

anladım canım... bunda da bir hayır varsır mutlaka... düşükleri pıhtılaşmaya mı bağlıyorlar...??? bana son hamileleiğimde karında fragmin ve coraspin vermişlerdi...birde vajinal bir jel adına hatırlayamadım şuan... aslında pıhtılaşma yokmuş bende... son düşükten sonra ortaya çıktı... hormon testler tiroid falan yapılmıştır heralde dimi??? genetiğe baktırdınız mı hiç...

yelizcim hoşgeldin aramıza arkadaşım... inşallah hamilesindir... kesin sonucu aldığında hebr ver mutlaka...

canım çok teşşekkü ederim inş hamileyimdir ama pek umudum yok haberi alınca tabiki pahlaşıcam. sanada çok geçmiş olsun inş sonuçlar temiz çıkar en yakın zamanda bebeğine kavuşursun

anladım canım... bunda da bir hayır varsır mutlaka... düşükleri pıhtılaşmaya mı bağlıyorlar...??? bana son hamileleiğimde karında fragmin ve coraspin vermişlerdi...birde vajinal bir jel adına hatırlayamadım şuan... aslında pıhtılaşma yokmuş bende... son düşükten sonra ortaya çıktı... hormon testler tiroid falan yapılmıştır heralde dimi??? genetiğe baktırdınız mı hiç...

evet canım başka bişey çıkmadı tıroidden tut genetik testlere kadar herşey yapıldı başka sorun görünmüyo canım sen kaç düşük yaptın......crınone jel sanırım demi canım bende kullandım

tarfil seninde acın çok taze canmı
geçmiş olsun
benimde 2 ay oldu canım
4. bebekte bende iğne ve coraspin kullandım yinede öldü
bebeğin genetiğide temiz çıktı
bende 2. adetimi olduğumda histereskopiye gitcem canım
rahimde bişi var mı die belki ondan ölüodur canım sn yaptırdın mı

tuğçe canım bol şanslar bize haber verebilirsen ne iyi olur canım
ama ben senin rahim filmi mi yoksa histereskopi mi yaptırcan tam anamadım
merak ediorum
allah yardımcın olsun arkadaşım

kızlar ben adet olmadım daha belirti falan da yok vala
şu papatya çayını bi anatsanız bana
hazır poşet çayllardan mı aldınız
yoksa aktardan alıp kendiniz mi yapıonuz
kaç tane içilioooooo

tuğçe canım bol şanslar bize haber verebilirsen ne iyi olur canım
ama ben senin rahim filmi mi yoksa histereskopi mi yaptırcan tam anamadım
merak ediorum
allah yardımcın olsun arkadaşım

mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
rahim filmi canım benimki... maalesef iyi haberler veremicem... tüpüm tıkanıkmış... zaten tek tüplüydüm...açmaya çalıştılar ama çok seyrek geçmiş ilaç... hayatımda bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum... dr sen mucize eseri hamile kalmışsın dedi...bide 2 kez hamile kaldım biliyosunuz... tüpte büyük tıkanıklık varmış... herhalde yine tüp bebeğe dönücez arkadaşlar... pazartesi gidicez istanbula orda ne derler bilmiyorum... laparoskopi de yapabilirlermiş... tüpü açmak için... moralim çok bozuk....mafoldumben çiçekcim senin umarım kolay geçer tıkanıklık falan yoktur canım... benim tıkanık olduğu için canım fena halde yandı... anestezi de almadım...

merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun.benim ilk hamileliğimde düşük tehlikesi oldu 6.aya kadar rabbime şükürler olsun o düşmedi ardından 2 düşük yaptım daha doğrusu biri kendiliğinde düştü diğeri karnımda ölmüştü kürtaj oldum şimdide dış gebelik geçiriyorum bugün tamamen sonlandı inşallah b-hcg 0.47 ya kadar düştü.pazartesinden sonra dr ditcemdüşüklerin ve dış gebeliğin sebepleri araştırılcak çok hetcanlıyım ne diycek çok merak ediyorumeyvahedigeldismile

kaç tane içilioooooo

canım benim papatyayı aktardan aldım .. günde iki kez yemekten sonra sabah akşam içtim... 2 gün sonra da adet oldum zaten... senin hamile olma ihtimalin varmı??? kaç gün geçti adetin

mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
rahim filmi canım benimki... maalesef iyi haberler veremicem... tüpüm tıkanıkmış... zaten tek tüplüydüm...açmaya çalıştılar ama çok seyrek geçmiş ilaç... hayatımda bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum... dr sen mucize eseri hamile kalmışsın dedi...bide 2 kez hamile kaldım biliyosunuz... tüpte büyük tıkanıklık varmış... herhalde yine tüp bebeğe dönücez arkadaşlar... pazartesi gidicez istanbula orda ne derler bilmiyorum... laparoskopi de yapabilirlermiş... tüpü açmak için... moralim çok bozuk....mafoldumben çiçekcim senin umarım kolay geçer tıkanıklık falan yoktur canım... benim tıkanık olduğu için canım fena halde yandı... anestezi de almadım...

canım çok geçmiş olsun moralini bozma stresten uzak durman lazım rabbim hepimizi için hayırlısını versin:teselli:.

evet canım başka bişey çıkmadı tıroidden tut genetik testlere kadar herşey yapıldı başka sorun görünmüyo canım sen kaç düşük yaptın......crınone jel sanırım demi canım bende kullandım

evet canım crınone du benim de kullandığım... sen yazıca hatırladım... benim 1 dış gebeliğim var 2 de düşüğüm var canım... dış gebelik yüzünden sağ tüpümü kaybetmiştim... bugün sol tüpümün tıkanık olduğunu öğrendim .. 2 kez nasıl hamile kaldım bilmiyorum mucize diyor dr... benim artık tüp bebekten başka şansım yok gibi canım...

merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim öncelikle rabbim hepimizin yardımcısı olsun.benim ilk hamileliğimde düşük tehlikesi oldu 6.aya kadar rabbime şükürler olsun o düşmedi ardından 2 düşük yaptım daha doğrusu biri kendiliğinde düştü diğeri karnımda ölmüştü kürtaj oldum şimdide dış gebelik geçiriyorum bugün tamamen sonlandı inşallah b-hcg 0.47 ya kadar düştü.pazartesinden sonra dr ditcemdüşüklerin ve dış gebeliğin sebepleri araştırılcak çok hetcanlıyım ne diycek çok merak ediyorumeyvahedigeldismile

canım çok geçmiş olsun... hoşgeldin... herhalde bir tane meleğin var... ben de bir dış gebelik geçirdim canım... ama benimki çok geç fark edildiğinden tüpümü kaybettim... bütün testlerini yaptır tabi mutlaka... inşallah bir sorun çıkmaz da yine anne olursun... şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimiz anne oluruz inşallah...

aminnnn.çok teşekkür ederim canım,evet bitane olluşum var rabbime şükürler olsun 4 yaşında yeniden hamile kalmayı en çok onun için istiyorum kardeşi olmasını çok istiyo çok yanlız.benim yumurtalığın içindeydi ve erken farkedildi test yaptırmıştım (+) çıkmıştı hamileyim sandım leke geldi buda düşüyo diye hemen doktora gittim dış gebelik olduğunu öğrendim yıkıldım tabi.hakkımızda hayırlısı buymuş demekten başka yapcak bişiey yok.rabbim dermansız dert vermesin

canım çok geçmiş olsun... hoşgeldin... herhalde bir tane meleğin var... ben de bir dış gebelik geçirdim canım... ama benimki çok geç fark edildiğinden tüpümü kaybettim... bütün testlerini yaptır tabi mutlaka... inşallah bir sorun çıkmaz da yine anne olursun... şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimiz anne oluruz inşallah...

canım inşallah yaptırcam daha başlamadık çok heycanlıyım merak ediyorum.sen dış gebelikten sonra hamile kaldınmı?ne kadar beklemen lazım dedi doktor?ben ameliyat olmadım ilaçla erittiler

kaç tane içilioooooo
cnm bwn poşet çay aldım günde 3 kere içtim sabah öle akşam diğer ayla aynı günde olmuştum tatlım bi dene istersen

rahim filmi canım benimki... Maalesef iyi haberler veremicem... Tüpüm tıkanıkmış... Zaten tek tüplüydüm...açmaya çalıştılar ama çok seyrek geçmiş ilaç... Hayatımda bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum... Dr sen mucize eseri hamile kalmışsın dedi...bide 2 kez hamile kaldım biliyosunuz... Tüpte büyük tıkanıklık varmış... Herhalde yine tüp bebeğe dönücez arkadaşlar... Pazartesi gidicez istanbula orda ne derler bilmiyorum... Laparoskopi de yapabilirlermiş... Tüpü açmak için... Moralim çok bozuk....mafoldumben çiçekcim senin umarım kolay geçer tıkanıklık falan yoktur canım... Benim tıkanık olduğu için canım fena halde yandı... Anestezi de almadım...
cnm hiç üzülme sana süper bi kürle geldim kk da bir kadın var hem pco var onda hemde 2 tüpü de tıkanıkmış doktor demiş senin hamile kalman mücize olur sonra soğan kürüne başlamış 6 ay kullanmış doktora bi gitmiş doktor mücize demiş bu kadar çok kistin erimesi bide hsg yenilenmiş bi bakılmış tüpler açık sen ne yaptın demiş oda sopan suyu kullandım demiş doktor kadının elini sıkmış bravo sana demiş şuan bana meslek hayatımda çok büyük bir ders verdin demekki hayatta imkansız diye bişi yok demiş cnm sogan kürü kullan sende 5 6 ay kadar her ay 15 gün tekrarla inan bana o tüpün açılıcak tatlım doktorların her dediğine fazla takılmamak lazım nice çocuğun olmaz dediklerinin ikizleri üçüzleri var sen bu kürü uygula bana dua ediceksin sonra hiçbir zararı da yok üstelik tüpün açılınca bide sonra incir kürü uygularız sana oda yumurta kalitesini sayısını artırıyor böylece hamile kalmanda daha kolaylaşır tatlım sakın üzülme tmmı

aaaaa üzülme ben rahim filmide laporoskopide oldum.
laporoskopi rahim filminin yanında hiç bişey canım.
korkma sakın , asla zor bi işlem değil allah yolunu açık etsin inşllh.opuyorumnanaktan

Back